Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas (4tema)

nea, turiu tik rutulį lotuliukas.gif
Purškiau makrofleksą į drėgną maximinį maišą. Palaukiau kol sutvirtės ir apipjausčiau, kaip GAGA ir sakė.
Taip, statybos neatsiejamai susijusios su floristika lotuliukas.gif Kai sodyboj betonavo grindis, mano B labai pyko, kad aš "nudžiaudavau" polisterolį. Vielų visokių statybinių galima pritaikyti, jos ne tiek daug kainuoja, kaip floristinės, ir tinklą tvoros naudoju vietoj grotelių.
g.gif Kaip įdomiai, gėles tiesiai į makrofleksą g.gif Bijočiau bandyt 4u.gif
Ta juostele elektrikai laidus suriša biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GAGA @ 2010 11 12, 22:47)
berta- nu tu man atrodai seminarų asė,viską iki smulkmenų nusifotografuoji thumbup.gif negalvoji ,"ai atsiminsiu" smile.gif

lotuliukas.gif tai ,žinai,kaip su tuo "ai,atsiminsiu" -ne be tie metai lotuliukas.gif
Reik informaciją griebt čia ir dabar thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kaleda @ 2010 11 12, 22:10)
O aš džiaugiuosi, kad tu čia atsiradai. Išjudinai visas, tavo dėka neakivaizdžiai sudalyvavome nuostabiuose seminaruose wub.gif  Apie žurnalus ir mokomąją medžiagą net nekalbu  thumbup.gif
Man atrodo, smagiai bendrausime thumbup.gif

drinks_cheers.gif Tai ,žiūrėk tuoj ir temukę naują teks kurti smile.gif
Manau ,kad tos mergaitės,kurios 17 dieną dalyvaus seminare,taip pat pasidalins įspūdžiais ir nuotraukomis.

Po darbo savaitės prašysiu tavo pagalbos blush2.gif

Ir dar nepaėmiau tavo siuntinuko iš pašto blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(kaleda @ 2010 11 12, 23:05)
nea, turiu tik rutulį lotuliukas.gif
Purškiau makrofleksą į drėgną maximinį maišą. Palaukiau kol sutvirtės ir apipjausčiau, kaip GAGA ir sakė.
Taip, statybos neatsiejamai susijusios su floristika lotuliukas.gif Kai sodyboj betonavo grindis, mano B labai pyko, kad aš "nudžiaudavau" polisterolį. Vielų visokių statybinių galima pritaikyti, jos ne tiek daug kainuoja, kaip floristinės, ir tinklą tvoros naudoju vietoj grotelių.
g.gif Kaip įdomiai, gėles tiesiai į makrofleksą g.gif  Bijočiau bandyt 4u.gif
Ta juostele elektrikai laidus suriša biggrin.gif

blink.gif nu nesugalvočiau į maišą makroflekso pripurkšt blush2.gif

O gėlytės puikiai laikosi thumbup.gif bandžiau vasarą per pačius didžiausius karščius ir atsilaikė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2010 11 12, 21:27)
user posted image                                                                                                                   
Noriu papasakoti kaip padarytas šitas "reikalas" :

Ant celofano purškiamas makrofleksas,norimos formos,į vidurį dedasi spalvotos oazės gabaliukai,išdžiovinama ir nupurškiama norimos ar reikiamos spalvos dažais.Galima išgauti visokiausių formų thumbup.gif
Planavau Vėlinėms daryti kryželius iš makroflekso,bet kažkaip nabepadariau blush2.gif

gera ideja thumbup.gif o tai ir purksti ant to celofano visaip raitytai ir laukti kol jis issipus ane?
jau kopijuosi ideja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nekava @ 2010 11 13, 10:20)
gera ideja  thumbup.gif o tai ir purksti ant to celofano visaip raitytai ir laukti kol jis issipus ane?
jau kopijuosi ideja  blush2.gif

Taip mirksiukas.gif jis iškart ir pučiasi.

Idėja jau seniai išbandyta thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien gavau šviežutėlį FLORISTIKA žiemos numerį thumbup.gif
Perskaičiau,kad 2011 metų balandžio 21,22,23 dienomis bus rengiamas -šiuolaikinės vestuvinės floristikos seminaras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Pasiskambinau M.Gvildžiui,pasiklausti apie kainą.Kaina kaip ir normali,jeigu viskas bus gerai,tai būtinai važiuosiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2010 11 13, 22:47)
Perskaičiau,kad 2011 metų balandžio 21,22,23 dienomis bus rengiamas -šiuolaikinės vestuvinės floristikos seminaras  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Pasiskambinau M.Gvildžiui,pasiklausti apie kainą.Kaina kaip ir normali,jeigu viskas bus gerai,tai būtinai važiuosiu thumbup.gif

kaip faina thumbup.gif leksiu rytoj i biblioteka pasiimti thumbup.gif
Atsakyti
Nesuprantu kas KLP darosi - negavau rudeninio, nerandu ir žieminio "Floristikos" Nr. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 11 12, 14:06)
Merginos, visos mokat daryt glameliją?

