Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvsidabrio ir kitų metalų poveikis smegenims

QUOTE(S.w.a.p @ 2010 08 04, 20:41)
tiesiog radau Ritatitai, kad Baltijos- Amerikos klinika daro slapimo tyrima sunkiems metalams organizme nustatyti..


Kraujas is tiesu neparodys letinio apsinuodijimo sunkiaisiais metalais. Beje, slapimas ir plaukai irgi gali neparodyti tam tikrais atvejais. Slapimas gali neparodyti, jei labai senas apsinuodijimas ir laboratoriniai testai nera labai jautrus. Plaukai net gali rodyti atvirkstini varianta zmonems, kurie pvz. turi APO-E4. T.y. plaukuose gali rasti maziau normos metalu arba aplamai nerasti, bet tai nereiskia, kad ju nera organizme.
Taip pat pasistoja klausimas ir del laboratorijos patikimumo. Ir tu paciu jau atliktu tyrimu interpretavimo.
Beje, po ilgesnio laiko, jei organizmas neisveda sunkiuju metalu, susidaro metalo druskos. Tad testai metalams gali ju aplamai neparodyti.
Vienas is budu, tai ziureti ar nera i "+" arba i "-" mikroelementu pasiskirstymo zmogaus palukuose. Jei bent 2 mikroelementai neatitinka normoms, galima itarti sunkiuosius metalus.
Nu vien zodziu... Reikalas su tais metalais gan subtylus, profesionalu sioje srityje nezinau, ar yra (bent jau oficialioje medicinoje tikrai nera, o ir alternatyvioji medicina uzsiima burimais is kavos tirsciu, bet bent jau bando kazka daryt...).
Atsakyti
na, kad nebutu liudna siek tiek apie gyvsidabri...pastebejau Sviesioji labai megsta homosanitus puslapi..na jie siaip gana vienpusiski ir tai mane, bent verchia suklusti..o va kita nuomone , kurie save vadina Gamtos produktais..

Apie gyvsidabri pamastymai eina per visa straipsni, jei netingit skaitykit, man patiko;)

