Įkraunama...
Įkraunama...

Ar reikalinga iki 1 metų pagalvė?

QUOTE(*Ricca* @ 2011 01 13, 19:49)
O kur gavote pirkti šilkinę patalynę? Aš pati su tokia miegu t.y. pūkinė, bet išorėje šilkas. Ji tokia nepakartojama, kad jau nusidėvėjus, bet negaliu pakeisti, nes su kitom man šalta ir per lengva. Galvoju, kad mažiukui irgi būtų super  ax.gif

Nezinau ar apie tokia pacia kalbam, bet mes pirkome Trivilitoje Kaune. Bet greiciausiai yra ir kituose miestuose. mirksiukas.gif Bet pas kaip tik pats uzpildas yra silko kokonai kazkaip apdirbti blush2.gif
Atsakyti
Mes gavome nuo mociutes dovanu pukine kaldryte ir silkine pagalvyte. Liuks dalykas ax.gif mes jau miegam ant tos pagalvytes maziukuj tikrai patinka,diena bandau migdyti be tai nepatinka tai db visad miegam ant pagalvytes thumbup.gif
Atsakyti
As savo kudikeli nuo pirmu dienu klojau su silkine kaldryte ir naudojom taip pat ir silkine pagalvyte, nes ji ten tokia plonute, kad beveik jos ir nesijaucia ax.gif .
Atsakyti
Metuku proga is mociutes gausim Dormeo pagalve, iki tol maze miegos be jokios pagalves rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif SVEIKOS MAMYTĖS ir aš pasidžiaugsiu šilkiniai pataliukai thumbup.gif ir pagalvėle nepavadinsi plonutė ir manau iki metukų, o gal ir ilgiau tikrai leliukams pakanka.
Abi dukras taip auginu ir džiaugiuosi, tik pirmom dienelem tik pirmais mėn nieko nedėjau po galvyte, nuo keturių mėn pasikišom. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna69 @ 2011 01 15, 16:48)
Metuku proga is mociutes gausim Dormeo pagalve, iki tol maze miegos be jokios pagalves rolleyes.gif

Ar ne per auksta bus ji? Nes nuo metu siulo duoti pagalves, bet labai plokscias...
Atsakyti
Mes dar nenaudojam pagalves, bet jau idomu ar reikia jos ? ax.gif
Atsakyti
4u.gif na tokia plona mūsų kaip rankšluostukas, tai sakyčiau ir mes dar be pagalvės...aš neskubu mažyliui gerai tai ir nededu smile.gif
Atsakyti
na mano abu miegojo nuo pat gimimo ant pagalves nors ta pagalve plonyte isvis ir dar iki siol miega ir nieko viskas gerai biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif Gal kas nors bandė grikių užpildo pagalves vaikams. Į domu būtų išgirst? rolleyes.gif
Atsakyti
As ir zadu pirkti su grikiais, gal kas turite atsiliepimu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samantila @ 2011 01 17, 00:47)
4u.gif Gal kas nors bandė grikių užpildo pagalves vaikams. Į domu būtų išgirst? rolleyes.gif

Niu mamytės negi niekas dar nebandėt? rolleyes.gif
Atsakyti