Daziau ir strutini
QUOTE(Griaustinė @ 2011 04 25, 21:42)
Daziau ir strutini
Labai gražu, net pasakyčiau, kad panašu į dekupažą
QUOTE(Matelyk @ 2011 04 22, 13:48)
labai norėjau šiemet būti ekologiška natūralistė ir dariau-viriau visokias natūralias spalvas ir vistik šnipštas gavosi, grįžau prie sau įprastų anilinių dažų
špinatų žalia spalva buvo vosvos per mikroną nuo baltos, tas pats nutiko ir su ciberžolės geltona spalva... teko ir žibučių prisirinkti dėl mėlynos-violetinės spalvos vienos žibutės visiškai nedažė, tad išviriau kartu su mėlynėmis, ta spalva lyg ir dažė, tačiau nuplovus kiaušinį visa spalva dingo
vieninteliai pasiteisinę natūralūs dažai, tai svogūnų lukštų nuoviras - kanda tiek šaltus tiek šiltus kiaušinius oranžiškai ruda spalva
tai tiek pastebėjimų kai tik galėsiu būtinai sukelsiu savo nuotraukas
špinatų žalia spalva buvo vosvos per mikroną nuo baltos, tas pats nutiko ir su ciberžolės geltona spalva... teko ir žibučių prisirinkti dėl mėlynos-violetinės spalvos vienos žibutės visiškai nedažė, tad išviriau kartu su mėlynėmis, ta spalva lyg ir dažė, tačiau nuplovus kiaušinį visa spalva dingo
vieninteliai pasiteisinę natūralūs dažai, tai svogūnų lukštų nuoviras - kanda tiek šaltus tiek šiltus kiaušinius oranžiškai ruda spalva
tai tiek pastebėjimų kai tik galėsiu būtinai sukelsiu savo nuotraukas
Aš irgi bandžiau! Puikiai pavyko su ciberžole (gal dėl to, kad naudojau pirktą specializuotoj parduotuvėj) - rudus miriau per naktį, gavosi labai šilta, šviesiai ruda spalva, baltus trumpai paviriau - gavosi gražiai geltoni. Dalį skysčio sunaudojau vištų blauzdelėms pamarinuoti Dar dažiau su raudonųjų vynuogių nektaru - pamirkyti per naktį gavosi beveik juodi su violetiniu atspalviu, trumpai pavirti - šviesiai pilki irgi su violetiniu atspalviu. Sultimis laisčiau kepančias blauzdeles
Dažiau su kava - gavosi skaniai šokoladinė spalva (na, bet skystį išpyliau, nepanaudojau )
Užtat valgyti buvo kaip smagu, nereikėjo apipjaustinėti tų vietų, kur dažai prasisunkę. Tėvas mano dažytus kiaušinius naudojo skutinėjimui ir labai džiaugėsi. Sakė, labai švelniai dažai nusiima, tai skutinėdamas nesugadino nei vieno mano dažyto kiaušinio!
Mūsų 2010 metų Velykos
[quote=vaida L,2011 10 26, 21:33]
Labai jau grazios buvo jusu velykos
Labai jau grazios buvo jusu velykos
QUOTE(varnikė @ 2010 04 03, 16:12)
kažin ar galima lietuvoj toki rasti, bet faktas, kad su juo vašku marginimas ne toks jau sudetingas patampa. Nereikia pastoviai įrankio vaške mirkyti
Gal kuri kur užmatėt pirkti tokių dalykų, nes viena gražiausių žiemos švenčių jau praėję, tad jau metas galvot apie velykas
As parsisiunciau pernai is amerikos elektrini, ir blondine (nors tamsi) net nesusimascius ikisau i musiska elektros lizda ir sudeginau amerikoj eina silpnesne srove. Taivat, el dalis jau nepatvarkoma. Man vyras nueme ta pati gala kur svarbiausia ir pritvirtino prie paprasto lituoklio, bet nieko gero, jis perdaug uzkaitina, nepatogus paimti, bet vistiek, siaip netaip marginau, nors sunkai, bet mano marguciais visi pernai zavejosi jei kuri sugalvotu siustis, tai duokit man zinot, prisijungciau ir dar viena pirkciau, nes daiktas tai superinis, tikrai labai paprasta juo ant kiausiniu vasku piesti.