Pernykštė sumaištis dėl kiauliukų gripo... Po darbo grįždamas namo klausausi radijo. Vienas garbus medikas dalija patarimus, kaip išvengti gripo: plauti rankas ir... vartoti homeopatinius vaistus. Suklusau. O kur žolės? Juk yra galybė augalų, kurie realiai gali padėti sumažinti tikimybę susirgti gripu ar, jau susirgus, žymiai greičiau pasveikti ar išvengti komplikacijų. Ir tai ne pasaka ir net ne reklama. Bet apie žoles radijo laidos pašnekovas neužsimena. Darau išvadas. Ir jos nepalankios minėtam pašnekovui.
Pirma, pašnekovas proteguoja homeopatinius vaistus (kirba mintis – kiek sumokėjo?); antra – jis nėra girdėjęs apie vaistažoles (neapsišvietęs?); trečia – jis neskiria homeopatijos nuo fitoterapijos ir šiuos dalykus suplaka į vieną (baisu). Nė viena mano išvada nedaro garbės. Niekam.
Vakcina nuo kiaulių gripo. Straipsniai laikraščiuose. Laidos per TV. Matau, kaip lietuvių kilmės amerikietis tiesioginiame eteryje iš Amerikos įsikarščiavęs postringauja apie tos vakcinos baisybes – vakcinose esą gyvsidabrio, kuris visame pasaulyje vaikus po skiepų nugramzdina į nebūtį – jie suserga autizmu. Apie autizmą ir gyvsidabrį retas forumas internete dabar apsieina. Spauda neatsilieka. Vienas straipsnis privertė susigūžti. Paskaitykime. Kalba eina apie tokį daktarą M.Eisensteiną. Taigi. „Pasak mediko, sudaužius termometrą komercinio naudojimo patalpose jų savininkas privalo kviesti specialią tarnybą, kad ši nustatytų gyvsidabrio kiekį ore ir leistų toliau naudotis šiomis patalpomis. Pagal H1N1 gripo vakcinose esantį gyvsidabrio kiekį, tą patį reikėtų daryti ir sudaužius ampulę su vakcina, nors to jokios direktyvos nenumato.“ (Šaltinis: Monika Bončkutė, Vladas Krivickas. Kiaulių gripo grėsmė ir skiepai – farmacijos gigantų išpūsta apgaulė? www.lrytas.lt, 2009-11-03)
Bet juk iš mokyklos laikų žinome (jei nemiegodavome per chemijos pamokas), kad gyvsidabris, kaip metalas, yra nuodingas, jei įkvėpsime jo garų. Štai kodėl sudaužius gyvsidabrio termometrą būtina kviesti ugniagesius kad jie surinktų jį. Nelakios gyvsidabrio druskos, kokios galėtų būti vakcinoje, išpiltos, išbarstytos ar panašiai nėra nuodingos, kol jų neprisivalgysime. Tai kodėl tas medikas (arba žurnalistai?) svarsto, kad reikėtų kviestis spectarnybas, sudaužius vakciną? Pajutote, kad jums jau sėja paniką? Specifinių žinių neturėjimas gimdo neteisingas prielaidas. Neteisingos prielaidos virsta teiginiais, kurie įsikuria smegeninėje. Belieka, grįžus namo, išmesti visas dienos šviesos lempas, įskaitant ir dabar madingas taupiąsias lemputes. Taip taip, jos pripildytos gyvsidabrio garų. Neduokdie sudaužysi – bemat atsidursi „lietaus šalyje“ (prisimenate filmą su Džastinu Hofmanu „Lietaus žmogus“?).
O dabar viską sujunkime į vieną visumą – homeopatiją, žoles, gripą, skiepus ir gyvsidabrį. Yra toks dalykas – vaistažolės ir gydymas jomis iki šiolei yra tapatinami su homeopatija. Visų pirma, tai skirtingi dalykai, antra – nesolidu ir nemokšiška painioti šiuos visiškai ne tik skirtingus, bet ir priešingus dalykus. Kodėl priešingus? Tame ir yra visa homeopatijos esmė – jei didelė (dažniausiai jau toksiška) kokios nors
medžiagos (žolių, chemikalų etc) dozė sukelia kokius nors simptomus, tai, jei liga turi tuos pačius simptomus, tos pačios medžiagos, bet jau žymiai mažesniais kiekiais, slopina tuos simptomus. Painu? Būtent todėl ir painiojamasi.
Bet pavyzdys paaiškins, kad tai yra paprasta – jei išgersime vieno nuodingiausių augalų, dėmėtosios maudos (Conium maculatum), arbatos ar ištraukos tiek, kad maža nepasirodytų, mums paralyžiuos kojas. Bet pagal homeopatijos kanonus paruoštas ir tūkstantį ar milijoną kartų praskiestas maudos homeopatinis preparatas bus naudojamas tada, kada žmogus dėl ligos sunkiai vaikšto, kai jam neklauso kojos. Paprasta – didelė dozė kojas atima, maža maža – sugrąžina judėjimo džiaugsmą. Kitas pavyzdys – kofeinas stimuliuoja, didesnės dozės dar ir euforizuoja, o homeopatinė jo forma yra vaistas nuo nemigos. Matot, viskas yra priešingai. Tai kodėl žmonės iki šiolei prašo homeopatinių vaistažolių, homeopatinių arbatų? Tai