Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas (4tema)

Turiu ir as klausimuka.Po 5 metu pagaliau nuvaziavau i miska grybauti,tai tuo paciu ir visokiu geriu prisirinkau.Pirmiausia tai prisiroviau tu pilku samanu,man jos tokios grazios,o ir tinka visokiems mano darbeliams,tai dabar gal kas pasakys kaip man jas geriau dziovinti ir dar floristikos prekiu parduotuveje maciau tas samanas padazytas,tai su kokiais dazais jas galima dazyti?Dar prisiroviau tu graziu ale "grybu"kur ant medzio auga,na tokie kieti,tai ar jie taip pat dziovinasi?
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2009 09 23, 17:39)
Latvijoj daug visokių renginių (bent jau būdavo anksčiau). Gal žinai tokį jų leidinį "Floristika", ten apie visus renginius rašo, bet nusipirkti jo LT neradau, kaip užsiprenumeruot - irgi. Gal tu ką žinai?
Du tradicinius jų renginius žinau: rugpjūčio pradžio Venspilyje būna gėlių kilimų festivalas, o liepos pabaigoje Tukumo mieste - rožių šventė, kur visada būna floristų konkursas. Deja, nei vienam iš jų nebuvau.
Gal kitos merginos turi daugiau info?

As buvau Venspily si rugpjuti. Tai buvo Ventspilio miesto svente, ir kartu kilimai is geliu. tema buvo tiltai, o siaip labai idomu buvo, imesiu kelias foto 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas rytas,
Laura, ačiū labai, miela matyti tokį fotoreportažą. Ar kiekvienais metais ten lankaisi?
Babygrite,
samanas gerai džiovinti tamsoje (aš sluoksniuoju dėžėj su senais laikraščiais). O tie grybai, tai turbūt kerpės, ar ne?
Apie dažymą - bandžiau akriliniais, neatitaikiau spalvos, gavosi fuuu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2009 09 26, 10:53)
Labas rytas,
Laura, ačiū labai, miela matyti tokį fotoreportažą. Ar kiekvienais metais ten lankaisi?

Ne, vaziavom pailset, i svente papuolem netycia, bet labai dziaugiuosi, labai idomu buvo, tokiu kilimu gal 20-30, jie mazdaug 1*4 metru dydzio, buvo is visko, obuoliuku, uogu, stiklo, medzio anglies, metalo, medzio ir zinoma geliu wub.gif
gal kada nepatingesiu, daugiau foto ikelsiu, nes daug fotkinau, tik nesusikelaiu dar i interneta ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Aciu kaleda,taip tie grybai kerpes smile.gifO jei pabandzius su valgomais dazais tas samanas padazyt?
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2009 09 27, 10:16)
Aciu kaleda,taip tie grybai kerpes smile.gifO jei pabandzius su valgomais dazais tas samanas padazyt?

O kokie čia - tie valgomi? (aš tik prieš 2 metus "susidraugavau" su virtuve, tai pati supranti...) blush2.gif
Laura, kai galėsi ir netingėsi, įkelk dar, praskaidrinsi mums rudenį 4u.gif
triashne, smagu, kad įdomu tokia darbeliai. Deja, apie burbulus aš nieko negaliu pasakyt, nes jų nebandžiau. Lauksim tavo darbelių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2009 09 27, 15:59)
triashne, smagu, kad įdomu tokia darbeliai.

kaleda, nu bet kai pamaciau tavo rudenelio gerybiu darbus swoon.gif vainikai - nerealus!!! zhaisliukai - be proto yspudingi!!!! wub.gif wub.gif wub.gif Man, kaip tokiu zhaliavu myletojai tai nerealus pavyzdziai rolleyes.gif Super! Gal kokia ideja nusibezdzioniausiu blush2.gif

Ir dar lb laukiu info apie tuos burbulus blush2.gif
Atsakyti
aš irgi labai labai myliu gamtines medžiagas, kuo didesniame kiekyje. Bezdžionauk tongue.gif
Atsakyti
Labai grazus kilimai neesu maciusi tokiu niekada net girdejusi..

Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2009 09 27, 19:05)
aš irgi labai labai myliu gamtines medžiagas, kuo didesniame kiekyje. Bezdžionauk  tongue.gif

Ka ten pribezdzioniausi... ne mano megejishkam lygiui. Na bet gal kokia minti reikes pabandyt ygyvendint rolleyes.gif pasidariau ash ta savo vainikiuka, tai jau toooks fe sad.gif klijai visur matosi sad.gif nu bet MB ishmest neleido...pupso ant stalo su zhvakike vidury rolleyes.gif sake iki kito tiks ir shitas doh.gif tik kai svechiai ateina tai paslepiu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2009 09 27, 16:59)
Laura, kai galėsi ir netingėsi, įkelk dar, praskaidrinsi mums rudenį  4u.gif

OK, skaidrinu rudeni wub.gif ax.gif
Cia berods lietuves darbas 4u.gif
user posted image
o cia jau neprisimenu lyg rusiu bus kokie trys darbai, bet galiu ir klysti blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
cia skruzdele is arciau
user posted image

Papildyta:
tesinys biggrin.gif
user posted image
cia ta knyga - biblija
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

nu va, misija "geliu kilimai" ivykdyta biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2009 09 28, 11:57)
OK, skaidrinu rudeni  wub.gif  ax.gif
Cia berods lietuves darbas 4u.gif nu va, misija "geliu kilimai" ivykdyta biggrin.gif  4u.gif

bigsmile.gif wub.gif nu nerealiai grazu,kazkas fantastiko,kaip zmones sugeba rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti