Įkraunama...
Įkraunama...

Margučiai - 2

QUOTE(Matelyk @ 2010 03 30, 10:50)
mes vašku margintų kiaušinių nevalgome... jie tik dovanoms ir žaidimams... todėl aš marginti pradedu bent prieš dvi savaites (žiūrint kiek reikia primargint  biggrin.gif )

o nevalgot nes dazai nuima ir baltyma dazant tais aniliniais dazais? ar del ko?
Papildyta:
dar iskilo toks klausimas, ar tuos anilinius dazus paruosiat pagal ten uzrasyta recepta, kad reikia sumaisyti su druska ir soda, ar tik i vandeni supilat? ar dar kokio acto pilat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Turciukas @ 2010 03 30, 11:03)
o nevalgot nes dazai nuima ir baltyma dazant tais aniliniais dazais? ar del ko?
Papildyta:
dar iskilo toks klausimas, ar tuos anilinius dazus paruosiat pagal ten uzrasyta recepta, kad reikia sumaisyti su druska ir soda, ar tik i vandeni supilat? ar dar kokio acto pilat? ax.gif

nevalgom, nes gaila tokį grožį valgyt biggrin.gif jie gi daugiau dekoratyviniai, pasipuošimui rolleyes.gif
taip ir dažai per lukštą persigeria... jei norit valgyt tai geriau dažyti kiaušiniams skirtais dažais....

kas dėl paruošimo, tai nepilu nei acto, nei sodos, nieko...
tiesiog tuos miltukus užpilu nepilnai puse litro karšto vandens, išmaišau ir palieku atvėsti, viskas...
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2010 03 30, 12:43)
nevalgom, nes gaila tokį grožį valgyt  biggrin.gif jie gi daugiau dekoratyviniai, pasipuošimui  rolleyes.gif
taip ir dažai per lukštą persigeria... jei norit valgyt tai geriau dažyti kiaušiniams skirtais dažais....

kas dėl paruošimo, tai nepilu nei acto, nei sodos, nieko...
tiesiog tuos miltukus užpilu nepilnai puse litro karšto vandens, išmaišau ir palieku atvėsti, viskas...

aciu labai uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2010 03 30, 10:50)
mes vašku margintų kiaušinių nevalgome... jie tik dovanoms ir žaidimams... todėl aš marginti pradedu bent prieš dvi savaites (žiūrint kiek reikia primargint  biggrin.gif )

Tokių grožių kaip jūsų tikrai būtų gaila valgyti. O jei dovanotą kiaušinį ar žaidžiant praradus(kai atitenka kitam) kažkas užsinori tą grožį paragauti(na mano mažiai užsinorėtų),o ten dviejų savaičių senumo kiaušinis biggrin.gif
Atsakyti
Čia viens mamytė jau klausė, bet niekas neatsakė, kuo margina vaikai kiaušinius. Aš iš savo vaikystės, tai pamenu buvo kažkokie dažai turguose, kaip nagų lapas, tik skystesnis ir labai gražių spalvų.
O ką darbar galima pasiūlyti trimečiui ar keturmečiui?
Patarkite, nes ir man aktualu.
Atsakyti
Sveikos :)cia labai daug info apie marginima vasku ir dar daugiau pavyzdziu... bet juk tikrai ne visos taip darot. pasidalinkit patirtim, budais, technikom ir butinai su foto! taip norisi keliais budais nusimarginti blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
labukas!
pamaciau patvory augancias dilgeles ir prisiminiau,kad jomis su mociute amzina atilsy dazydavom kiausinius velykoms....tik niekaip neprisimenu ar tinka sviezios g.gif nuojauta sako,kad taip,bet nesu tikra.... gal aks gali tiksliai pasakyti? ten jas virt reikia kiek pamenu? zodziu recepto reikia,aciuuuuuuuu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrinka @ 2010 03 30, 15:03)
Čia viens mamytė jau klausė, bet niekas neatsakė, kuo margina vaikai kiaušinius. Aš iš savo vaikystės, tai pamenu buvo kažkokie dažai turguose, kaip nagų lapas, tik skystesnis ir labai gražių spalvų.

Jo jo ir as va tokiu dazu ieskau savo keturmeciui ,bet parduotuvese nera. Neisivaizduoju kur ju rasti. Niekas nenori mums pagelbeti. matyt cia visos susirinkusios arba jau su uzaugusiais vaikuciais arba dar be ju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2010 03 31, 09:21)
Jo jo ir as va tokiu dazu ieskau savo keturmeciui ,bet parduotuvese nera. Neisivaizduoju kur ju rasti. Niekas nenori mums pagelbeti. matyt cia visos susirinkusios arba jau su uzaugusiais vaikuciais arba dar be ju verysad.gif

pabandykit i turgeli koki nueit arba prie prekybcentriu buna mociuciu, jos ir pardavineja juos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrinka @ 2010 03 30, 15:03)

As pernai pirkau turguje tokius dazus,jie kaip lakas ,supilstytas i mazus buteliukus.Buvo ir siemet pirkti tokiu ,bet nebepirkau,nes labai jau jie smirdejo doh.gif Gal kieme dazyti su jais ,nezinau,bet namuose daugiau nebenoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mamax3 @ 2010 03 30, 13:04)
Tokių grožių kaip jūsų tikrai būtų gaila valgyti. O jei dovanotą kiaušinį ar žaidžiant praradus(kai atitenka kitam) kažkas užsinori tą grožį paragauti(na mano mažiai užsinorėtų),o ten dviejų savaičių senumo kiaušinis  biggrin.gif

taviškis matau penkiametis, kaip ir mano, taigis manau galima su jais pasikalbėti, kad neragautų kokių kiaušų, o be to kad paragaus dviejų savaičių senumo tai nieko nenutiks, juk ne metus stovėję biggrin.gif

QUOTE(Ausrinka @ 2010 03 30, 14:03)

tokio lako mačiau turguje pas bobutę buteliukuose... tikrai dar jo yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alionke @ 2010 03 31, 10:35)
As pernai pirkau turguje tokius dazus,jie kaip lakas ,supilstytas i mazus buteliukus.Buvo ir siemet pirkti tokiu ,bet nebepirkau,nes labai jau jie smirdejo doh.gif Gal kieme dazyti su jais ,nezinau,bet namuose daugiau nebenoriu schmoll.gif

as vaikas dazydavau o dabar mano vaikai su juo dazo... niekas ten nesmirda ax.gif
man kvepia blush2.gif
Atsakyti