yra, kodėl dar žmonės mano, kad viskas, kas yra iš vaistažolių, ir yra homeopatija. Pats homeopatijos principas čia nediskutuotinas. Ne mano reikalas, veikia ji ar ne. Mane labiausiai domina užsiimančiųjų neišprusimas ir kompetencijos stoka. Fitoterapijoje yra taip – augalas kaupia tam tikras medžiagas. Mokslas nustatė, kad tokios ar tai kitokios medžiagos toks ar anoks kiekis veikia šitaip arba šitaip. Jei užplikysime vieną arbatinį šaukštelį vaistažolių, kai reikia užplikyti du, mes galime negauti pageidautino poveikio. Jei per mažai užsiplikysime senos lapų, mums paprasčiausiai gali nepaleisti vidurių. Arba, pavyzdžiui, žinoma, kad antidepresinis jonažolių poveikis pasireikš tik tada, jei jonažolių dienos dozėje bus ne mažiau kaip 0,4 mg hipericino. Aišku, jei išgersime mažiau, poveikio nebus. Bet ką kalbą gydytojai? Kiti specialistai (čia reikėtų dėti kabutes)? Jie sako taip – va, mieli pacientai (žiūrovai, klausytojai...), į šį homeopatinį vaistą įeina gudobelė, valerijonas ir t. t. O gudobelės veikliosios medžiagos veikia širdelę, valerijonas ramina... Stop. Išsiaiškinome, kad vaistažolių farmakologinį poveikį apsprendžia veikliųjų medžiagų kiekis. Praskiesk n kartų gudobelės ištrauką, ir veikliųjų medžiagų kiekis sumažės n kartų. O jei n=1000? O jei n=1000 000? O jei n= tūkstantis milijardų? Vadinasi, homeopatinių vaistų poveikis (jei jis toks yra iš viso) yra sąlygotas visai ne veikliųjų medžiagų.
Todėl, jei homeopatiniame preparate yra gudobelė, kalbėti, kad gudobelė atpalaiduoja kraujagyslių lygiuosius raumenis ir dėlto mažėja kraujo spaudimas, yra ne tik neetiška, bet ir mažaraštiška. Ar nekilo jums klausimas – jei gudobelių arbata ar ištrauka teigiamai veikia širdies ir kraujagyslių veiklą, tai kam tada
vargti ir gaminti skiedžiant milijoną kartų ištrauką, kad gautume preparatą, teigiamai veikiantį širdies ir kraujagyslių veiklą? Man kilo, bet nė vienas kalbintas homeopatas man neatsakė. Kitas dalykas – juk išsiaiškinome, kad vaistažolių ir homeopatinių preparatų poveikis yra priešingas (maudos ar kofeino pavyzdys). Tai kaip turėtų veikti širdies raumenį homeopatinis gudobelės preparatas? Pagalvokite. Dabar madinga čiulpti homeopatinius ežiuolių žirniukus, na, nuo gripo. Bet, jei ežiuolių fitoterapinis preparatas stiprina imunitetą, kaip turi veikti homeopatiniai ežiuolių žirniukai? Bet ne, homeopatai sako taip – na, homeopatiniame preparate vis tiek lieka tų augalinių medžiagų. Sakau, kad mažai. Man sako, kad vis tiek lieka. Ir sako, kad lieka tiek, kad veikia. Va čia laikas vėl pakalbėti apie gyvsidabrį. O aš tada klausiu – o kaip yra su gyvsidabriu ir jo druskomis, kurios įeina į homeopatinių preparatų sudėtį? Sakau, yra tokie dalykai, kaip gyvsidabrio cianidas (nebėga skruzdės per nugarą?), gyvsidabrio chloridai, gyvsidabrio jodidas, pagaliau pats grynas gyvsidabris. Ar nebijote, skirdami ligoniams, juos apnuodyti? Ar negresia autizmas? Oi ne, sako, čia gi mažos dozės, juk, skiedžiama daug daug kartų. Ką jūs... Beje, pirkėjai dažnai nepastebi, kad preparate yra gyvsidabrio, mat dažniausiai gyvsidabris rašomas senovės romėnų komercijos ir pelno dievo Merkurijaus vardu – mercurius. Įžvalgu, nieko nepasakysi.
Mano pasakojimas baigtas. Kai homeopatinis preparatas pagaminamas iš žolių, homeopatai teigia, kad veikimas yra toks pats, kaip žolių. Suprantama. Juk dauguma žmonių iki šiol neskiria fitoterapijos nuo homeopatijos, todėl juos lengviau pritraukti, sąmoningai meluojant, kad homeopatiniai preparatai veikia kaip žolės. Na, juk po praskiedimo lieka ten tų veikliųjų medžiagų, dėsto. Bet kai kalba pasisuka gyvsidabrio pusėn, aiškinama – oi ne, ką jūs, juk praskiedžiama daug daug kartų, ten nebelieka to gyvsidabrio.
Lygiai taip pat elgiasi piliečiai. Kai skauda gerklę, jie vartoja homeopatinius preparatus su gyvsidabriu. Bet kai kalba pasisuka skiepų pusėn, prasideda šūksniai – skiepuose esą yra gyvsidabrio. Neskiepykim vaikų, nes autizmas jau ir taikosi iš už kampo. Dievaži, kaip sunku visiems įtikti.
© Edvardas Kazlauskis, 2010
http://www.gamtospro...vs_fitoterapija