Gal kam pravers Velykų zuikučio adresas :
Hanni Hase
Am Waldrand 12
27404 Ostereistedt
Vokietija
Radau štai šiame puslapėlyje http://angelo-mamos-...01_archive.html
Hanni Hase
Am Waldrand 12
27404 Ostereistedt
Vokietija
Radau štai šiame puslapėlyje http://angelo-mamos-...01_archive.html
QUOTE(varnikė @ 2010 04 03, 16:12)
kažin ar galima lietuvoj toki rasti, bet faktas, kad su juo vašku marginimas ne toks jau sudetingas patampa. Nereikia pastoviai įrankio vaške mirkyti
merginos, gal kas pirksit, aš irgi prisidėčiau, tik tokių radau Ukainoj, o kažin kitur niekur nėra, gal kas žinot, kur LT galima tokių dalykų įsigyt?
Pagaliau kažkas prakalbo apie šiuos daikčiukus..
Aš jų jau daug metų ieškau, ir keikiuosi , kaip čia taip ant visos Lietuvos kaip nėr taip nėr metai iš metų
Vis pavarvinu akis į tuos puslapius ir pasvajoju apie patogumą, ir kokius raštus su jais išrašyčiau, ir deja, visad prieinu akligatvį tose paieškose. O užvis kvailiausiai, kad normalesnis jų pasirinkimas tik Amerikės internetinėse parduotuvėse, jei virtualiai rinktis. Šiaip, tai čia ukrainietiškas dalykas pagrinde, nors esu skaičiusi, kad ir lietuviai kartais tokiu margindavo, jį patys pasidarę, tai man keisčiausiai, kad tą ukrainietišką dalyką tik iš Amerikos galima atsisiųst- gal blogai ieškojau, bet kažkaip niekur arčiau neradau, nes man elektrinio norisi. Kažkaip gal ieškot nemoku, ar ką, kad ukrainoje esančių parduotuvių nemačiau, kurios prekiautų internetu, siųstų į kitas šalis - tai taip gaila vis būdavo tų siuntimosi iš amerikos pinigų- kai ukraina daug arčia:)
Bet kai pagaliau susikaupiau, ir susitaikiau su tuo, kad LT nebuvo ir nebus galima jo gauti, ir kad be didelės sumos išleidimo neišsisuksiu vis tiek, pagaliau prisiverčiau net pasidaryt tą kortelę banko, kur iš užsienio tinka pirkt specialiai vien dėl šito pirkinio:)))))) -tada vis tiek , žinoma, kliūtys atsirado. Kai jau išsirinkau, man pradėjo siųsti laiškus, kad į Lietuvą nesiunčia, ar kad nėra galimybės transportuot, sumažinus prekių, vėl kažką ten siuntinėt ėmė, kad pavargau ir mečiau šitą reikalą.
O šiaip vasarą net buvo minčių ieškot kokios nors "Lietuvos ukrainiečių tautinės bendrijos" kontaktų Lietuvoje, ir ten skambintis, klaust ar jie negauna jų. Arba į rankdarbių parduotuvę kokią ala artmanija skambint ir klaust, prašyt kad užsakytų, sutarpininkautų. Bet pavargau matyt, ir mečiau. Ir jau pinigus, tam aparatukui sukauptus išleidau, o jie buvo nemaži, nes aš ten daugiau visokių priedų ir prekių užsakinėt norėjau, ir dar siuntimas..
Tad gal pagaliau ledai pajudės, jei jau daugiau žmonių prakalbo apie tą poreikį
TAD JEI KAS ORGANIZUOSIS SIUNTIMĄ, AR KOKĮ PIRKIMĄ- AŠ IRGI JUNGIUOSI- PRIIMKIT IR MANE Į SĄRAŠĄ
Papildyta:
Šiaip, kam reikia paprasto rankinio, o ne elektrinio, tai aš pernai, lygtai, jį maksimoj užmačius buvau, komplektėlyje su dažais, vienientelį tokį tarp kitų marginimo priemonių, bet kadangi kaip tik tuo metu iš tų visų Amerikų dar rinkausi ir ten pagaliau tikėjausi nusipirkt elektrinį, tai kažkaip nenusipirkau- nes buvau suplanavus siųstis ir elektrinį ir paprastą, bet elektrinio labiau norėčiau.
