Mes jau 11men dar be pagalvytes ir dar net nesirusiu deti
ant mazutes pagalveles paguldziau kai slogavo 6 men neuzkimsdavo nosytes taip greit, o po to ir liko
As guldau ant tos plonytes vaikiskos pagalves, kuri buvo prie patalynes, nuo triju men, ji gal 1 cm storio kai susispaudzia
mums tik 3 menesiokai , tai miegam be pagalvytes
Mūsų karaliukui jau keturi mėnesiai, tai ta pagalvytė lovytėj galima sakyt tik dėl grožio, nes neguldom dar ant jos.. Guldom, kad kojytės arčiau galo būtų ir viskas. Miega gerai, tai turbūt dar nereikia jam tos pagalvėlės..
Mano katiniukui jau puse metuku, bet apie pagalvyte negalvojame, konsultavausi su gydytoju, patare pagalvyte deti kai vaikui sueis metukai. Pazystu mamu, kurios pagalvyte deda ir nuo keliu menesiu, nieko blogo neatsitiko beje anglijoje prie vaikisku patalyniu neaptikau pagalvyciu.. ju gal nera ? teks is Lietuvos siustis..
Mes dejom pagalviuka nuo 6men
Ašb savo mažę, kol nesivartė, guldydavau ant poroloninės specialios pagalvės, kad nekiltų skrandžio turinys į viršų, nes jai refliuksas buvo labai stiprus ir ji ant lygaus paviršiaus prastai miegodavo. Kai pradėjo vartytis, jokios pagalvės jai nebereikėjo, nes keliaudavo per naktį po visą lovytę kaip koks piligrimas. O kai buvo maždaug pusantrų metukų, prieš vieną pietų miegą susirado namie pačią didžiausią ir bjauriausią pagalvę ir nusinešusi įsimetė į savo lovytę Aš jai nematant pakeičiau tą pagalvę mažesne ir plonesne, nuo tada ant jos ir miega
sveikos,na as pradejau pagalvyte deti nuo antro menesiuko
O mano dukryte ant vaikisko pagalves miega nuo 2 menesiu. Masaziste patare, nes labai mego ziureti i virsu ir miegodavo galva uzrietus.
Mes guldom panasiai nuo 3- ju. men ant tos visai visai zemos pagalvytes