Įkraunama...
Įkraunama...

Ar reikalinga iki 1 metų pagalvė?

Na ir pas mus yra su pagalvele,bet gal nuo puses metu desiu,bet ne dabar.Mano broliene sake dejo is karto labai plona,bet nemanau,kad jos reikia dabar.Siaip vilnone patalyne turiu,manau tiks ir vesesnem dienom vasara,o ziema irgi gerai.Nors mazai sia ziema naudojau,nes adijalais klojau,gerai priglunda,silta,ramiai miegojo.
Atsakyti
mes turim ta plona pagalvyte,bet gydytoja pasake,kad iki 1metuku nereikia pagalves,tai mes ir nenaudojam smile.gif
Atsakyti
Pas mus komplekte buvo 1cm storio pagalvele, nuo 6 men. su ja ir miega, bet pastoviai miega ant pilvuko, tai nelabai ir reikalinga mums ta pagalvele biggrin.gif
Atsakyti
Nuo gimimo miega ant tos plonytės pagalvytės mirksiukas.gif
Atsakyti
MANO VIRESNIOJI TAI ANT PLONOS PAGALVĖLĖS MIEGOJO NUO 7MĖN O JAUNĖLIS DAR MIEGA ANT PERLENKTO VYSTYKLO.
Atsakyti
Mes dar kol kas miegam be pagalvytės, bet manau, kad nuo 6 mėn. galima guldyti ant labai plonytės 4u.gif
Atsakyti
MUMS GYDYTOJA REKOMENDAVO PAGALVE NUO 2 MENESIO...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amri: 24 balandžio 2009 - 08:54
Nuo pat gimimo iki 2men. miegojo ant perlenktos palutes, o paskui guldziau ant pagalveles smile.gif
Atsakyti
o mes kaip pirkom lovyte su patalyne,paprasiau ir pagalveles,tai pardaveja paaiskino,kad iki metu nerokomenduojama guldyti vaika ant pagalveles,nors ir siaip
visur buvau prisiskaicius,kad nepatartina deti pagalveles.
Is pradziu galvojau kaip gules tas lelius be jokio pagalveles,nors ir simbolines,
o dabar pripratom,ir nors mums dar tik 6menesukai,bet mes puikiai apsieinam be jos. thumbup.gif
Atsakyti
Mums 9 men, bet mes miegam be pagalves, ant perlenkto vystyklo.Nuo metuku bandysim ant pagalves miegoti. Mano pupa miega ant pilvo tai pagalves jauciu ilgai dar nereikes... lotuliukas.gif
Atsakyti
be 1 metu amziaus apie pagalves nesiruosiu galvoti smile.gif
Atsakyti
as kartais padedu pagalvyte bet vyras istraukia, sako gi nereik pratint iki metuku, tai nezinau kaip cia paciam vaikui geriau ir patogiau, per nakti daug kartu keliasi ir vartosi visaip kaip ar su pagalve, ar be jos ax.gif
Atsakyti