kalėda,prašom pasirodyk
QUOTE(siaudukes @ 2010 11 22, 17:53)
kalėda,prašom pasirodyk
Žinoma, pasirodysiu, jei bus ką rodyt.
mergaites, tikria raset, ale as neuzsaugojau, o siemet va mirk gyvenk uzsimaniau kaip sudziovinti apelsinus, citrinas, laimus graziai, gal net greifruktus? orkaitej galima?
QUOTE(bonda @ 2010 11 23, 10:51)
mergaites, tikria raset, ale as neuzsaugojau, o siemet va mirk gyvenk uzsimaniau kaip sudziovinti apelsinus, citrinas, laimus graziai, gal net greifruktus? orkaitej galima?
Aš džiovinu sodyboj pečiuje,labai gražiai išdžiūna o orkaitėj nebandžiau.
QUOTE(bonda @ 2010 11 23, 09:51)
bonda-aš db greifruktą džiovinu ant radiatoriaus,jau antra savaitė labai sunkiai džiūsta,o galima ant mažo karščio ,pravėrus džiovinti orkaitėje Sėkmės
QUOTE(berta75 @ 2010 11 23, 09:57)
Aš džiovinu sodyboj pečiuje,labai gražiai išdžiūna o orkaitėj nebandžiau.
ilgai dziusta peciuij?
QUOTE(GAGA @ 2010 11 23, 10:32)
bonda-aš db greifruktą džiovinu ant radiatoriaus,jau antra savaitė labai sunkiai džiūsta,o galima ant mažo karščio ,pravėrus džiovinti orkaitėje Sėkmės
dekui, reiks gal bandyt svarainius tai issidziovinam, tai ir tie turetu gal tik cia reik prekines isvazidos, taip sakant
vakar dariau eglute ir zvaigzdes kai baigsiu -liko papuost -parodysiu
QUOTE(bonda @ 2010 11 23, 11:59)
Tiksliai negaliu pasakyt gal kokias 5 dienas Nes aš tik viską paruošiu ,išdėlioju,o kai išvažiuoju į Vilnių visą vartymo procesą atlieka tėvukas
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2010 11 23, 11:59)
vakar dariau eglute ir zvaigzdes kai baigsiu -liko papuost -parodysiu
Laukiam
QUOTE(bonda @ 2010 11 23, 10:51)
Buvau aprašius, kaip džiovinti pradžioj praviroj orkaitėje, po užbaigiu ant radiatoriaus Greipfrutas be orkaitės man supuvo....
QUOTE(Forget @ 2010 11 23, 11:26)
Buvau aprašius, kaip džiovinti pradžioj praviroj orkaitėje, po užbaigiu ant radiatoriaus Greipfrutas be orkaitės man supuvo....
zinau, kad ir ne syki buvo -ale visada galvojau, jau as sito tai net nebandysiu ale vakar taip uzismaniau nieko -bandysiu
Beja, vakar nusipirkau nauja Floristikos zurnala Kaledu tema
Ir aš jį peržvelgiau - manau, jis patobulėjo, ir darosi kiek įdomiau jį skaityti ir vartyti. Man labai patinka foto, kuriose nufotografuota natūrali gamta...uogos, sniegas...
QUOTE(Jurgita Decor @ 2010 11 25, 11:55)
Ir aš jį peržvelgiau - manau, jis patobulėjo, ir darosi kiek įdomiau jį skaityti ir vartyti. Man labai patinka foto, kuriose nufotografuota natūrali gamta...uogos, sniegas...
man tai idejom jis gerai pasitarnauja