Įkraunama...
Įkraunama...

Ar reikalinga iki 1 metų pagalvė?

Man atrodo iki metu tikrai nereikia g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes biggrin.gif

Norejau suzinoti, ka manote apie ta pagalve, kuri yra vaikiskoj patalynej? Kai pirkom lovyte, nusipirkom ir vaikiska patalyne, kurioje yra nestora pagalve. Iki siol (dabar jau trys men.,ir 1 sav.) mazyles ant tos pagalves neguldome. Po galva padedu perlenkta vystykla. Galvoju gal ta pagalve jau tinka? Juk tai vaikiska patalyne, tai gal viskas pritaikyta kudikiams. Kaip manote? smile.gif
Atsakyti
mano mazyliui jau 5 men ir as pasvarstau apie pagalve, kad gal jau laikas atejo g.gif nors dar nesame nusipirke, nes nelabai zinau kokia ja ir kur pirkti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(D-e-i-s-i @ 2009 04 12, 23:09)
mano mazyliui jau 5 men ir as pasvarstau apie pagalve, kad gal jau laikas atejo  g.gif  nors dar nesame nusipirke, nes nelabai zinau kokia ja ir kur pirkti  verysad.gif

Siaip yra specialiai patalyne vaikiska, ten ir pagalve nestora yra, tik idomu nuo kada ja deti. Mes pirkom kaune bazesef
Atsakyti
kiek žinau iki metuku pagalvės nereikia dėti,bet aš nuo 8 mėn ploną vaikiška padedu juk ji labai plonute nemanau kad galėtu pakenkti schmoll.gif nemanau kad atsirastu mamu kad guldytu ant storos pagalves g.gif
Atsakyti
Mano vyresnis ant pagalves miegojo gal nuo metu. Bet jis buvo miegejas ant pilvo miegoti, todel jam ta pagalve buvo visiskai nereikalinga. O jaunesnis praktiskai nuo gimimo ant tos plonos vaikiskos - ant jos miega geriau. Nes miega ant soniuko dazniausiai, su pagalve galvyte geriau guli. O be jos - dazniau pabudineja.
Atsakyti
Kai mes pirkom kaldryte ir paklode, tai tam komplekte nebuvo pagalves schmoll.gif as ir is Kauno, tai reiks bazej paziuret smile.gif Aciu
Atsakyti
Turbut skirtingi komplektai buna. Tame kur mes pirkom, nebuvo paklodes, bet pardaveja ispejo, tai ten pat ir prisitaikem pagal spalva smile.gif Pirkom pirmam sandeli, paieskokit ten, tikrai rasit smile.gif
Atsakyti
mes tai nuo pirmu dienu ant pagalves guldom... geriau miega... uzvelku flaneline patalyne ir thumbup.gif ta pagalve kokiu 2cm storio ... gal plonesne ...
Atsakyti
butinai paziuresiu smile.gif nes manau, kad jam bus daug smgiau miegot su pagalvyte! O beja, kokios pagalves geresnes? Kas turetu buti jos viduje, kad vaikui butu gerai g.gif
Atsakyti
mes nuo 6 men pagalvyte dedam smile.gif
Atsakyti
as daug kur skaiciusi, kad iki metuku pagalves nereikia, smile.gif bet mes pradejom gal 8 men pagalve naudoti, bet labai mazyte smile.gif
Atsakyti