Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas (4tema)

Labutis!

Grazus darbeliai smile.gif

Ivertinimui idedu savo darbeliuuser posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
tik kokybe nuotrauku nekokia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(edita-edita @ 2009 08 06, 10:30)
na gelytes tai pirkt yra paskui aplink jas lapai geliu dedasi irgi pirkt yra medzio saknys isdziovintos (prisiraut galima biggrin.gif ) visokie karoliukai juros zvaigzdes ka turiu ta ir dedu netgi persiko kauliukai ar kriauklytes kaip fantazija nesa biggrin.gif

labai grazu ir originalu wub.gif super atrodo thumbup.gif

O cia mano krapstaliones blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Paul@ , gražūs paveikslėliai.. mirksiukas.gif
edita-edita , tikrai šauniai atrodo.. puiki namų puošmena thumbup.gif
BabyGrite , kaip visada super bigsmile.gif

Aš taip pat savo "meninius šedevrus" dažniausiai dovanoju.. Nors tokie dalykėliai tikrai nemažai kainuoja g.gif

Čia keletas dovanėlių, kurias esu padovanojusi:
user posted image user posted image

user posted image user posted image

O čia mano ir sūnelio bendras darbas darželiui per Kaziuko mugę:
user posted image
Atsakyti

niu pasirodau ir as paskutinius savo passpardymus - tik gaila, kad viska nespejau nusifotkinti - belieka sulaukti fotografes foto, kad pamatyciau....
autobusiukas papuostas
user posted image

user posted image

user posted image

jurga - tikrai nebereikalo uodegyte pasiriete mirksiukas.gif
Atsakyti
Boruzzze, viskas labai gražu, bet už mašinos papuošimą - dvigubi komplimentai. Kaip tik šiandien galvojau, kaip turi būt papuošta mašina, kad būtų gražu, neperkrauta, elegantiška. Ir štai atsakymas - tobulumo įsikūnijimas. Lengvi žali paraitymai ir subtilios gėlytės. Super. Nuoširdžiai sakau - šaunuolė.
Atsakyti
user posted image

user posted image
Papildyta:
Noriu ir as pasirodyti su savo vasariskais darbeliais smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Norėjau patarimo. Žadu daryti jauniesiems raides iš gėlių. Jos bus kabinamos prie sienos kaip papuošimas. Kaip manot, koks pagrindas geriausias? Iš vielos raityti ir tada "pinti" gėles lyg vainiką?
Atsakyti
Tai vienas variantas. Kitas variantas gali būti raidžių karkasas iš storo kartono, polisterolo plokščių (pvz. tų, kurias prie lubų lipina), aptrauktas kažkuo (medžiaga, augalais) ir tada mažiau gėlyčių reikės. Pagal fantaziją ir tam skirtą sumą smile.gif
Atsakyti
Sveikos GĖLIŲ MERGAITĖS,
įlindau į jūsų temą patarimo klausti, būčiau labai dėkinga, jei sulaukčiau atsakymo į iškilusius klausimus. Noriu pasidaryti vestuvinę puokštę ir įsegamą gėlytę vyrui, bei paruošti gėlės žiedą tinkantį segti į plaukus. Gėlės pagrinde kalijos.
Kaip jas paruošti TAI dienai, ar laikyti pamerkus su skintų gėlių trašomis?
Ar užtenka vyro gelytės galą apvynioti floristine žalia juostele ir pritvirtinti įsegimą? Ar nenuvys? Ką daryti su tuo žiedu, kurį noriu segtis į plaukus?

Lauksiu jūsų patarimų ir šioj temoj, ir AŽ 4u.gif
Atsakyti
Adiva , jei pasirinkai kalijas, būk rami, nenuvys nei teipuotos, nei neteipuotos. Nepermirkyk kotų iki šventės. Kaip paruošt kaliją į plaukus, nežinau, paklausk savo kirpėjos, o tada bus aiškiau ar užteks kotą apteipuoti, ar reiks pervert vielute... Nežinau ką dar...

boruzzze, esi verta visų pagyrų, prašau nesikuklint. O ten ne ratanas (išraitymai), ten viela? Smalsu kokia, nes gražiai išsiraitė. Esu sukus iš ratano, tai labai daug vietų reikėjo tvirtint...
Aš... nelabai ką darau. Didelio darbelio bijočiau, kažką mažo padarau, bet nieko įdomaus. Nepasirodau, nes gėda, reiks Photoshop'u ištaisyt ir tik tada rodytis smile.gif
Kam aktualu ir netyčia būsit Palangoj - Landart, aplankykit. Turėtų būti įdomu.
Domėjaus M.Gvildžio mokykla, bet verysad.gif Nėra naujo kurso, mokosi tik senieji, toli pažengę... O taip norėjau, visą vasarą tuo kliedėjau... Liūdžiu. Jų darbai irgi tam puslapyje, galit užmest akį.
Gal ką sugalvosiu... g.gif
Dėl apvalios, taip, sunkiai, man dar toli iki tobulaus apvalumo. Julunė gerą patarimą kažkada davė - puokštę daryt prieš veidrodį, tada matosi kur nusigrybauji.
Beje, kur Julunė???
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2009 08 28, 16:48)
boruzzze, esi verta visų pagyrų, prašau nesikuklint. O ten ne ratanas (išraitymai), ten viela? Smalsu kokia, nes gražiai išsiraitė. Esu sukus iš ratano, tai labai daug vietų reikėjo tvirtint...
Kam aktualu ir netyčia būsit Palangoj - Landart, aplankykit. Turėtų būti įdomu.
Domėjaus M.Gvildžio mokykla, bet 

gali buti, kad ratanas, ten jokios vielikes nera - nzn kaip vadinas, ir kaip apibudint blush2.gif
o ka nors placiau apie landart - gali papasakot, kas cia bus - kazkas su puokstemis? g.gif
o pas gvildi mokytis mastei i kauna mauti, ar ir klp kokius kursus ketino organizuot? g.gif
Atsakyti
Nea, Palangoj bus žemės menas, ten iš augalinės žaliavos, nenaudojant jokių negamtinių medžiagų (ar tik minimaliai naudojant) bus kuriami objektai botanikos parke. Pvz.: ŽM . Turi dalyvaut daug floristų, lietuvaičių ir užsieniečių. Man įdomu, nes tokius dalykus tik nuotraukose esu mačius, o čia dar vyks panosėj. Ir atrakcija man tuo pačiu biggrin.gif
Nee, Gvildys į KLP nevažiuos. Būčiau važiavus į Kauną.
Atsakyti