Turiu ir as klausimuka.Po 5 metu pagaliau nuvaziavau i miska grybauti,tai tuo paciu ir visokiu geriu prisirinkau.Pirmiausia tai prisiroviau tu pilku samanu,man jos tokios grazios,o ir tinka visokiems mano darbeliams,tai dabar gal kas pasakys kaip man jas geriau dziovinti ir dar floristikos prekiu parduotuveje maciau tas samanas padazytas,tai su kokiais dazais jas galima dazyti?Dar prisiroviau tu graziu ale "grybu"kur ant medzio auga,na tokie kieti,tai ar jie taip pat dziovinasi?
QUOTE(kaleda @ 2009 09 23, 17:39)
Latvijoj daug visokių renginių (bent jau būdavo anksčiau). Gal žinai tokį jų leidinį "Floristika", ten apie visus renginius rašo, bet nusipirkti jo LT neradau, kaip užsiprenumeruot - irgi. Gal tu ką žinai?
Du tradicinius jų renginius žinau: rugpjūčio pradžio Venspilyje būna gėlių kilimų festivalas, o liepos pabaigoje Tukumo mieste - rožių šventė, kur visada būna floristų konkursas. Deja, nei vienam iš jų nebuvau.
Gal kitos merginos turi daugiau info?
Du tradicinius jų renginius žinau: rugpjūčio pradžio Venspilyje būna gėlių kilimų festivalas, o liepos pabaigoje Tukumo mieste - rožių šventė, kur visada būna floristų konkursas. Deja, nei vienam iš jų nebuvau.
Gal kitos merginos turi daugiau info?
As buvau Venspily si rugpjuti. Tai buvo Ventspilio miesto svente, ir kartu kilimai is geliu. tema buvo tiltai, o siaip labai idomu buvo, imesiu kelias foto
Labas rytas,
Laura, ačiū labai, miela matyti tokį fotoreportažą. Ar kiekvienais metais ten lankaisi?
Babygrite,
samanas gerai džiovinti tamsoje (aš sluoksniuoju dėžėj su senais laikraščiais). O tie grybai, tai turbūt kerpės, ar ne?
Apie dažymą - bandžiau akriliniais, neatitaikiau spalvos, gavosi fuuu
Laura, ačiū labai, miela matyti tokį fotoreportažą. Ar kiekvienais metais ten lankaisi?
Babygrite,
samanas gerai džiovinti tamsoje (aš sluoksniuoju dėžėj su senais laikraščiais). O tie grybai, tai turbūt kerpės, ar ne?
Apie dažymą - bandžiau akriliniais, neatitaikiau spalvos, gavosi fuuu
QUOTE(kaleda @ 2009 09 26, 10:53)
Labas rytas,
Ne, vaziavom pailset, i svente papuolem netycia, bet labai dziaugiuosi, labai idomu buvo, tokiu kilimu gal 20-30, jie mazdaug 1*4 metru dydzio, buvo is visko, obuoliuku, uogu, stiklo, medzio anglies, metalo, medzio ir zinoma geliu
gal kada nepatingesiu, daugiau foto ikelsiu, nes daug fotkinau, tik nesusikelaiu dar i interneta
Aciu kaleda,taip tie grybai kerpes O jei pabandzius su valgomais dazais tas samanas padazyt?
QUOTE(BabyGrite @ 2009 09 27, 10:16)
Aciu kaleda,taip tie grybai kerpes O jei pabandzius su valgomais dazais tas samanas padazyt?
O kokie čia - tie valgomi? (aš tik prieš 2 metus "susidraugavau" su virtuve, tai pati supranti...)
Laura, kai galėsi ir netingėsi, įkelk dar, praskaidrinsi mums rudenį
triashne, smagu, kad įdomu tokia darbeliai. Deja, apie burbulus aš nieko negaliu pasakyt, nes jų nebandžiau. Lauksim tavo darbelių
QUOTE(kaleda @ 2009 09 27, 15:59)
triashne, smagu, kad įdomu tokia darbeliai.
kaleda, nu bet kai pamaciau tavo rudenelio gerybiu darbus vainikai - nerealus!!! zhaisliukai - be proto yspudingi!!!! Man, kaip tokiu zhaliavu myletojai tai nerealus pavyzdziai Super! Gal kokia ideja nusibezdzioniausiu
Ir dar lb laukiu info apie tuos burbulus
aš irgi labai labai myliu gamtines medžiagas, kuo didesniame kiekyje. Bezdžionauk
QUOTE(kaleda @ 2009 09 27, 19:05)
aš irgi labai labai myliu gamtines medžiagas, kuo didesniame kiekyje. Bezdžionauk
Ka ten pribezdzioniausi... ne mano megejishkam lygiui. Na bet gal kokia minti reikes pabandyt ygyvendint pasidariau ash ta savo vainikiuka, tai jau toooks fe klijai visur matosi nu bet MB ishmest neleido...pupso ant stalo su zhvakike vidury sake iki kito tiks ir shitas tik kai svechiai ateina tai paslepiu
QUOTE(kaleda @ 2009 09 27, 16:59)
Laura, kai galėsi ir netingėsi, įkelk dar, praskaidrinsi mums rudenį
OK, skaidrinu rudeni
Cia berods lietuves darbas
o cia jau neprisimenu lyg rusiu bus kokie trys darbai, bet galiu ir klysti
cia skruzdele is arciau
Papildyta:
tesinys
cia ta knyga - biblija
Papildyta:
nu va, misija "geliu kilimai" ivykdyta
QUOTE(Laura @ 2009 09 28, 11:57)