Atsakyti
QUOTE(S.w.a.p @ 2010 08 04, 20:41)
tiesiog radau Ritatitai, kad Baltijos- Amerikos klinika daro slapimo tyrima sunkiems metalams organizme nustatyti..

O aciu labai, kai grisime butinai apsilankysime, ir parnesime apie rezultatus. Siaip greitu laiku turetume pasidaryti testa tik gyvsidabriui nustatyti, tai parasysiu kokie rezultai gavosi jei kam bus idomu
Papildyta:
[quote=*Soleo*,2010 04 20, 13:19]
http://www.medlinks....e.php?sid=31557
Ртутный консервант вакцин не может вызывать развитие аутизма

cia pries 3 metus atlikti tyrimai, gal dabar jau ka kita irode, bet vistiek verta paskaityti mirksiukas.gif
[/quot
Tikra tiesa jau irode, bet kas is to, trys profesoriai, 2 is JAV ir vienas is UK, irode, kad skiepai sukelia tam tikriems vaikams autizma, yra suvaroma visa gastro, nervu sistema, bet kas is to. Buvo teismas, tie trys profesoriai ir farmacine kompanija, niu ir ka galvojate - atimtos licenzijos darbui. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikolia @ 2010 08 05, 19:59)


1. Dedu istraukas is homeopatiniu puslapiu straipsniu APIE SKIEPUS. Visi sie straipsniai yra versti is uzsienio straipsniu ir tose puslapiose net pateiktos nuorodos, is kokiu tyrimu ir uzsienio saltiniu yra isversta. Tad hoemopatija cia tikrai ne prie ko. O jei koks protingas homeopatas sugalvojo sudeti visa ta info i savo puslapi kartu su info apie homeopatija, tai prie ko cia as? Dziaukites aplamai, kad dedu sia info, nes rusiskai moka daugiau zmoniu skaityt, nei angliskai.

Beje, dedu kruva istrauku is uzsienio straipsniu anglu kalba, is uzsienio forumu anglu kalba, is uzsienio straipsniu rusu kalba. Ir visi tie straipsniai neturi nieko bendro su homeopatija. Todel galit dabar kabinetis prie to, kad pvz. straipsniai yra jums nesuprantoma rusu arba anglu kalba. lotuliukas.gif

Beje, susipazinus su info apie skiepus ir aplinkos bei maisto uztersima, ieskojau informacijos, kaip g.b. sunkiusius metalus isvesti zoliu pagalba. Deje, NERA tokiu zoliu, kurios greit ir patikimai isvestu sunkiuosius metalus. Tad mano nuomone, naturaliomis priemonemis tipo zoliu, nelabai imanoma isspresti zalingo skiepu poveikio sunkiuju metalu srityje.
Zoles gali isvesti patikimai tik toksinus. Ir tokiu budu sumazinti organizmo apkrova. T.p. yra zoliu, kurios gali kovoti su vyrusais. O tai irgi yra vienas is faktoriu, kalbant apie skiepu zala.
Todel, paskutinio teiginio kontekste, galima butu teigti, kad tiems zmonems, kurie nukentejo nuo skiepu zalos kaip vyrusinio faktoriaus, gali padeti zoles.

Taipogi apie gyvsidabri... Jei tamsta Nikolia bent jau neptingetu paskaityti mano dedamas nuorodas, tai rastu ten atsakymus, kodel gyvsidabrio tam tikra forma, suleista i kudikiu krauja, yra labai zalinga kudikiu sveikatai.
Del gyvsidabrio garu... Yra padaryti tyrimai kaip gyvsidabris, garuojantis is amalgaminiu plombu zalingai itakoja zmogaus sveikata ir sukelia ta pati apsinuodijima sunkiasiais metalais. O mamoms, turincioms amalgamines plombas, padideja rizika tureti vaikus autistus. Nes dalis to gyvsidabrio gauna kudikis jau mamos isciose, o ta ,galima sakyt paskutini lasa (t.y. kas virsija gyvsidabrio norma vaiko organizme) gauna is skiepu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviesioji: 06 rugpjūčio 2010 - 15:20
Dedu google vertima apie gyvsidabri:

Gyvsidabris yra plačiai naudojamos jau Romos laikais iki šių dienų. Senovės Romoje, gyvsidabrio buvo naudojamas valyti sidabras ir auksas iš priemaišos. Nuo seniausių laikų iki šių dienų kalnakasių ir darbo valymo nukentėjo nuo įvairių ligų. Yra ir kitų pavojingiausių profesijų. Sąvoka "netekęs galvos", nes skrybėlininkas nuolat veikia gyvsidabrio junginiai, naudojami skrybėlių gamyba iš veltinio, ir tada dažnai išprotėjo.

Be gyvsidabrio priežasčių veiksnumas apsinuodijimo įtraukti blyškumas, dantų netekimas, sutrikęs smegenų pokyčių ir motorinių refleksų. Ilgalaikio sąlyčio su gyvsidabrio galima komą ir mirtį.

Dalis gyvsidabrio patenka įstaigos užpildai forma "sidabras" dantų. Kai amalgamos plombos yra 40-50% gyvsidabrio. Tokie antspaudai yra nuolatinis šaltinis nuodų organizme. Laimei, stomatologai, dabar naudoja kitas medžiagas šiems tikslams. Vykdydama Gyvsidabrio veiksmų sumažėja imunitetas. Gyvsidabris mažina ląstelių skaičių baltųjų kraujo, įskaitant T-ląstelių, kurie žudo svetimkūniai kūno. Dr Davidas Eglman pranešė, kad po užpildai pašalinus pacientas šešis amalgamos buvo stebimas 26% augimas ląstelių skaičiaus T-. Norėdami įsitikinti, kad tai ne sutapimas, jis vėl nustatė keturias plombos pacientų ir nustatė 18% sumažinimo ląstelių skaičiaus T-.

Jungtinėse Valstijose nuo 1900 metų buvo naudojamas chemijos, žemės ūkio ir pramonės, daugiau nei 160 milijonų svarų sterlingų iš gyvsidabrio. Gyvsidabris yra kumuliacinės nuodų. Ji patenka į metilo aplinkos kaip forma nuodingus dūmus ar toksinių organinių forma žinoma. Metilo gyvsidabris patenka į vandenį ir kaupiasi maisto grandinėje. Tuo grandinės pradžioje maisto tarša gyvsidabriu didelių žuvų, pavyzdžiui, kardžuvės. Manau, kad turėtume susilaikyti nuo valgymo maisto iš didelių žuvų, tokių kaip tunas. Šaltinių ir poveikio gyvsidabrio yra pateiktos toliau esančioje lentelėje.

