o as rada va tokia pagalve... aisku jau jokios tradicines pagalveles nereiketu naudoti, bet sios aprasymas man pasirode pagristas.. ar kas turejote tokia?
Mes miegam ant perlenkto flanelinio vystykliuko, o pagalvele naudojam vezimuke, nes jo lopsys man vis atrodo kad palinkes zemyn.. Vis isivaizduoju kad vaika zemyn galva vezu..
Siaip vyresniajai tai nuo puses metu plona pagalvele i lovyte dejau..
mes nuo mėnesio miegam ant rankšluostuko, kurio sulankstyto aukštis apie 1,5cm, mums taip gydytoja liepė, nors kažkaip įvairių nuomonių buvau prisiklausius reikia, nereikia pagalvės, bet gydytoja argumentavo, liepdama pačiai be pagalvės pamiegoti , miegam su pagalve
laba diena pirmasis sunus be pagalves miegojo iki6men,paskui visai plonyte dejau.o antrasis sunus nuo 3men miega ant pagalves del kreivakaklystes,pagalvyte dedam tik kai miega ant desiniojo soniuko.taip gydytoja patare
Gyvenimo prasmės toli ieškoti nereikia. Vienos ją kaip tik šiuo metu nešiojasi po širdimi, kitos jau vedasi už rankos.
Su pagalve nuo 2 mė. be pagalvės, kol miegojo, tai maistelis kažkaip į nosytę subėgdavo jei valgydavo miegodama ir nosis būdavo nuolat užsikišus, kai tik padėjom pagalvę iš karto tos problemos dingo, o vaiką buvau ir pas LOR-us nutempus