Labutis!
Grazus darbeliai
Ivertinimui idedu savo darbeliu
Papildyta:
tik kokybe nuotrauku nekokia
QUOTE(edita-edita @ 2009 08 06, 10:30)
na gelytes tai pirkt yra paskui aplink jas lapai geliu dedasi irgi pirkt yra medzio saknys isdziovintos (prisiraut galima ) visokie karoliukai juros zvaigzdes ka turiu ta ir dedu netgi persiko kauliukai ar kriauklytes kaip fantazija nesa
labai grazu ir originalu super atrodo
O cia mano krapstaliones
Paul@ , gražūs paveikslėliai..
edita-edita , tikrai šauniai atrodo.. puiki namų puošmena
BabyGrite , kaip visada super
Aš taip pat savo "meninius šedevrus" dažniausiai dovanoju.. Nors tokie dalykėliai tikrai nemažai kainuoja
Čia keletas dovanėlių, kurias esu padovanojusi:
O čia mano ir sūnelio bendras darbas darželiui per Kaziuko mugę:
edita-edita , tikrai šauniai atrodo.. puiki namų puošmena
BabyGrite , kaip visada super
Aš taip pat savo "meninius šedevrus" dažniausiai dovanoju.. Nors tokie dalykėliai tikrai nemažai kainuoja
Čia keletas dovanėlių, kurias esu padovanojusi:
O čia mano ir sūnelio bendras darbas darželiui per Kaziuko mugę:
niu pasirodau ir as paskutinius savo passpardymus - tik gaila, kad viska nespejau nusifotkinti - belieka sulaukti fotografes foto, kad pamatyciau....
autobusiukas papuostas
jurga - tikrai nebereikalo uodegyte pasiriete
Boruzzze, viskas labai gražu, bet už mašinos papuošimą - dvigubi komplimentai. Kaip tik šiandien galvojau, kaip turi būt papuošta mašina, kad būtų gražu, neperkrauta, elegantiška. Ir štai atsakymas - tobulumo įsikūnijimas. Lengvi žali paraitymai ir subtilios gėlytės. Super. Nuoširdžiai sakau - šaunuolė.
Tai vienas variantas. Kitas variantas gali būti raidžių karkasas iš storo kartono, polisterolo plokščių (pvz. tų, kurias prie lubų lipina), aptrauktas kažkuo (medžiaga, augalais) ir tada mažiau gėlyčių reikės. Pagal fantaziją ir tam skirtą sumą
Sveikos GĖLIŲ MERGAITĖS,
įlindau į jūsų temą patarimo klausti, būčiau labai dėkinga, jei sulaukčiau atsakymo į iškilusius klausimus. Noriu pasidaryti vestuvinę puokštę ir įsegamą gėlytę vyrui, bei paruošti gėlės žiedą tinkantį segti į plaukus. Gėlės pagrinde kalijos.
Kaip jas paruošti TAI dienai, ar laikyti pamerkus su skintų gėlių trašomis?
Ar užtenka vyro gelytės galą apvynioti floristine žalia juostele ir pritvirtinti įsegimą? Ar nenuvys? Ką daryti su tuo žiedu, kurį noriu segtis į plaukus?
Lauksiu jūsų patarimų ir šioj temoj, ir AŽ
įlindau į jūsų temą patarimo klausti, būčiau labai dėkinga, jei sulaukčiau atsakymo į iškilusius klausimus. Noriu pasidaryti vestuvinę puokštę ir įsegamą gėlytę vyrui, bei paruošti gėlės žiedą tinkantį segti į plaukus. Gėlės pagrinde kalijos.
Kaip jas paruošti TAI dienai, ar laikyti pamerkus su skintų gėlių trašomis?
Ar užtenka vyro gelytės galą apvynioti floristine žalia juostele ir pritvirtinti įsegimą? Ar nenuvys? Ką daryti su tuo žiedu, kurį noriu segtis į plaukus?
Lauksiu jūsų patarimų ir šioj temoj, ir AŽ
Adiva , jei pasirinkai kalijas, būk rami, nenuvys nei teipuotos, nei neteipuotos. Nepermirkyk kotų iki šventės. Kaip paruošt kaliją į plaukus, nežinau, paklausk savo kirpėjos, o tada bus aiškiau ar užteks kotą apteipuoti, ar reiks pervert vielute... Nežinau ką dar...
boruzzze, esi verta visų pagyrų, prašau nesikuklint. O ten ne ratanas (išraitymai), ten viela? Smalsu kokia, nes gražiai išsiraitė. Esu sukus iš ratano, tai labai daug vietų reikėjo tvirtint...
Aš... nelabai ką darau. Didelio darbelio bijočiau, kažką mažo padarau, bet nieko įdomaus. Nepasirodau, nes gėda, reiks Photoshop'u ištaisyt ir tik tada rodytis
Kam aktualu ir netyčia būsit Palangoj - Landart, aplankykit. Turėtų būti įdomu.
Domėjaus M.Gvildžio mokykla, bet Nėra naujo kurso, mokosi tik senieji, toli pažengę... O taip norėjau, visą vasarą tuo kliedėjau... Liūdžiu. Jų darbai irgi tam puslapyje, galit užmest akį.
Gal ką sugalvosiu...
Dėl apvalios, taip, sunkiai, man dar toli iki tobulaus apvalumo. Julunė gerą patarimą kažkada davė - puokštę daryt prieš veidrodį, tada matosi kur nusigrybauji.
Beje, kur Julunė???
boruzzze, esi verta visų pagyrų, prašau nesikuklint. O ten ne ratanas (išraitymai), ten viela? Smalsu kokia, nes gražiai išsiraitė. Esu sukus iš ratano, tai labai daug vietų reikėjo tvirtint...
Aš... nelabai ką darau. Didelio darbelio bijočiau, kažką mažo padarau, bet nieko įdomaus. Nepasirodau, nes gėda, reiks Photoshop'u ištaisyt ir tik tada rodytis
Domėjaus M.Gvildžio mokykla, bet Nėra naujo kurso, mokosi tik senieji, toli pažengę... O taip norėjau, visą vasarą tuo kliedėjau... Liūdžiu. Jų darbai irgi tam puslapyje, galit užmest akį.
Gal ką sugalvosiu...
Dėl apvalios, taip, sunkiai, man dar toli iki tobulaus apvalumo. Julunė gerą patarimą kažkada davė - puokštę daryt prieš veidrodį, tada matosi kur nusigrybauji.
Beje, kur Julunė???
QUOTE(kaleda @ 2009 08 28, 16:48)
Domėjaus M.Gvildžio mokykla, bet
Domėjaus M.Gvildžio mokykla, bet
gali buti, kad ratanas, ten jokios vielikes nera - nzn kaip vadinas, ir kaip apibudint
o ka nors placiau apie landart - gali papasakot, kas cia bus - kazkas su puokstemis?
o pas gvildi mokytis mastei i kauna mauti, ar ir klp kokius kursus ketino organizuot?
Nea, Palangoj bus žemės menas, ten iš augalinės žaliavos, nenaudojant jokių negamtinių medžiagų (ar tik minimaliai naudojant) bus kuriami objektai botanikos parke. Pvz.: ŽM . Turi dalyvaut daug floristų, lietuvaičių ir užsieniečių. Man įdomu, nes tokius dalykus tik nuotraukose esu mačius, o čia dar vyks panosėj. Ir atrakcija man tuo pačiu
Nee, Gvildys į KLP nevažiuos. Būčiau važiavus į Kauną.
Nee, Gvildys į KLP nevažiuos. Būčiau važiavus į Kauną.