Gyvsidabris: šaltiniai, poveikis, apsaugos

Šaltiniai:

* Cheminės trąšos, kurių
* Taršos rūšys didelių žuvų
* Amalgam
* Sprogmenys
* Aukštas blizginimo
* Tepalas, o kai kosmetika (ypač kremai į minkština odą)
* Pesticidų
* Narkotikai
* Fungicidai
* Pramoninės atliekos
* Vodozmulsionnye dažai
* Filmas
Plastikiniai *

Galimas poveikis:

* Veislės allergichekie reakcija
* Artritas
* Gimimo defektai
* Pažeidimas smegenų veiklą
* Sutrikimas kelio struktūros jungiamojo audinio alkūnės ir movos
* Neryškus matymas, katarakta, aklumas
* Depresija
* Inkstų
* Weight Loss
* Agomphiasis
* Neurologiniai sutrikimai, dėl kurių epilepsija, insultas ir platus sklerozė
* Silpnina imuninę sistemą
* Nepageidaujamos įtaka vaisiaus vystymuisi
* Sumažinti ląstelių baltųjų kraujo


http://rak.flyboard.ru/topic120.html
Atsakyti
Sviesioji, labai daug pateiki info apie gyvsidabrio zala, o ka manai apie skiepus, kuriu sudetyje nera gyvsidabrio.
Beje, yra paskelbta hipoteze, kad isvalius sunkiuosius metalus is organizmo - galima isgydyti autizma. Ka apie tai manai?
Atsakyti
QUOTE(pupinis @ 2010 08 07, 10:53)
Sviesioji, labai daug pateiki info apie gyvsidabrio zala, o ka manai apie skiepus, kuriu sudetyje nera gyvsidabrio.

Apie tai jau prirasiau kitose forumose. Daugelio skiepu yra aliuminio. T.p. egzistuoja vyrusinis uztersimas nuo skiepu, uztersimas skiepu gamybos atliekomis ir bedras visu komponentu junginiu uztersimas.

QUOTE(pupinis @ 2010 08 07, 10:53)
Beje, yra paskelbta hipoteze, kad isvalius sunkiuosius metalus is organizmo - galima isgydyti autizma. Ka apie tai manai?

Jei vaiko organizmas uzterstas sunkiais metalais, tai issigydyti ar bent jau gerokai pagerinti bukle (nes tai priklauso ir nuo amziaus ir nuo uztersimo laipsnio, nuo padarytu sunkiasiai metalais organizmui zalos masto) galima ne tik nuo autizmo, bet ir nuo daugelio kitu ligu. Pvz. kalbos sutrikimu, diabeto, sirdies problemu, protinio atsilikimo, astmos, alergijos ir t.t. ir t.p.
Man tik idomu kur jus perskaitet sia "hipoteze"? Oficiali medicina tos hipotezes nepripazysta. Uzsienyje ir daktarai zino, ir uzkulisuose klausia. Apie sia "hipoteze" uzsienietiski forumai jau gal apie 10 metu ciauskia, nes vaikai is sunkiu ir nepagydomu ligoniu "stebuklingai" pasveiksta arba bukle gerokai pasitaiso.
O pas mus Lietuvoje... doh.gif
Atsakyti
Bet argi nera kazkokiu Lietuvoje prieinamu budu isvalyti vaikuciu organizma nuo siu metalu. Esu skaiciusi, kad visu siandien taip vartojamas (turbut mada, o gal ir ne) kordicepsas valo is organizmo sunkiuosius metalus. Sviesioji, kiek supratau skaitydama foruma - Jusu vaikuciai turi autizma. Ar Jus bandet kaip nors valyti vaikuciu organizma?
Atsakyti
QUOTE(pupinis @ 2010 08 08, 12:11)
Bet argi nera kazkokiu Lietuvoje prieinamu budu isvalyti vaikuciu organizma nuo siu metalu. Esu skaiciusi, kad visu siandien taip vartojamas (turbut mada, o gal ir ne) kordicepsas valo is organizmo sunkiuosius metalus. Sviesioji, kiek supratau skaitydama foruma - Jusu vaikuciai turi autizma. Ar Jus bandet kaip nors valyti vaikuciu organizma?


