Įkraunama...
Įkraunama...

Margučiai - 2

laba,

Matelyk, tas raudonas tai labai liuks, o kiek laiko virete, ir ar pagal visas instrukcijas?

O as susizavejusi ideja kiausinius dazyti kaklaraisciais nulekiau i skuduryna ju ieskoti smile.gif ir kad verciu tuos kaklaraiscius, kad skaitau etiketes, prieina pardaveja ir klausia, jus gal silkiniu ieskot, -tai mes juos atskirai sukabinom, kas iesko kiausiniams marginti bigsmile.gif Apsalus likau , maniau kad as cia tikra naujove biggrin.gif

o cia parodau kas gavosi wink.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Radmile: 07 balandžio 2012 - 11:55
Sveikos margintojos, iskilo problemele, vasku paskutini kart marginau kokiu 8 metu biggrin.gif su mociute kartu. Na viskas lyg ir pavykdavo tik aisku rastas nebuvo toks grazus. dbr po daugel metu vel uzsimaniau vasku pamargint, turejau kaip tik spintoj ranku darbo zvake susukta, iranki lyg irgi susiradau (manikiurui skirta dotsa, taskiukam ant nagu delioti wink.gif) jau cia viska pasidariau kiausus issiviriau, islydziau ta zvake (aromatinej zvakidej, na kur alieju aromatini pila, o po apacia svakute kaitina) issilyde vaskas viskas gerai ir jau eisiu margint.kiausinius nusluosciau sausai, kiausiniai silti... nu ir ka jus manot, vos iskelus ta kabliuka is vasko iskart sustingsta ore. jau labai arti prisikisus buvau bet niekaip nepavyksta man ta vaska iki kiauso danest. nesuprantu ar vaskas blogas? snd bandziau kita zvake islydyt, savo pirmosios komunijos zvake wink.gif bet vistiek tapati melodija, kame gali buti problemos?
Atsakyti
QUOTE(Radmile @ 2012 04 07, 11:47)
o cia parodau kas gavosi wink.gif

puikiai gavosi bigsmile.gif

QUOTE(zemaituke @ 2012 04 07, 18:07)
Sveikos margintojos, iskilo problemele, vasku paskutini kart marginau kokiu 8 metu biggrin.gif su mociute kartu. Na viskas lyg ir pavykdavo tik aisku rastas nebuvo toks grazus. dbr po daugel metu vel uzsimaniau vasku pamargint, turejau kaip tik spintoj ranku darbo zvake susukta, iranki lyg irgi susiradau (manikiurui skirta dotsa, taskiukam ant nagu delioti wink.gif) jau cia viska pasidariau kiausus issiviriau, islydziau ta zvake (aromatinej zvakidej, na kur alieju aromatini pila, o po apacia svakute kaitina) issilyde vaskas viskas gerai ir jau eisiu margint.kiausinius nusluosciau sausai, kiausiniai silti... nu ir ka jus manot, vos iskelus ta kabliuka is vasko iskart sustingsta ore. jau labai arti prisikisus buvau bet niekaip nepavyksta man ta vaska iki kiauso danest. nesuprantu ar vaskas blogas? snd bandziau kita zvake islydyt, savo pirmosios komunijos zvake wink.gif bet vistiek tapati melodija, kame gali buti problemos?

gal per vėsus vaškas... gal tos liepsnelės po apačia per mažai...
ir dar nelabai suprantu su kokiu daiktu brauki smile.gif gal jis tam netinkamas...

mano vaškas pastoviai kaitinamas ant viryklės metalinėj dėželėj (nuo šprotų)
Atsakyti
tepu va su tokiais http://www.nagams.lt...dotsas-294.html na gal ir tikrai vaskas neikaista...bet toj zvakidej kai buna ideta aromatine zvakute tai gerai ikaista net matosi kaip garuoja,tai siaip sakyciau turetu gerai ikaitinti..
hmm kazi kas negerai
Atsakyti
QUOTE(zemaituke @ 2012 04 07, 22:07)
tepu va su tokiais  http://www.nagams.lt...dotsas-294.html  na gal ir tikrai vaskas neikaista...bet toj zvakidej kai buna ideta aromatine zvakute tai gerai ikaista net matosi kaip garuoja,tai siaip sakyciau turetu gerai ikaitinti..
hmm kazi kas negerai

Dar pabandyk imdama vašką pakaitinti savo prietaisėlio galiuką trumpam (įmerk į vašką ir keliom sekundėm kiekvieną kartą palaikyk). Gal tavo prietaiso metalas greit atšąla arba neįkaista ir stingsta vaškas dar nepasiekęs kiaušinio.
Atsakyti
QUOTE(zemaituke @ 2012 04 07, 21:07)
tepu va su tokiais  http://www.nagams.lt...dotsas-294.html  na gal ir tikrai vaskas neikaista...bet toj zvakidej kai buna ideta aromatine zvakute tai gerai ikaista net matosi kaip garuoja,tai siaip sakyciau turetu gerai ikaitinti..
hmm kazi kas negerai

as manau kaditrankis tam netinkamas smile.gif niekur vaskas neuzislaiko ir pasidenges plonu sluoksniu ant to burbuliuko greit ir susitingta. imkit piestuka vinuka ir pirmyn biggrin.gif
Atsakyti
Sudetingesniu ir paprastesniu marguciu marginimo ideju galite rasti cia.
Atsakyti
Gaila šį straipsnį perskaičiau jau po velykų. Na bet gal naudingas bus kita met, tik reikia nepamiršti biggrin.gif

http://www.alfa.lt/s...012-04-01_13-49
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2012 04 12, 08:08)
Gaila šį straipsnį perskaičiau jau po velykų. Na bet gal naudingas bus kita met, tik reikia nepamiršti  biggrin.gif

http://www.alfa.lt/s...012-04-01_13-49

Visai įdomu, tik, kaip supratau, kiaušiniai dažuose buvo MIRKOMI, o ne verdami. Pavirus apie 20 minučių, o po to palikus kiaušinius per naktį, ciberžolė, mėlynės, vynuogių nektaras, kava nudažo žymiai intensyviau.
Atsakyti
Kad ir pavėluotai, įkeliu margučių nuotraukas, gal jums kils idėjų kitiems metams. Dukros daryta dovana seneliui:
user posted image

Mano, dažyti su kaklaraiščiais:
user posted image

user posted image

Pintinėlėje - mano dažyti ir tėčio skutinėti margučiai:
user posted image

Mamos nerta vištytė:
user posted image

Prie progos įmesiu nuotraukų ir iš Velykų šventimo pas anytą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Močiutė Eglutė: 01 gegužės 2012 - 18:15
Sveikos mielosios 4u.gif velykos ant nosies, o šioje temoje tylu g.gif gal šiemet velykos be margučių bus...
Atsakyti
Aš šiemet bandysiu su šilku dažyt rolleyes.gif kaklaraiščių nuo sausio ieškau biggrin.gif
Atsakyti