as jau irgi planuoju velykas renku svogunu lukstus, tusciavidurius kiausinius gyvenam ne leituvoj tai vasko neturejom daugeli metu, tai pernai is anskto is lietuvos parsivezem tikro vasko ir adateliu laukiu ne tas zodis, tik va as taai nwe kokia margintoja vasku, bet vyras tai pasakiskai daro as su svogunu lukstais arbuojuosi ir siemet nepirksiu jokiu pirktiniu dazu, nes per viska kiaurai eina
man marginimo upa siemet labai numuse kiausiniu kainos jau tikrai nebemanginsiu simtais... keleta numarginsiu kad seimos rate, vaikams butu ir viskas...
mes taip pat dazom su vasku, taip marginti pradejo mano prosenele... (tai as, jau ketvirtoji karta taip marginanti ) ji viena spalva margindavo lapelius, o mano mociute sugalvojo, kaip 3 spalvu rasta daryti kaip maza buvau, tai mama su nociute simtais kiausiniu numargindavo, visam kaimui uzsakymus darydavo
dabar tai tik sau ir artimiesiems marginam
VISADA ESU PASIRUOŠUSI BLOGIAUSIAM, BET TIKIUOSI GERIAUSIO...
ne gana to kad kiaušinių kainos sukilo, bet kad aš jų išvis neberandu kelias pardes apvažiavau ir vos kelios dėžutės kiaušinių ir tie tik rudi... o dar ir IKI šiemet dažų spalvų pasirinkimas "labai didelis": juoda, ruda, mėlyna... savaitgalį nusimato aktyvios kiaušinių ir dažų paieškos