Labas rytas
Forget turi visko Gerai jums ten Kaune.
Ermute, nepyk. Aš kuo toliau, tuo labiau suprantu, kad labai daug ko nemoku.
Boruzzze, suprantu tavo frazę - kad nepradėtum neapkęsti. Kalbindama merginas su kuriomis mokinausi kursuose, kai kuriais atvejais buvau pakraupusi nuo jų darbdavių.
Galimybe įsidarbinti salone savo laiku nepasinaudojau, tikėjau, kad susilauksim vaikučio ir nelabai vertėjo kažką tuo metu keisti. Dabar jau eičiau, bet norėčiau į tokį kuriame būtų galimybės daryti viską Žinoma, ir aš turiu svajonę
Anyžiaus žvagždučių turiu, bet prastos kokybės, cinamonas mano irgi ne koks
Pernai kalėdinę eglutę puošiau tik natūraliomis medžiagomis: džiovintais greipfrutais, apelsinais, citrinomis, sausainiais, kankorėžiais. Gaila foto neturiu kokius žaislus dariau iš vaisių riekučių, bet gal pavyks rasti užsilikusių nuo pernai
QUOTE(Forget @ 2010 11 12, 10:55)
Pernai kalėdinę eglutę puošiau tik natūraliomis medžiagomis: džiovintais greipfrutais, apelsinais, citrinomis, sausainiais, kankorėžiais. Gaila foto neturiu kokius žaislus dariau iš vaisių riekučių, bet gal pavyks rasti užsilikusių nuo pernai
Man šitaip labai gražu.
Aš vis noriu susidžiovinti citrusinius su įpjautais šonais, bet niekaip nepabandau, jie irgi gražūs.
QUOTE(GAGA @ 2010 11 12, 11:54)
Ačiū Forget ,reikės užsukti į Dovisą
Oi kok jaukus ,o apelsinus gal pati džiovinai
Oi kok jaukus ,o apelsinus gal pati džiovinai
Pernai nemažai susidžiovinau. Šiemet dar daugiau darysiu, man baisiai gražu O pirkti, tai kažkaip labai jau brangu. Iš pradžių orkaitėje pravėrus džiovinau, paskui ant radiatoriaus padėliojau ir pamiršau. Labai gražu greipfruto riekelės, tik laaaaaabai sunkia džiūna. Bute gal oras sausesnis, tai nieko, bet pas mane drėgnoka, tai jie minkštoki visą laiką. Bet svarbu nepelyja.
Dar labai gražiai atrodo išdžiovintus lipalu aptepti kai išdžiūna, jie tokie kaip lakuoti būna. Panašūs į šviežius, elastingesni.
Nors greičiausiai jūs viską žinot
QUOTE(Forget @ 2010 11 12, 11:06)
Pernai nemažai susidžiovinau. Šiemet dar daugiau darysiu, man baisiai gražu O pirkti, tai kažkaip labai jau brangu. Iš pradžių orkaitėje pravėrus džiovinau, paskui ant radiatoriaus padėliojau ir pamiršau. Labai gražu greipfruto riekelės, tik laaaaaabai sunkia džiūna. Bute gal oras sausesnis, tai nieko, bet pas mane drėgnoka, tai jie minkštoki visą laiką. Bet svarbu nepelyja.
Dar labai gražiai atrodo išdžiovintus lipalu aptepti kai išdžiūna, jie tokie kaip lakuoti būna. Panašūs į šviežius, elastingesni.
Aš tai tikrai ne,ačiū už pasidalijimą Pabandysiu
O aš vakar namų darbus kursams ruošiau tai sukau gluosnio lapus ir vėriau ant siūlo,kokia graži girlianda gavos ir dar kai ant tujų tokie kaip žiedai ar sėklos būna tai tuos suvėriau žiūriu ir neblogai
Merginos, visos mokat daryt glameliją?
Turiu tikrai neblogos medžiagos, kaip ją paprastai padaryti. Tai galėčiau pirmadienį darbe nuskanuoti ir atsiūst į a.ž. kam reikia
Viešai, tai nedėsiu, nes ne mano medžiaga, kursų. Negražu gal bus
Turiu tikrai neblogos medžiagos, kaip ją paprastai padaryti. Tai galėčiau pirmadienį darbe nuskanuoti ir atsiūst į a.ž. kam reikia
Pataikei kaip pirštu į akį - nemoku šios technikos. Man reikia.
QUOTE(Forget @ 2010 11 12, 12:06)
Merginos, visos mokat daryt glameliją?
Aš nemoku Manęs tai trečioje pakopoje laukia
Medžiagos labai norėčiau,o tu pas Vidą mokeis?
QUOTE(kaleda @ 2010 11 12, 13:39)
Pataikei kaip pirštu į akį - nemoku šios technikos. Man reikia.
Tai darbo dienom pabandysiu nuskanuot. Bandžiau kelis kartu spagal tą medžiagą, puikia išėjo
QUOTE(GAGA @ 2010 11 12, 13:46)
Aš nemoku Manęs tai trečioje pakopoje laukia
aš Petrašiūnų mokymo centre 25 savaičių kursus baigiau.
QUOTE(Forget @ 2010 11 12, 12:48)
Tai darbo dienom pabandysiu nuskanuot. Bandžiau kelis kartu spagal tą medžiagą, puikia išėjo
aš Petrašiūnų mokymo centre 25 savaičių kursus baigiau.
Supratau Tai tada ir aš norėsiu medžiagos Ačiū
Laba diena, visą produkciją eksportuojame, nes mūsų firmos savininkas danas, mums ir medžiagas veža iš danijos, tik darbas mūsų jiems laaabai pigiai atsieina šuniukai iš gyvų šakų tik supurškiam tokiu marmalu - nežinau tikslios sudėties tik žinau kad įeina į tą marmalą glicerinas
Forget, nepamirsk ir manes