Cia sudejau prelimenaria info apie valyma:
http://www.supermama...?...8826&st=300 (ir Autistukai 13 forume)

Mano tik vienam vaikui autizmas, kitam is esems tik del kalbos problemos (bet esme/priezastis greiciausiai ta pati). Dabar vaikai geria po 2 (2 menesiu) carnosdine kursa. Mergaitei sis papildas padejo su kalba (pradejo kartot zodzius). Jis isveda kazkiek sunkiuju metalu (gyvsidabri, svina ir dar kazka, skaitykit patys), valo smulkiasias kraujagysles, surisa ir isveda sukru ir t.t. Ir uzsakiau dar visokiu idomybiu kartu su sunkiuju metalu testais.
Taip pat renku info del aliuminio isvedimo, nes aliumini ir vienas labai pavojingas, o kartu su sunkiais metalais pasidaro labai toksiskas organizme. Tik pagal aprasa ta aliumini zymiai lengviau isvesti, nei sunk.metalus.
Vietine oficiali medicina yra nekompetetinga (jau kreipiausi i ja), o netradicine irgi patikimumo man nekelia (nes keleta menesiu studijavau info kas darosi toje srityje, snekejau su keliais zmonemis). O kadangi informacijos turiu daug, uzsakytos priemones pakankamai saugios vaiku atzvilgiu, tai nematau prasmes ieskoti nekompetetingu sarlatanu ir eikvoti seimos isteklius i nepatikimus metodus.
Siaip tai jei jau jus tikrai norit kazka bandyt pradet, tai siulau pradziai uzsakyti testus del sunkiuju metalu ir pradeti gerti ka nors su Omega 3, bei pradeti skaityti uzsienietiskus autizmo forumus del cheliavimo (ten daugiausia info rasit). Nes tas chelaivimas/detoksikacija tai visas procesas (reikia zinoti niuansus). O ir pats detoksikacijos procesas pagal aprasa uzima nuo 0.5 metu iki 3 metu. Beje, dazniausiai tokiems vaikams ir ateityje reikalingas pastovus organizmo palaikymas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviesioji: 08 rugpjūčio 2010 - 11:52
QUOTE(pupinis @ 2010 08 08, 12:11)



Niu dar idedu pasiskaitymui apie vyrusini uztersima nuo skiepu. Manau kam nors pravers. Cia toks kratinys pasiskaitymui:

Nuo vyrusų:
ViraStop: http://www.enzymedic...oducts/ViraStop
http://autism-biomed...nd_Virastop.htm
http://www1.uk.shopp...top uk supplier

Unkarija parduodama Vilniuje, vaistinėje už geležineklio stoties
Unkarija, vilkakora, Cat's Claw, http://lt.wikipedia....uotoji_unkarija
www.psyfaktor.ru/gastritis
http://www.fit-area....cats_clow.shtml
О вирусах (обзор)
http://autism-biomed...iral_review.htm

http://www.stankurtz...ically-ill.html LIEŽUVIS sveiko ir nesveiko vaiko
Atsakyti
Imetu dar aliuminio nustatymo testus:
http://www.heavymeta...uminiumtest.php
http://www.manifesth...minium-P78.aspx
Atsakyti
Tai tikrai yra pagrindinis detoksikacijos vaikams. Šiame rinkinyje atstato kepenų, ir visiškai išvalo virškinimo ir dvitaškis, tačiau taip pat pašalina sunkiųjų metalų, cheminių medžiagų ir parazitų iš vaiko žarnyno ir dvitaškis.

http://www.bioraynat...nbodydetox.aspx
Atsakyti