Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas (4tema)

QUOTE(Forget @ 2010 11 12, 12:06)
Merginos, visos mokat daryt glameliją?
user posted image

Turiu tikrai neblogos medžiagos, kaip ją paprastai padaryti. Tai galėčiau pirmadienį darbe nuskanuoti ir atsiūst į a.ž. kam reikia  g.gif

Viešai, tai nedėsiu, nes ne mano medžiaga, kursų. Negražu gal bus g.gif

man irgi reikia medziagos mirksiukas.gif lauksiu AZ
Atsakyti
As irgi noreciau sios medziagos smile.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis 4u.gif
Neblogai šiandien paplepėjot thumbup.gif
Vis per skubėjimą noriu pasakyti ir pamirštu blush2.gif Labai džiaugiuosi,kad užsukau į šią temelę thumbup.gif čia radau tikrų draugių friends.gif wub.gif wub.gif wub.gif
džiugu,kad visos noriai viskuo dalijasi drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kaleda @ 2010 11 12, 13:39)
Pataikei kaip pirštu į akį - nemoku šios technikos. Man reikia.

drinks_cheers.gif ir aš nemoku drinks_cheers.gif Ir man reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš džiaugiuosi, kad tu čia atsiradai. Išjudinai visas, tavo dėka neakivaizdžiai sudalyvavome nuostabiuose seminaruose wub.gif Apie žurnalus ir mokomąją medžiagą net nekalbu thumbup.gif
Man atrodo, smagiai bendrausime thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Noriu papasakoti kaip padarytas šitas "reikalas" :

Ant celofano purškiamas makrofleksas,norimos formos,į vidurį dedasi spalvotos oazės gabaliukai,išdžiovinama ir nupurškiama norimos ar reikiamos spalvos dažais.Galima išgauti visokiausių formų thumbup.gif
Planavau Vėlinėms daryti kryželius iš makroflekso,bet kažkaip nabepadariau blush2.gif

user posted image
Ir va šita širdis yra iš makroflekso thumbup.gif Tik tas viduriukas apjuostas angelo plaukais yra nedidelis auto corsas.( tai pats viduriukas tvirtinasi autokorso pagalba,o kraštus A.Bermyakovas tvirtino juostelėmis,nors manau,kad geriau būtų kraštus tvirtinti siurbtukų pagalba ir nesimatytų tų juostelių per kapotą) Šiaip superinis dalykėlis,kada reikia didelės formos,nes oasis produkcija brangi.Gėlės dedamos tiesiai į makrofleksą ir puikiai išsilaiko daugiau negu parą.Tik makroflekso reikia purkšti tiek kiek spėsi per 10-15 minučių sukaišioti gėlyčių. O apačią apklijavo atlasu.Tikuosi ,kad aiškiai paaiškinau ax.gif
user posted image

Makrofleksą patarė naudoti tokį,jis ne taip pučiasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berta75: 12 lapkričio 2010 - 21:49
Geras, labai graži faktūra išgauta. Iš makroflekso dariau tik didelius rutulius (juk Oasis firmos kainuoja doh.gif ), bjauru su juo dirbt, bet rutuliai gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Geras berta thumbup.gif aš pati baigus statybą ir dirbu joje(kol kas tikiuos rolleyes.gif ) ir kuo toliau,tai matau kad iš statybų labai daug ką galima panaudoti floristikoje smile.gif
Dar kartą ačiū 4u.gif
berta- nu tu man atrodai seminarų asė,viską iki smulkmenų nusifotografuoji thumbup.gif negalvoji ,"ai atsiminsiu" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAGA: 12 lapkričio 2010 - 21:53
QUOTE(kaleda @ 2010 11 12, 22:31)
Geras, labai graži faktūra išgauta. Iš makroflekso dariau tik didelius rutulius (juk Oasis firmos kainuoja  doh.gif ), bjauru su juo dirbt, bet rutuliai gavosi thumbup.gif

O va kaip rutulius padaryt neįsivaizduoju g.gif blush2.gif
Ką su jais darei? Gal nuotraukų turi?
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2010 11 12, 21:52)
O va kaip rutulius padaryt neįsivaizduoju g.gif  blush2.gif
Ką su jais darei? Gal nuotraukų turi?

g.gif Įsivaizduoju ,kad apipjausto g.gif
Atsakyti
QUOTE(GAGA @ 2010 11 12, 22:47)
Geras berta thumbup.gif aš pati baigus statybą ir dirbu joje(kol kas tikiuos rolleyes.gif ) ir kuo toliau,tai matau kad iš statybų labai daug ką galima panaudoti floristikoje smile.gif
Dar kartą ačiū 4u.gif

drinks_cheers.gif tikra tiesa thumbup.gif
Anksčiau prie siurbtukų tvitindavau viską su vielutėmis ,o dabar su tokiu plastmasiuku kur užsitraukia ir nebeišlenda(nežinau kaip vadinasi blush2.gif ) paimu ir užtvirtinu,nebrangu ir laiko sutaupau marias thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(GAGA @ 2010 11 12, 22:55)
g.gif Įsivaizduoju ,kad apipjausto g.gif

tai ir aš taip manau ,bet kaip išgaut tą formą purškiant vistiek nelabai suprantu g.gif Bet kalėda jau "ranką atmušus" ,tokius vainikus išpjausto iš putoplasto thumbup.gif aš vien nuo garso numirčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
nea, turiu tik rutulį lotuliukas.gif
Purškiau makrofleksą į drėgną maximinį maišą. Palaukiau kol sutvirtės ir apipjausčiau, kaip GAGA ir sakė.
Taip, statybos neatsiejamai susijusios su floristika lotuliukas.gif Kai sodyboj betonavo grindis, mano B labai pyko, kad aš "nudžiaudavau" polisterolį. Vielų visokių statybinių galima pritaikyti, jos ne tiek daug kainuoja, kaip floristinės, ir tinklą tvoros naudoju vietoj grotelių.
g.gif Kaip įdomiai, gėles tiesiai į makrofleksą g.gif Bijočiau bandyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2010 11 12, 21:59)
drinks_cheers.gif tikra tiesa thumbup.gif
Anksčiau prie siurbtukų tvitindavau viską su vielutėmis ,o dabar su tokiu plastmasiuku kur užsitraukia ir nebeišlenda(nežinau kaip vadinasi blush2.gif ) paimu ir užtvirtinu,nebrangu ir laiko sutaupau marias  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Mes statybininkai,jas "zateškem" vadinam lotuliukas.gif ,o kaip lietuviškai tai nežinau ax.gif Bet žinau apie ką kalbi smile.gif
Atsakyti