Kadangi mane aktyviai atakavo skiepytis šia vakcina, pasidomėjau ir esu pakraupusi komercine skatinimo skiepytis dalimi.
Dabar nesurandu nuorodos, bet vėliau pasistengsiu rasti ir įkelsiu informaciją, kurioje vienas rusų mokslininkas pavadino šiuos skiepus genocidu prieš moteris - jau įrodyta, kad šis skiepas lemia merginų nevaisingumą. Manote tai bus viešai pripažinta???? Juk ne.
Užtat kokie pinigai paskui metami bus to nevaisingumo gydymui, kaip "pamaitins" finansiškai dirbtinio apvaisinimo klinikų biznio sferą
. Galai sueina... Babkių išmušinėjimo "verslo planas" į konkrečią kelių dešimtmečių ateitį
......
Pažįstu vieną moterį, kuri "augina" savo 36-rių metų dukrą, ją 3 metukų paskiepijo eiliniu skiepuku, ir sveika judri mergytė tapo... debile. Protinis atsilikimas klaikus. Graži, bruožai teisingi, sesės sveikos ir labai gražios, o jos visos tarpusavyje labai panašios, ir klaiku matyti silpnaprotės veido išraiškas, elgesį, dukrą, kurios negalima palikti nei minutei vienos, nes nežinia ką bet kurią minutę iškrės, o ji gi suaugusi, ir turi labai daug jėgos.
Sugriautas šeimos gyvenimas , ir bjauriausia - tėvai net turi medicininį patvirtinimą, kad silpnaprotystę iššaukė skiepai. Ir kas toliau?
Ar kas atsakė už tai manote? Niekas
Tėvai jau pensininkai (silpnaprotė dukra - jauniausia), ir rimtai pergyvena kas jų vaiką "augins" iki senatvės, nes jie neaišku kiek laiko dar turės jėgų su ja realiai kankintis, kitaip to nepavadinsi.
Va kai tokius realius atvejus pamatai ir suvoki kad medikams dėl savo padarytų darbelių nei motais, o lieka našta artimiesiems, gal geriau saugoti save ir savo vaikus patiems?
O jei jūsų mergaitė po temoje minimo skiepo taps nevaisinga? Ar tada mama labiau džiaugsis kad vaikas neserga liga, kuria gal ir taip nebūtų susirgusi? Bet jei to pasėkmė bus kad anūkus niekada nepriglaus prie širdies? Taip bus geriau??? Manote dukra jums atleis????? Manau - niekada Nepamirškim, kad farmacininams mes - tik STATISTINIS VIENETAS, nešantis dideles realias babkes
Papildyta:QUOTE(Milux @ 2011 02 12, 02:41)
kadangi ta baisi liga mano pacius artimiausius zmones yra palietusi , tai apie ja nemazai zinau ir tikrai joks skiepas nuo tos ligos neapsaugos
va būtent. Neapsaugos. Bet didesnė tikimybė kad pakenks