Jei galite, norėčiau šių pamokėlių jediara@gmail.com Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 11 12, 13:06)
Viešai, tai nedėsiu, nes ne mano medžiaga, kursų. Negražu gal bus g.gif

jei bus galima tai ir as medziagos noreciau blush2.gif kad ir i emaila- boruzzze@gmail.com

QUOTE(kaleda @ 2010 11 12, 22:10)
O aš džiaugiuosi, kad tu čia atsiradai. Išjudinai visas, tavo dėka neakivaizdžiai sudalyvavome nuostabiuose seminaruose wub.gif  Apie žurnalus ir mokomąją medžiagą net nekalbu  thumbup.gif
Man atrodo, smagiai bendrausime thumbup.gif

drinks_cheers.gif tikrai taip - ilga laika temute buvo apmirusi, o pasirodziusi berta - taip atgaivino 4u.gif

QUOTE(berta75 @ 2010 11 12, 22:27)
Ir va šita širdis yra iš makroflekso

ohooooooo bigsmile.gif nebuciau pagalvojusi.. ir as kaip kaleda bijociau del geliu atlaikymo juo naudotis.. ax.gif

QUOTE(berta75 @ 2010 11 12, 23:03)
Anksčiau prie siurbtukų tvitindavau viską su vielutėmis ,o dabar su tokiu plastmasiuku kur užsitraukia ir nebeišlenda(nežinau kaip vadinasi ) paimu ir užtvirtinu,nebrangu ir laiko sutaupau marias 

o as neisivaizduoju kas tai blush2.gif o gal dab ir isivaizduoju bigsmile.gif tokire balti?

QUOTE(berta75 @ 2010 11 13, 23:47)
Perskaičiau,kad 2011 metų balandžio 21,22,23 dienomis bus rengiamas -šiuolaikinės vestuvinės floristikos seminaras  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Pasiskambinau M.Gvildžiui,pasiklausti apie kainą.Kaina kaip ir normali,jeigu viskas bus gerai,tai būtinai važiuosiu

nu tai reiks ir man po pasto dezute jau raustis bigsmile.gif
jei nepaslaptis, kiek seminaras kainuos? ax.gif

QUOTE(kaleda @ 2010 11 14, 14:55)
Nesuprantu kas KLP darosi - negavau rudeninio, nerandu ir žieminio "Floristikos" Nr. g.gif

o negali buti, kad is pasto dezutes nudziauna kas? g.gif
Atsakyti
šįmet neprenumeravau, perku.
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2010 11 14, 14:55)

Nežinau ar žieminis jau yra prekyboje? g.gif Gavau tiesiai iš spaustuvės.
Papildyta:
QUOTE(boruzzze @ 2010 11 14, 18:59)
drinks_cheers.gif  tikrai taip - ilga laika temute buvo apmirusi, o pasirodziusi berta - taip atgaivino  4u.gif

hi.gif 4u.gif
Papildyta:
hooooooo  bigsmile.gif  nebuciau pagalvojusi.. ir as kaip kaleda bijociau del geliu atlaikymo juo naudotis..  ax.gif

Tikrai gerai laikosi-nebijok mirksiukas.gif
Papildyta:
o as neisivaizduoju kas tai  blush2.gif o gal dab ir isivaizduoju  bigsmile.gif  tokire balti?

Va tokie siurbtukai mirksiukas.gif
user posted image
Papildyta:

jei nepaslaptis, kiek seminaras kainuos?  ax.gif

Maždaug 500-600lt plius nakvynė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2010 11 14, 20:54)
Nežinau ar žieminis jau yra prekyboje?  g.gif Gavau tiesiai iš spaustuvės.
Va tokie siurbtukai mirksiukas.gif

siurbtukus zinau.. tik su kuo surisineji nelabai pradzioje supratau... bet dab jauciu isivaizduoju...
bigsmile.gif o kokia proga gavai tiesiai is spaustuves? bus gal tavo darbu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzzze: 14 lapkričio 2010 - 20:06