Nenaudojam pagalvės. Naudojau tik tada, kai buvo slogytė
nereikalinga
QUOTE(Pūkis @ 2012 10 17, 13:06)
ir as dabar, kai sloguoja, guldau ant pagalves, nes kitaip vos prakvepuoja , o siaip tai be
Lygiai taip pat
Iki metuku nepatartina naudoti pagalve, o nuo metuku galima pradet naudot jei vaikui ji reikalinga, mes pradejom naudoti mazdaug nuo 1m 3 men
as irgi esu tos nuomones, kad bent maziausiai iki metuku nenaudoim, nors mano kai kurikos drauges jau menesio laiko maziukus guldo ant pagalviu... man tai nepriimtina kazkaip
Nupirkau is amazon pagalve Clevamama kuri atseit apsaugo ir padeda (esant reikalui) nuo plokscios galvos sindromo, maniskei patinka, na bent jau nemaiso, miega su ja gerai. Labai nenoreciau kad mano mergytei galvyte susiplotu, tai ne sveikatos bet kosmetinis defektas, na bet vistiek
Manau, kad nereikalinga
As nuo gimimo patiesdavau perlenkta palą po galva(del švaros nes kai nakti maitindavau budavo taip kad atpildavo tai tiesiog istraukdavau ja ir nereikdavo maziuko kelti) o nuo sesto menesio plona pagalvele patiesiau. Nemanau kad ji kazkaip pakenks, nes vistiek vaikas kai pradejo vartytis tai ji lovoje randu ivairiomis pozpomis jis pas mane miega ne tik kad ant pagalves bet ir kartais ant koldrytes ir kniupscias galva uzrietes. O pagalvele padeda jam vakare lengviau uzmigti jis po ja pakisa rankytes ir apsigobia galvyte gal jam taip saugiau ir silciau
Nereikia.
bent ikii puses metu tai tikrai manau kad nereikia.savo dukrytem pagalve naudojau nuo metu.na maziausiai dar nera metu bet jau pagalve dedu nes jai labai patinka ir nemanau kad jau pakenks