Įkraunama...
Įkraunama...

Margučiai - 2

bet tie kaklaraištiniai dažai irgi chemija g.gif ai, vis tik svogūnų lūkštai išlieka nr.1 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylingoto @ 2012 03 29, 13:39)
stai mano pernai metais marginti kiausiniai

jusu marguciai tobuli-grynai tos tikrosvelykos mirksiukas.gif
Atsakyti
šilainių turgaus skudurynai lūžta nuo kaklaraiškių ieškotojų lotuliukas.gif
prisijuokiau ir su pardavėjom ir su pirkėjom lotuliukas.gif
pas vieną nemažas maišas buvo tai gerai pasikuitus nugriebiau tris, ryt išbandysiu biggrin.gif

truputis vaizdų smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(moniakute @ 2012 04 03, 21:35)
Gausoj jie kainuoja po lita, o ziurejau youtubej video, tai galima dazyti silku 2-3 kartus.
Aisku neisbandzius sunku ka pasakyrti  smile.gif

mes su dukra bandėm, bet matyt ne tikras šilkas papuolė ir nesigavo, bet nieko tokio kiaušinių dėl to išmest nereikėjo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Matelyk @ 2012 04 06, 21:35)

labai gražu
Atsakyti
sveikos, temuteje skaiciau, kad yra dazanciu kiausinius kavoje, bet kaip tai daroma nelabai supratau ax.gif
buciau labai dekinga jei pasidalintumete patirtimi 4u.gif
kaip suprantu issivirti stiprios kavos, ipilti acto ir sumerkti kiausinius? juos isvirti kavoje ir palikti per nakti stoveti? ar taip supratau? labai noretusi naturalaus kiausiniu dazo, su svogunlaiskiais jau pabodo, norisi nauju veju biggrin.gif
Atsakyti
Aš iš jūsų sužinojusi dažyma su kaklaraiščiais šią naujiena papasakojau uošvienei, o jos kaimynė padėvėtais prekiauja, tai partyse man tu kaklaraiščių, bet visi polistirolo ar kaip ten jis, o šilkinių ne. Paskui radau vyro viena kaklaraištį, bet nerizikuosiu jo dar karpyti lotuliukas.gif Nors žinau kad tikrai nesidės jo (nes taip ir yra supakuotas maišelyje, kaip kad parvežė jam kažkada), nu bet gal kada prireiks auksinio kaklaraiščio.
O šiaip kas išbandė tai sakė kad nelabai gavosi. Matyt reikia treniruotis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2012 04 07, 07:48)
Aš iš jūsų sužinojusi  dažyma su kaklaraiščiais šią naujiena papasakojau uošvienei, o jos kaimynė padėvėtais prekiauja, tai partyse man tu kaklaraiščių, bet visi polistirolo ar kaip ten jis, o šilkinių ne. Paskui radau vyro viena kaklaraištį, bet nerizikuosiu jo dar karpyti  lotuliukas.gif  Nors žinau kad tikrai nesidės jo (nes taip ir yra supakuotas maišelyje, kaip kad parvežė jam kažkada), nu bet gal kada prireiks auksinio kaklaraiščio.
O šiaip kas  išbandė tai sakė kad nelabai gavosi. Matyt reikia treniruotis  lotuliukas.gif

o asbegsiu siand kaklaraisciu.ir tikiskilo klausymas paskui i kokia skepetaite iviniot?belenkokia/?siemet dazu jokiu nepirksimzoleles.va dar bandysiu viena uda su kopustu ,kad marguciai violetiniai gautus
Atsakyti
Sveikos. Būkite geros, patarkite.
Vyras nupirko rudus kiaušinius. doh.gif Ar su svogūnų laiškais, mėlynių uogiene ir kava gausis kas nors? unsure.gif

Beje gal proporcijas žinote kiek tos kavos reikėtų?
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2012 04 07, 08:41)
Vyras nupirko rudus kiaušinius.  doh.gif Ar su svogūnų laiškais, mėlynių uogiene ir kava gausis kas nors? unsure.gif

aš jeigu neturiu baltų kiaušinių, tai verdu rudu, tik juos pirmiausia įdedu į geltoną spalvą ir tik tada marginu. gaunasi margučiai be baltos spalvos biggrin.gif
jei nori natūraliai, tai išvirk tuos kiaušinius su ciberžole, bus natūraliai geltoni wink.gif tada ant to geltono margink ir dėk į tamsesnę spalvą 4u.gif
Papildyta:
einu eksperimentuot su kaklaraiščiais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diukute @ 2012 04 06, 14:28)
Pralekiau artimiausiai esancias padevetu rubu pardes, kaklairaisciu nera, o jei ir yra tai kainos jau uzkeltos...pardavejos jau zino,kad ju reikia 4u.gif

Pašilaičiuose, "Gausos" skuduryne gal pora dešimčių šilkinių kaklaraiščių palikau, paėmiau tik šešis.

QUOTE(Niiija @ 2012 04 07, 01:16)
mes su dukra bandėm, bet matyt ne tikras šilkas papuolė ir nesigavo, bet nieko tokio kiaušinių dėl to išmest nereikėjo biggrin.gif

Gal medžiagą blogai įtempėt? Man iš šešių kaklaraiščių neryškiai nudažė tik vienas.

QUOTE(erikuza @ 2012 04 07, 09:54)
o asbegsiu siand kaklaraisciu.ir tikiskilo klausymas paskui i kokia skepetaite iviniot?belenkokia/?siemet dazu jokiu nepirksimzoleles.va dar bandysiu viena uda su kopustu ,kad marguciai violetiniai gautus

Kaklaraiščio viduje būna baltas pamušalas, į jį ir vynioju.

QUOTE(Refresh @ 2012 04 07, 10:41)
Vyras nupirko rudus kiaušinius.  doh.gif Ar su svogūnų laiškais, mėlynių uogiene ir kava gausis kas nors? unsure.gif

Beje gal proporcijas žinote kiek tos kavos reikėtų?

Aš šiemet irgi turėjau tik rudų, naminių. Kadangi "užsikabliavau" ant kaklaraiščių, lygia spalva dažiau tik su "Cido" vynuogių nektaru - gavosi tamsiai violetiniai į žalsvumą. pernai dažiau baltus - buvo tamsiai violetiniai. Manau, kad panašiai būtų ir su melynių uogiene - pernai mėlynėmis ir vynuogių nektaru dažytų baltų kiaušinių spalva buvo labai panaši.
Atsakyti
Ačiū labai, nuraminote smile.gif Kažkaip rudų NIEKADA nesu dažiusi, tai truputį išsigandau biggrin.gif
Atsakyti
kaklaraištiniai margučiai lotuliukas.gif
tik vienas normaliai nusidažė biggrin.gif
user posted image
Atsakyti