Įkraunama...
Įkraunama...

Margučiai - 2

QUOTE(kroshkyte @ 2013 03 31, 00:22)
siumetiniai  smile.gif raudoni cibulaiskiai (tamsiai ruda spalva), ciberzole (geltona spalva) ir ciberzole + raudona vaisine plikoma arbata (zalsvas atspalvis)

Labai gražūs margučiai!

O rutuliukai iš ko?
Atsakyti
Rodausi ir aš šiųmetinius ax.gif Dažyta vašku. Linksmų švenčių visom !!! 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2013 03 30, 23:30)
O rutuliukai iš ko?

makaronai biggrin.gif

QUOTE(powerpuff @ 2013 03 31, 10:05)

labai dailus 4u.gif vaskas man per daug sudetinga technika.. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
tiek pernai tiek siemet daziau su kaklaraisciu.pavyksta vyskas kuo puikiausei.reik ziuret kad butu 100silk.isardzius isemus visas nereikalingas dalis,geraja puse dedi ant kiausinio kad gerai aptrauktu gala siulu susuku.tada ta susukta kiausini dedu i balta medziaga irgi susuku ir dedu i puoda.taip visus susukus uzpilu 3saukstus acto verdu kaip ir iprastus kiausinius.isvirus leidziu atvest ir tada vinioju.svarbu atkreipt demesi kad tas silkas butu kuo ryskesniu spalvu,tada super grazus marguciai gaunas.
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 03 30, 09:35)
parasysiu ir as apie kakaliaraiscius, pasirodo tikrai kuistukuose jau baigia ispirkti kalaraiascius net ir mano kaime Birstone, taigi vakar daziau su 2 rusiu silkiniais, efekto nebuvo, viska dariau pagal taisykles, kiausiukus suniukui atidaviau,

Bandziau,tikrai nudazo 100% silkas thumbup.gif

QUOTE(erikuza @ 2013 03 31, 17:06)
tiek pernai tiek siemet daziau su kaklaraisciu.pavyksta vyskas kuo puikiausei.reik ziuret kad butu 100silk.isardzius isemus visas nereikalingas dalis,geraja puse dedi ant kiausinio kad gerai aptrauktu gala siulu susuku.tada ta susukta kiausini dedu i balta medziaga irgi susuku ir dedu i puoda.taip visus susukus uzpilu 3saukstus acto verdu kaip ir iprastus kiausinius.isvirus leidziu atvest ir tada vinioju.svarbu atkreipt demesi kad tas silkas butu kuo ryskesniu spalvu,tada super grazus marguciai gaunas.

thumbup.gif Visur raso,kad reikia dar suvynioti i balta medziaga, bet as suvyniojau.....i pedkelnes gala. Efektas tas pats biggrin.gif
Atsakyti
kaip gerai,kad yra kuistukų biggrin.gif

QUOTE(a.m.a.n.d.a @ 2013 03 30, 16:45)

mėlynas labai gražus

mūsų sušalę
Atsakyti
Pasirodau ir as su saviskiais:)
Grazaus atvelykio 4u.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Kokie gražūs... Gaila net daužti tokius.. wub.gif

Paklausiu gal kvailo klausimo tų, kurios su vašku dažo... Tai čia spec. vaškas kažkoks gal, kad taip gražiai gaunasi?

Pridedu ir aš savo smile.gif Mūsų paprastučiai - tradiciniai..smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 02 balandžio 2013 - 09:36
QUOTE(*Liepa18* @ 2013 04 02, 09:35)
Kokie gražūs...  Gaila net daužti tokius.. wub.gif

Paklausiu gal kvailo klausimo tų, kurios su vašku dažo... Tai čia spec. vaškas kažkoks gal, kad taip gražiai gaunasi?
Pridedu ir aš savo smile.gif Mūsų paprastučiai - tradiciniai..smile.gif

Man ir tradiciniai labai labai grazus thumbup.gif . Ir be tu tradiciniu, velyku neissivaizduoju.
Kiausiniu marginimui su vasku, yra naudojamas paprastas biciu vaskas.
Atsakyti
Matyt kažką ne taip darau, nes su paprastu vašku kasmet bandau vis, bet kaip nieko taip nieko... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2013 04 02, 10:08)
Matyt kažką ne taip darau, nes su paprastu vašku kasmet bandau vis, bet kaip nieko taip nieko...  smile.gif

papasakok kaip darai.
Atsakyti
is patirties vienas pastebejimas - kad niekad nedaziusios su vasku ilgai laiko adatele su vasku, o reikia pakabini-tepi, pakabini-tepi. t.y. kad gan spartus procesas turi buti, nes kitu atveju vaskas atvesta ir nesipiesia ant kiausinio.

jeigu yra norinciu, galeciau pamokinti, veiksmas vyktu Kaune 4u.gif
Atsakyti