Įkraunama...
Įkraunama...

Ar reikalinga iki 1 metų pagalvė?

O as guldau ant pagalveles, kuria mazgei mociute pasiuvo... jinai dabar issipureno ir yra gan minksta ir storesne negu buvo ansciau... bandziau guldyt be pagalves, bet man baisu, kad jai petukai sala... be to reiketu guldyt be pagalves, nes bisk galvele vienoj pusej pasiplojus doh.gif
Atsakyti
mano vaikiukas nuo gimimo iki pat dabar miega ant labai plonos pagalveles, mazdaug 1cm storio. na, maau, jam patogu, nes kitaip pasakytu jau ax.gif
Atsakyti
mano dukrai 1,6 m. Ji miega be pagalves ir be jokio uzkloto. Bandziau padeti pagalve, bet kol kas jai tai kaip zaidimo objektas.
Atsakyti
Iki 1 metu tikrai pagalves nereiketu, skaiciau, kad ortopedai patare slona pagalve pradeti naudotis tik kai vaikutis pradeda pats gerai vaiksciuoti, tada stuburas pusiausvyrai pasilenkia virs uzpakaliuko, ir kad teisingai toliau formuotusi jau reikia deti pagalve, bet, aisku, nedidele ~2cm plocio, o vaikui augant galim apamazu stori didinti
Atsakyti
Mano vaikai iki metuku miegoj be pagalves. Ant pagalves miegojo tik kai buvo problemu su kviepavimu del plauciu hipertenzijos, daktarai buvo liepe
Atsakyti
nuo 6 men guldau ant plonytes pagalves g.gif pirkau kudikiams skirtu prekiu parduotuveje mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Atleiskite,jei rasau ne vietoj,gal tokia tema kazkur ir yra,bet as neradau,tai nusprendziau parasyti cia. Norejau paklausti del ciuzinuko kudikiui-gal kas zino ar Airijoje yra pikrti tu kokosiniu ciuzinuku ir kaip jie turetu vadintis ir atrodyti? Mes pirkome vaikiska ciuzinuka,bet nezinau as ar jis kokosinis ar koks kitoks,tai jei atsirastu kazkas,kas zino apie tai daugiau,labai prasau,patarkite. siaip tas,kuri turim,gal ir geras maziukui musu,bet lieka ispaudas toks nuo galvytes,tai gal sakau nera labai gerai...ir dar- ar Dormeo ciuzinukas tinka kudikiui ar geriau tokio nepirkti,o ieskoti to kokosinio? Aciu visoms labai is anksto. smile.gif
Atsakyti
Na mums 7 mėnesiukai ir gulime ant pagalvės. Ir net nepasakyčiau, kad ant labai plonytės, na aišku ir ne ant suaugusių lotuliukas.gif Šiaip dabar jau kiek domėjausi gydytojai rekomenduoja guldyti ant pagalvėlės smile.gif
Atsakyti
Savo mazyte guldeme ant pagalves tik kai jai slogyte buvo, o siaip, iki metu, manau, neguldysiu, ji puikiai issimiega ir be pagalves ax.gif
Atsakyti
Mums 8,5mėn. ir jokios pagalvės dar nesiruošiame naudoti. Nuo gimimo po čiužiniu dedu sulankstytą rankšluostį, kad galvytė būtų šiek tiek aukščiau nei kūnas, manau kad taip ir vaikiukui patogiau ir mažiau atpilinėja g.gif Dabar, kai šitaip sparčiai mokomės judėti, tai pagalvė manau tik trukdytų.
Atsakyti
Mes miegam ant perlenkto flanelinio vystykliuko, o pagalvele naudojam vezimuke, nes jo lopsys man vis atrodo kad palinkes zemyn.. Vis isivaizduoju kad vaika zemyn galva vezu..
Siaip vyresniajai tai nuo puses metu plona pagalvele i lovyte dejau..
Atsakyti
mums jau 1m.2 men.bet pagalvytes nenaudojam,nors ir turim....... :mirksiukas:miego kokybe del to nenukencia wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bvlgari: 22 kovo 2010 - 14:43