Įkraunama...
Įkraunama...

Ar reikalinga iki 1 metų pagalvė?

QUOTE(Bambiniz @ 2010 01 18, 22:43)
o as rada va tokia pagalve... aisku jau jokios tradicines pagalveles nereiketu naudoti, bet sios aprasymas man pasirode pagristas.. ar kas turejote tokia?

Mes panasia naudojom tai buvo thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(kaatyteaa @ 2010 01 19, 16:25)
O mes tokia plonyte pagalvele padejom po ciuziniu, kad kiek auksciau butu smile.gif

thumbup.gif Mes irgi taip pat. Jau GN po ciuzinuku dejom sulenkta ranksluosti
Atsakyti
QUOTE(rutami @ 2010 03 22, 12:34)
Mes miegam ant perlenkto flanelinio vystykliuko, o pagalvele naudojam vezimuke, nes jo lopsys man vis atrodo kad palinkes zemyn.. Vis isivaizduoju kad vaika zemyn galva vezu..
Siaip vyresniajai tai nuo puses metu plona pagalvele i lovyte dejau..

mes taip pat miegame 4u.gif
Atsakyti
o as nuo 10 men dedu pagalvele,nes pastebejau kad ant pagalves ji geriau miega nei vien ant ciuzinuko ax.gif
Atsakyti
Na kol mazas visai kudikelis tai manau geriau nekisti jokiu pagalviu schmoll.gif Pas mus pakista flaneline sulankstyta palute Veliau naudosime pagalviuką
Atsakyti
Mes planuojam isisgyti pagalve kai mazylei sukaks metukai smile.gif O dabar, kaip ir daugumos mamyciu leliukai, manoji miega ant sulankstyto vystyklo drinks_cheers.gif
Atsakyti
mes nuo mėnesio miegam ant rankšluostuko, kurio sulankstyto aukštis apie 1,5cm, mums taip gydytoja liepė, nors kažkaip įvairių nuomonių buvau prisiklausius reikia, nereikia pagalvės, bet gydytoja argumentavo, liepdama pačiai be pagalvės pamiegoti g.gif , miegam su pagalve assa.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif
pirmasis sunus be pagalves miegojo iki6men,paskui visai plonyte dejau.o antrasis sunus nuo 3men miega ant pagalves del kreivakaklystes,pagalvyte dedam tik kai miega ant desiniojo soniuko.taip gydytoja patare smile.gif
Atsakyti
Su pagalve nuo 2 mė. be pagalvės, kol miegojo, tai maistelis kažkaip į nosytę subėgdavo jei valgydavo miegodama ir nosis būdavo nuolat užsikišus, kai tik padėjom pagalvę iš karto tos problemos dingo, o vaiką buvau ir pas LOR-us nutempus tongue.gif
Atsakyti
Mes visai plonute naudojam nuo 7 mėn. nemiega visai, kai nėra nieko po galvyte.
Atsakyti
Musu dukrytei 1m.6men ir ji miega be pagalves ax.gif Nemegsta visai schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Maniškiui metukai, vis dar miega be pagalvės, nes guli ant pilvuko, bijau, kad nedustų g.gif
Atsakyti