nea, turiu tik rutulį
Purškiau makrofleksą į drėgną maximinį maišą. Palaukiau kol sutvirtės ir apipjausčiau, kaip GAGA ir sakė.
Taip, statybos neatsiejamai susijusios su floristika Kai sodyboj betonavo grindis, mano B labai pyko, kad aš "nudžiaudavau" polisterolį. Vielų visokių statybinių galima pritaikyti, jos ne tiek daug kainuoja, kaip floristinės, ir tinklą tvoros naudoju vietoj grotelių.
Kaip įdomiai, gėles tiesiai į makrofleksą Bijočiau bandyt
Ta juostele elektrikai laidus suriša
QUOTE(GAGA @ 2010 11 12, 22:47)
berta- nu tu man atrodai seminarų asė,viską iki smulkmenų nusifotografuoji negalvoji ,"ai atsiminsiu"
tai ,žinai,kaip su tuo "ai,atsiminsiu" -ne be tie metai
Reik informaciją griebt čia ir dabar
Papildyta:
QUOTE(kaleda @ 2010 11 12, 22:10)
O aš džiaugiuosi, kad tu čia atsiradai. Išjudinai visas, tavo dėka neakivaizdžiai sudalyvavome nuostabiuose seminaruose Apie žurnalus ir mokomąją medžiagą net nekalbu
Man atrodo, smagiai bendrausime
Tai ,žiūrėk tuoj ir temukę naują teks kurti
Manau ,kad tos mergaitės,kurios 17 dieną dalyvaus seminare,taip pat pasidalins įspūdžiais ir nuotraukomis.
Po darbo savaitės prašysiu tavo pagalbos
Ir dar nepaėmiau tavo siuntinuko iš pašto
Papildyta:
QUOTE(kaleda @ 2010 11 12, 23:05)
nea, turiu tik rutulį
Purškiau makrofleksą į drėgną maximinį maišą. Palaukiau kol sutvirtės ir apipjausčiau, kaip GAGA ir sakė.
Taip, statybos neatsiejamai susijusios su floristika Kai sodyboj betonavo grindis, mano B labai pyko, kad aš "nudžiaudavau" polisterolį. Vielų visokių statybinių galima pritaikyti, jos ne tiek daug kainuoja, kaip floristinės, ir tinklą tvoros naudoju vietoj grotelių.
nu nesugalvočiau į maišą makroflekso pripurkšt
O gėlytės puikiai laikosi bandžiau vasarą per pačius didžiausius karščius ir atsilaikė
QUOTE(berta75 @ 2010 11 12, 21:27)
Noriu papasakoti kaip padarytas šitas "reikalas" :
Ant celofano purškiamas makrofleksas,norimos formos,į vidurį dedasi spalvotos oazės gabaliukai,išdžiovinama ir nupurškiama norimos ar reikiamos spalvos dažais.Galima išgauti visokiausių formų
Planavau Vėlinėms daryti kryželius iš makroflekso,bet kažkaip nabepadariau
gera ideja o tai ir purksti ant to celofano visaip raitytai ir laukti kol jis issipus ane?
jau kopijuosi ideja
QUOTE(nekava @ 2010 11 13, 10:20)
gera ideja o tai ir purksti ant to celofano visaip raitytai ir laukti kol jis issipus ane?
jau kopijuosi ideja
jau kopijuosi ideja
Taip jis iškart ir pučiasi.
Idėja jau seniai išbandyta
Šiandien gavau šviežutėlį FLORISTIKA žiemos numerį
Perskaičiau,kad 2011 metų balandžio 21,22,23 dienomis bus rengiamas -šiuolaikinės vestuvinės floristikos seminaras
Pasiskambinau M.Gvildžiui,pasiklausti apie kainą.Kaina kaip ir normali,jeigu viskas bus gerai,tai būtinai važiuosiu
Perskaičiau,kad 2011 metų balandžio 21,22,23 dienomis bus rengiamas -šiuolaikinės vestuvinės floristikos seminaras
Pasiskambinau M.Gvildžiui,pasiklausti apie kainą.Kaina kaip ir normali,jeigu viskas bus gerai,tai būtinai važiuosiu
QUOTE(berta75 @ 2010 11 13, 22:47)
kaip faina leksiu rytoj i biblioteka pasiimti
Nesuprantu kas KLP darosi - negavau rudeninio, nerandu ir žieminio "Floristikos" Nr.
QUOTE(Forget @ 2010 11 12, 14:06)
Merginos, visos mokat daryt glameliją?
Jei galite, norėčiau šių pamokėlių jediara@gmail.com Ačiū
QUOTE(Forget @ 2010 11 12, 13:06)
Viešai, tai nedėsiu, nes ne mano medžiaga, kursų. Negražu gal bus
jei bus galima tai ir as medziagos noreciau kad ir i emaila- boruzzze@gmail.com
QUOTE(kaleda @ 2010 11 12, 22:10)
O aš džiaugiuosi, kad tu čia atsiradai. Išjudinai visas, tavo dėka neakivaizdžiai sudalyvavome nuostabiuose seminaruose Apie žurnalus ir mokomąją medžiagą net nekalbu
tikrai taip - ilga laika temute buvo apmirusi, o pasirodziusi berta - taip atgaivino
QUOTE(berta75 @ 2010 11 12, 22:27)
Ir va šita širdis yra iš makroflekso
ohooooooo nebuciau pagalvojusi.. ir as kaip kaleda bijociau del geliu atlaikymo juo naudotis..
QUOTE(berta75 @ 2010 11 12, 23:03)
Anksčiau prie siurbtukų tvitindavau viską su vielutėmis ,o dabar su tokiu plastmasiuku kur užsitraukia ir nebeišlenda(nežinau kaip vadinasi ) paimu ir užtvirtinu,nebrangu ir laiko sutaupau marias
o as neisivaizduoju kas tai o gal dab ir isivaizduoju tokire balti?
QUOTE(berta75 @ 2010 11 13, 23:47)
nu tai reiks ir man po pasto dezute jau raustis
jei nepaslaptis, kiek seminaras kainuos?
QUOTE(kaleda @ 2010 11 14, 14:55)
Nesuprantu kas KLP darosi - negavau rudeninio, nerandu ir žieminio "Floristikos" Nr.
o negali buti, kad is pasto dezutes nudziauna kas?
šįmet neprenumeravau, perku.
QUOTE(kaleda @ 2010 11 14, 14:55)
Nežinau ar žieminis jau yra prekyboje? Gavau tiesiai iš spaustuvės.
Papildyta:
QUOTE(boruzzze @ 2010 11 14, 18:59)
tikrai taip - ilga laika temute buvo apmirusi, o pasirodziusi berta - taip atgaivino
Papildyta:
hooooooo nebuciau pagalvojusi.. ir as kaip kaleda bijociau del geliu atlaikymo juo naudotis..
Tikrai gerai laikosi-nebijok
Papildyta:
Va tokie siurbtukai
Papildyta:
Maždaug 500-600lt plius nakvynė
QUOTE(berta75 @ 2010 11 14, 20:54)
Nežinau ar žieminis jau yra prekyboje? Gavau tiesiai iš spaustuvės.
Va tokie siurbtukai
Va tokie siurbtukai
siurbtukus zinau.. tik su kuo surisineji nelabai pradzioje supratau... bet dab jauciu isivaizduoju...
o kokia proga gavai tiesiai is spaustuves? bus gal tavo darbu