Įkraunama...
Įkraunama...

Ar reikalinga iki 1 metų pagalvė?

Mes dukrytei pagalvele pirma karta pasiulem kai labai slogavo (tuomet jai buvo 10 menesiu) ir nuo to laiko nedrisau is jos paimti pagalvytes - dukruzei taip gera ant jos miegoti! thumbup.gif
Atsakyti
Nors maniskei jau per 2 metukus, ji miega be pagalves. Kol buvo labai mazyte, paklodavau sulankstyta palute (jei atpiltu, lengviau skalbti). Poto buvo susirgusi slogyte baisia, tai buvau padejusi pagalve (kad butu lengviau kvepuoti). O po to vel nuemiau, nes dar neturejo metuku. O dabar visai jos nereikia, nes mergina labai megsta "varineti" po lova: paguldau "teisinga" poza, o po keliu valandu randu visai kitame lovytes gale, susiraiciusia, nusiklojusia, arba ismetusia rankas ir kojas tarp lovytes virbu, bet tik ne toje pozoje, kaip paguldziau. Tai ir pagalvytes "vieta" lieka tuscia ir jokio tolko is tos pagalvytes. Tai, galvoju, jai tik i nauda. As ir pati noreciau atsisakyti pagalves (sako, labai i gera laikysenai ir stuburui), ale seni kaulai "neleidzia" ir baisiai nepatogu blush2.gif
Atsakyti
Mano vyras miega iš vis be pagalvės, aš pati - ant mažytės, beveik kūdikiškos senos pagalvėlės, kurią ruošiuosi išmesti. O mažiui irgi galvoju pagalvės neduoti. Neseniai skaičiau straipsnį, kur rašoma, kad mokslininkai tyrinėjo 2 metų senumo pagalvę ir atrado visą zooparką bakterijų, erkučių, mintančių žmogaus prakaitu, pleiskanom, odos ląstelėm. Straipsnio pavadinimas: "Mokslininkai mano, kad vidutiniška 2 metų senumo pagalvė gali turėti bakterijų daugiau nei tualetas" blink.gif O pridėkim faktą, kad lietuvaičiai pagalves laiko dešimtis metų (bent jau kaimų močiutės tai tikrai), kūdikių patalėliai kaip pereinamasis prizas keliauja iš šeimos į šeimą doh.gif Ir, beje, mano mažius alergiškas erkutėms verysad.gif
Atsakyti
Kiek zinau iki dvieju metu nerekomenduojama miegot ant pagalves 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renatulka @ 2007 05 17, 22:38)
Nuo pat gimimo turim pagalvele(vis dar iki siol  tongue.gif  miegam ant jos), ji mazdaug 1cm. aukscio, medvilnine. Visose 'vaikiskose' parduotuvese sake, kad tokia perka naujagimiams...  mirksiukas.gif

turim ir mes tą pagalvėlę, bet nededu schmoll.gif turbūt tik nuo kokių metukų dėsiu..

QUOTE(DianaV @ 2007 06 05, 12:07)
na as iki poros men.tai palute sulankstydavau po galvyte,taip kaip ligoninej ax.gif o

drinks_cheers.gif aš irgi palutę arba merliuką dieną dedu (nes mažiukė būna atpila), o nakčiai ir tą išimu, nes kitaip užsimaukšlina sau ant galvos biggrin.gif nežinau, kaip jai ten gaunasi, bet ji vis pasičiumpa kampą merliuko ir išsitraukia iš už galvytės.. ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KYM: 24 rugpjūčio 2007 - 11:17
Mūsų mažoji miega be pagalvytės, netgi tos mažos (1 cm). Pakloję esam tik palutę. Vėliau (nuo metukų ar dar vėliau) dėsim tą vaikišką pagalvėlę. Taip auginom ir vyresnėlį. O normalią pagalvę jam davėm gerokai vėliau - jis buvo jau gal kokių 4 metų g.gif kai jam jau normalią lovą nupirkom blush2.gif
Miela ingavilnius, jei jums taip patarė masažistė, tai gal jums dėl ko kito tos pagalvėlės reikia?? g.gif Ar Jūs jos nepaklausėt, dėl ko ji Jūsų vaikui pasiūlė gulėt ant pagalvės? g.gif Nes aš esu kažkur skaičiusi, kad vaikams, berods, iki 2 metų jokių pagalvių tikrai nereikia dėt, o ir čia moteriškės taip tap rašo... ax.gif
Atsakyti
gal cia mane ir smerksit nes ziuriu dauguma be pagalviu augina, na bet mano vaikas kitaip nemiega, isvis naktim blogai miega, tai su normale pagalve jau nuo 4 menesiu... o daba ziaurei megsta ant pilvo miegot tai apsikabina ja ir parpe saldzei....
Papildyta:
QUOTE(Donalita @ 2007 08 16, 16:58)
Mano vyras miega iš vis be pagalvės, aš pati - ant mažytės, beveik kūdikiškos senos pagalvėlės, kurią ruošiuosi išmesti. O mažiui irgi galvoju pagalvės neduoti. Neseniai skaičiau straipsnį, kur rašoma, kad mokslininkai tyrinėjo 2 metų senumo pagalvę ir atrado visą zooparką bakterijų, erkučių, mintančių žmogaus prakaitu, pleiskanom, odos ląstelėm. Straipsnio pavadinimas: "Mokslininkai mano, kad vidutiniška 2 metų senumo pagalvė gali turėti bakterijų daugiau nei tualetas"  blink.gif  O pridėkim faktą, kad lietuvaičiai pagalves laiko dešimtis metų (bent jau kaimų močiutės tai tikrai), kūdikių patalėliai kaip pereinamasis prizas keliauja iš šeimos į šeimą  doh.gif  Ir, beje, mano mažius alergiškas erkutėms  verysad.gif

na tos erkes tai juk nuo duulkiu , pluksnu... dabar pilna normaliu sintetiniu pagalviu alergiskiems vaikams kur nesiveise jokios erkes.. is vis tos pluksnuotos pagalves doh.gif
Atsakyti
mano mažoji iki dviejų metų miegojo be pagalvės, dabar turim mažą grikinę. Labai ją mėgsta. Ir alergijos nesukelia, nes šiaip jautri dulkių erkutėms...
Atsakyti
Kol miegojom lovytei, tol pagalves nenaudojom. Kai persikraustem i dedele lova, tai tokia plonyte naudojom. Mazaji taip pat vis dar migdau be pagalves, tik po ciuzinuku padedu nedidele pagalvele, kad galvyte siek tiek auksciau butu 4u.gif
Atsakyti
vaikui iki metų nereik nei jokios dormeo, nei feretti, nei dar kokios anokios ar kitokios
Atsakyti
Iki metuku vaikas turi miegoti be pagalves. rolleyes.gif
Atsakyti
Mes nuo 6 men. turime net 2 pagalves, viena mazyte, kita didesne biggrin.gif , ant mazesnes miega, su didesne uzmiega (vietoje zaisliuko) lotuliukas.gif , Ta ant kuriuos guli, galetu ir nebuti, bet su kuria uzmiega, tenka visur su savim tampyti, be jos niekur biggrin.gif
Atsakyti