Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas (4tema)

QUOTE(kaleda @ 2010 11 17, 10:04)
Aš naudoju Moment Žiūrint ką klijuosi. Su jais ne viską pritvirtinsi verysad.gif

Supratau,aš darpati nežinau ką klijuosiu,tik kažkur girdėjau,kad karšti klijai lauke nelaiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(GAGA @ 2010 11 17, 10:21)
Supratau,aš darpati nežinau ką klijuosiu,tik kažkur girdėjau,kad karšti klijai lauke nelaiko g.gif

Mano B tikina mane, kad yra atsparių drėgmei silikono lzdelių, bet aš vis neprisiruošiu tokių paieškoti.
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2010 11 17, 10:44)
Mano B tikina mane, kad yra atsparių drėgmei silikono lzdelių, bet aš vis neprisiruošiu tokių paieškoti.

g.gif kaip tik vakar pirkau klijus,tai mačiau ,kad yra spalvotų juodų mėlynų klijų,o taip pat skaidrių,o kad silikoninių neatkreipiau dėmesio reikia pasižiūrėti,gal tikrai kažkas yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2010 11 17, 10:44)

tikrai yra mirksiukas.gif mirksiukas.gif gal tik nevisada pasitaiko mirksiukas.gif

o kokius Moment jus naudojat? g.gif g.gif ir kokiu budu? blush2.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 17 lapkričio 2010 - 11:34
QUOTE(bonda @ 2010 11 17, 11:33)
tikrai yra mirksiukas.gif  mirksiukas.gif gal tik nevisada pasitaiko mirksiukas.gif

o kokius Moment jus naudojat? g.gif  g.gif ir kokiu budu? blush2.gif  blush2.gif  biggrin.gif

user posted image
bonda va aš tokius nusipirkai,o klijuoti dar neklijavau,bet įsivaizduoju,kad patepsiu sudžiovinto apelsino riekelę ir ją priklijuoju palaikydama prispaudus g.gif
Atsakyti
Aš naudoju tokius.
Atsakyti
QUOTE(GAGA @ 2010 11 17, 14:26)
bonda va aš tokius nusipirkai,o klijuoti  dar neklijavau,bet įsivaizduoju,kad patepsiu sudžiovinto apelsino  riekelę  ir ją priklijuoju palaikydama prispaudus g.gif

aciu, supratau mirksiukas.gif

QUOTE(kaleda @ 2010 11 17, 14:47)
Aš naudoju tokius.

o jie smirda? ax.gif ax.gif ir ar greit dziuna? ax.gif
Atsakyti
Smirda. Džiūva? Normaliai. Mažiau smirda ir negražių pėdsakų nepalieka Oasis klijai. Bet jie brangesni.
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2010 11 16, 21:19)
labai ,,akvatnas,,darbas
ėmiau dvi stikl.miltų,vieną druskos ir pusę vandens.darant vis pavilgiau pirštus,kad liptų geriau.išėjo du toki paraitymai cool.gif

kitu darymu bandysiu pridėt į tešlos vidų meduolinių prieskonių,tai kvepės ir spalva nebebus balta.

kepiau 150 t,45min.įdomu rytoj nepliš ar dar ko nors nenutiks,šiaip tai kieti

Saunuole thumbup.gif thumbup.gif labai grazu.
As ziurejau,ziurejau bet nedrisau daryti.
Atsakyti
Kaleda tavo jausmu flora wub.gif wub.gif thumbup.gif

Viena tavo darbeli nuziurejau blush2.gif pabandziau ir as blush2.gif tikiuosi nepyksi 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
labai gražu thumbup.gif

ruošiuos beždžioniuot žvaigždes blush2.gif gėda,bet jos tokiooos wub.gif
Atsakyti
Ei, Rimuze, kaip gražu wub.gif Aš taip irgi noriu. Bet neturiu rožių. Tu nenubezdžionavai, o padarei savaip thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaleda: 17 lapkričio 2010 - 17:31