Aš jų jau daug metų ieškau, ir keikiuosi , kaip čia taip ant visos Lietuvos kaip nėr taip nėr metai iš metų
Vis pavarvinu akis į tuos puslapius ir pasvajoju apie patogumą, ir kokius raštus su jais išrašyčiau, ir deja, visad prieinu akligatvį tose paieškose. O užvis kvailiausiai, kad normalesnis jų pasirinkimas tik Amerikės internetinėse parduotuvėse, jei virtualiai rinktis. Šiaip, tai čia ukrainietiškas dalykas pagrinde, nors esu skaičiusi, kad ir lietuviai kartais tokiu margindavo, jį patys pasidarę, tai man keisčiausiai, kad tą ukrainietišką dalyką tik iš Amerikos galima atsisiųst- gal blogai ieškojau, bet kažkaip niekur arčiau neradau, nes man elektrinio norisi. Kažkaip gal ieškot nemoku, ar ką, kad ukrainoje esančių parduotuvių nemačiau, kurios prekiautų internetu, siųstų į kitas šalis - tai taip gaila vis būdavo tų siuntimosi iš amerikos pinigų- kai ukraina daug arčia:)
Bet kai pagaliau susikaupiau, ir susitaikiau su tuo, kad LT nebuvo ir nebus galima jo gauti, ir kad be didelės sumos išleidimo neišsisuksiu vis tiek, pagaliau prisiverčiau net pasidaryt tą kortelę banko, kur iš užsienio tinka pirkt specialiai vien dėl šito pirkinio:)))))) -tada vis tiek , žinoma, kliūtys atsirado. Kai jau išsirinkau, man pradėjo siųsti laiškus, kad į Lietuvą nesiunčia, ar kad nėra galimybės transportuot, sumažinus prekių, vėl kažką ten siuntinėt ėmė, kad pavargau ir mečiau šitą reikalą.
O šiaip vasarą net buvo minčių ieškot kokios nors "Lietuvos ukrainiečių tautinės bendrijos" kontaktų Lietuvoje, ir ten skambintis, klaust ar jie negauna jų. Arba į rankdarbių parduotuvę kokią ala artmanija skambint ir klaust, prašyt kad užsakytų, sutarpininkautų. Bet pavargau matyt, ir mečiau. Ir jau pinigus, tam aparatukui sukauptus išleidau, o jie buvo nemaži, nes aš ten daugiau visokių priedų ir prekių užsakinėt norėjau, ir dar siuntimas..
Tad gal pagaliau ledai pajudės, jei jau daugiau žmonių prakalbo apie tą poreikį
TAD JEI KAS ORGANIZUOSIS SIUNTIMĄ, AR KOKĮ PIRKIMĄ- AŠ IRGI JUNGIUOSI- PRIIMKIT IR MANE Į SĄRAŠĄ
Papildyta:
Šiaip, kam reikia paprasto rankinio, o ne elektrinio, tai aš pernai, lygtai, jį maksimoj užmačius buvau, komplektėlyje su dažais, vienientelį tokį tarp kitų marginimo priemonių, bet kadangi kaip tik tuo metu iš tų visų Amerikų dar rinkausi ir ten pagaliau tikėjausi nusipirkt elektrinį, tai kažkaip nenusipirkau- nes buvau suplanavus siųstis ir elektrinį ir paprastą, bet elektrinio labiau norėčiau.
sveikutes,kokia tyli temuke,ar niekas dar nesiruosia velykoms?as jau nusipirkau kaziuko mugej dazu,renku svogunu lukstus ir su nekantrumu laukiu sios sventes.
Sveikutes! Gal zinote, kur galima nusipirkti mediniu marguciu?