Įkraunama...
Įkraunama...

Margučiai - 2

QUOTE(juratata @ 2010 04 05, 10:18)

QUOTE(mergyte83 @ 2010 04 05, 18:55)

labai grazus marguciai 4u.gif
Atsakyti
aciu, merginos, uz ivertinima 4u.gif
o del dazymo nera jokios cia paslapties. Kiausinius visada dazau kambario temperaturos, gerai nuplaunu su siltu vandeniu ir indu plovikliu. Vynioju i lukstus, ivairias zoleles, tada i kojine ir i pasirinkta tirpala ir verdu 10-15 min, po to leidziu pastoveti dar gera pusvalandi skystyje, kuriame vire. Skysti pries tai pakaitinu su trupuciu acto. Kas del zalios palvos, taip kiausiniai dazyti su spinatais. Ju dejau tikrai daug net 3 pakelius ir gerai suviriau, pyliau 1 a.s. acto. Aisku, spalvos paryskeja, kai kiausinius pablizginu su aliejumi. 4u.gif
Atsakyti
Mergyte,super...labai labai dailus...kiausinukai...
O cia norit parodyt ne mano mena ar dar kazka,tiesiog toki ji sutvere vista thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Tokie buvo musu marguciai (kai kurie is pernai metu, kai kurie siu metu- visi ispusti):
http://i287.photobuc...pg?t=1270667853

http://i287.photobuc...pg?t=1270668561

O va situos valgeme- jie vieninteliai buvo "tikri"- neispusti, valgomi- kai kurie cia jau suvalgyti, like tik du:)

http://i287.photobuc...pg?t=1270668347

Nu čia blogai matosi, nes jau buvau tiek nusikalus ir susivelinus kad nebuvo laiko ir jegu ziuret nuotraukos kokybes- cia bendras stalo vaizdas- pasigaminau ispustu santuriu spalvu marguciu, papuosti visu patiekalu lekstems.

http://i287.photobuc...pg?t=1270668876

Atsiprasau uz betvarke fone, ir nuotraukos kokybe. Ne as fotkinau, prasiau kad po viena is arciau skutinetus margucius pafotkintu, bet nepaklause matomai

jei bus laiko, veliau is arciau nufotkinsiu išpūstus, tuos kurie raštuoti.

Atsakyti
Sveikos smile.gif jau pavasaris, o tuoj ir Velykos ateis... perskaiciau siandien vakare abi temas apie kiausiniu dazyma. daug zinojau ir dar daugiau suzinojau... (kas buvo idomu ir nauja, tai susikonspektavau)

Noriu visas pagirti uz labai graziai nudazytus kiausinius 4u.gif

Visada as dazau su svogunu lukstais, ivairiomis zolelemis aplipinu, kartais dar vasku. Taciau visu kiausiniu atspalviai buna vienodi (svogunu lukstu). Tai siemet galvoju pabandysiu kitu naturaliu atspalviu. Labiausiai mane sudomino juodalksnis su gelezimi ax.gif Tai kur gi galima gauti to juodalksnio, kaip ji atskirti? blush2.gif ir ar butinai reikia deti surudijusios gelezies? ax.gif

Kazkuri dar minejo, kad su azuolo zieve galima, tai ar cia irgi turetu gautis juodas atspalvis? (azuola tai manau sugebeciau atskirti, ir kaune zinau kur ju auga ax.gif )

Atsakyti
QUOTE(elena elenyte @ 2011 03 16, 22:54)
Labiausiai mane sudomino juodalksnis su gelezimi  ax.gif Tai kur gi galima gauti to juodalksnio, kaip ji atskirti?  blush2.gif ir ar butinai reikia deti surudijusios gelezies?  ax.gif

aš jau užsimerkiau juodalksnio su geležim biggrin.gif šitą spalvą darau pirmą kartą, per velykas bus proga įvertinti kaip gausis biggrin.gif
aš kadangi medžių neskiriu tai prašiau tėčio pagalbos biggrin.gif pridrožė tos žievės visą maišą doh.gif lotuliukas.gif galiu pasidalinti jei kam reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2011 03 17, 10:54)
aš jau užsimerkiau juodalksnio su geležim biggrin.gif šitą spalvą darau pirmą kartą, per velykas bus proga įvertinti kaip gausis biggrin.gif
aš kadangi medžių neskiriu tai prašiau tėčio pagalbos biggrin.gif pridrožė tos žievės visą maišą  doh.gif  lotuliukas.gif galiu pasidalinti jei kam reikia  biggrin.gif

Nu va kaip saunu tureti toki teti smile.gif as jauciu liksiu be juodalksnio smile.gif nebent reiks pabandyti kokio azuolo zieves... taciau neisivaizduoju ir kaip ja lupti reiktu.. kazi ar medziui neskaudes po to blush2.gif

o siaip siandien bandziau viena kiausinuka su ciberzole. tai visai nieko, aisku nelabai rysku, bet ne baltas mirksiukas.gif nusipirkau burokeli, tai siandien vakare reiks papluseti su juo, o rytoj, kai nusipirksiu baltu kiausiniu, pabandysiu padazyti burokeliu sultyse, ar kas ten bus smile.gif gal dar pamiksuosiu su ciberzole ax.gif
Atsakyti
Kaip man patiko ukrainietiskas kiausiniu dazymo budas wub.gif wub.gif
noreciau taip moketi blush2.gif
Atsakyti
gal kas galite pasidalinti ziniomis kaip dazyti kiausinius su ciberzole mirksiukas.gif
Atsakyti
o koks cia principas su ciberzole? g.gif
Atsakyti
Esu perėjus visokias marginimo stadijas. Buvau susižavėjus vašku, net parodėlėse kažkas buvo, bet paskui ėmiau tingėti. Kaip visoms: tai užterlioji kažką, tai pats gražiausias margutis skyla, tai dažai apgauna. Vašką kaitindavau ant viryklės, kol imdavo svilti ir pasidarydavo juodas... Tada atradau tinginių būdą - šviesiai nudažytą kiaušinį nudažyti tuo juodu vašku ir taip palikti. Gaunasi atvirkštinis variantas su reljefiniais raštais. Tik pasaugoti reikia labiau, kad vaškas nenutrupėtų
Atsakyti
QUOTE(pone @ 2011 03 30, 15:52)
gal kas galite pasidalinti ziniomis kaip dazyti kiausinius su ciberzole  mirksiukas.gif

QUOTE(bmaja @ 2011 03 30, 23:54)
o koks cia principas su ciberzole?  g.gif

As tai paemiau puoda, i ji ipyliau apie 1 l h2o, po to idejau kupina sauksta ciberzoles, uzviriau, po to dar truputi sliukstelejau actuko. ir viskas. tada galima kiausinius arba isvirtus palaikyti, arba virti tame geltonam h2o. Gal kas daro kitaip, as tai dariau taip. tik manau balti kiausiniai graziau nusidazytu.
Atsakyti