Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas (4tema)

Labas rytas 4u.gif
Forget turi visko smile.gif Gerai jums ten Kaune.
Ermute, nepyk. Aš kuo toliau, tuo labiau suprantu, kad labai daug ko nemoku.
Boruzzze, suprantu tavo frazę - kad nepradėtum neapkęsti. Kalbindama merginas su kuriomis mokinausi kursuose, kai kuriais atvejais buvau pakraupusi nuo jų darbdavių.
Galimybe įsidarbinti salone savo laiku nepasinaudojau, tikėjau, kad susilauksim vaikučio ir nelabai vertėjo kažką tuo metu keisti. Dabar jau eičiau, bet norėčiau į tokį kuriame būtų galimybės daryti viską smile.gif Žinoma, ir aš turiu svajonę wub.gif
Anyžiaus žvagždučių turiu, bet prastos kokybės, cinamonas mano irgi ne koks schmoll.gif
Atsakyti
Pernai kalėdinę eglutę puošiau tik natūraliomis medžiagomis: džiovintais greipfrutais, apelsinais, citrinomis, sausainiais, kankorėžiais. Gaila foto neturiu kokius žaislus dariau iš vaisių riekučių, bet gal pavyks rasti užsilikusių nuo pernai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 11 12, 10:55)
Pernai kalėdinę eglutę puošiau tik natūraliomis medžiagomis: džiovintais greipfrutais, apelsinais, citrinomis, sausainiais, kankorėžiais. Gaila foto neturiu kokius žaislus dariau iš vaisių riekučių, bet gal pavyks rasti užsilikusių nuo pernai  biggrin.gif

Man šitaip labai gražu. wub.gif
Aš vis noriu susidžiovinti citrusinius su įpjautais šonais, bet niekaip nepabandau, jie irgi gražūs.
Atsakyti
QUOTE(GAGA @ 2010 11 12, 11:54)
Ačiū Forget ,reikės užsukti į Dovisą 4u.gif
Oi kok  jaukus ,o apelsinus gal pati džiovinai ax.gif

Pernai nemažai susidžiovinau. Šiemet dar daugiau darysiu, man baisiai gražu wub.gif O pirkti, tai kažkaip labai jau brangu. Iš pradžių orkaitėje pravėrus džiovinau, paskui ant radiatoriaus padėliojau ir pamiršau. Labai gražu greipfruto riekelės, tik laaaaaabai sunkia džiūna. Bute gal oras sausesnis, tai nieko, bet pas mane drėgnoka, tai jie minkštoki visą laiką. Bet svarbu nepelyja.

Dar labai gražiai atrodo išdžiovintus lipalu aptepti kai išdžiūna, jie tokie kaip lakuoti būna. Panašūs į šviežius, elastingesni.

Nors greičiausiai jūs viską žinot lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 12 lapkričio 2010 - 11:07
QUOTE(Forget @ 2010 11 12, 11:06)
Pernai nemažai susidžiovinau. Šiemet dar daugiau darysiu, man baisiai gražu  wub.gif  O pirkti, tai kažkaip labai jau brangu. Iš pradžių orkaitėje pravėrus džiovinau, paskui ant radiatoriaus padėliojau ir pamiršau. Labai gražu greipfruto riekelės, tik laaaaaabai sunkia džiūna. Bute gal oras sausesnis, tai nieko, bet pas mane drėgnoka, tai jie minkštoki visą laiką. Bet svarbu nepelyja.

Dar labai gražiai atrodo išdžiovintus lipalu aptepti kai išdžiūna,  jie tokie kaip lakuoti būna. Panašūs į šviežius, elastingesni.

Nors greičiausiai jūs viską žinot  lotuliukas.gif

Aš tai tikrai ne,ačiū už pasidalijimą 4u.gif Pabandysiu biggrin.gif
O aš vakar namų darbus kursams ruošiau tai sukau gluosnio lapus ir vėriau ant siūlo,kokia graži girlianda gavos ir dar kai ant tujų tokie kaip žiedai ar sėklos būna tai tuos suvėriau žiūriu ir neblogai thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, visos mokat daryt glameliją?
user posted image

Turiu tikrai neblogos medžiagos, kaip ją paprastai padaryti. Tai galėčiau pirmadienį darbe nuskanuoti ir atsiūst į a.ž. kam reikia g.gif

Viešai, tai nedėsiu, nes ne mano medžiaga, kursų. Negražu gal bus g.gif
Atsakyti
Pataikei kaip pirštu į akį - nemoku šios technikos. Man reikia.
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 11 12, 12:06)
Merginos, visos mokat daryt glameliją?

Turiu tikrai neblogos medžiagos, kaip ją paprastai padaryti. Tai galėčiau pirmadienį darbe nuskanuoti ir atsiūst į a.ž. kam reikia  g.gif

Viešai, tai nedėsiu, nes ne mano medžiaga, kursų. Negražu gal bus g.gif

Aš nemoku schmoll.gif Manęs tai trečioje pakopoje laukia smile.gif
Medžiagos labai norėčiau,o tu pas Vidą mokeis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAGA: 12 lapkričio 2010 - 12:49
QUOTE(kaleda @ 2010 11 12, 13:39)
Pataikei kaip pirštu į akį - nemoku šios technikos. Man reikia.
mirksiukas.gif

Tai darbo dienom pabandysiu nuskanuot. Bandžiau kelis kartu spagal tą medžiagą, puikia išėjo

QUOTE(GAGA @ 2010 11 12, 13:46)
Aš nemoku schmoll.gif Manęs tai trečioje pakopoje laukia smile.gif
Medžiagos labai norėčiau,o tu pas Vidą mokeis?

schmoll.gif schmoll.gif aš Petrašiūnų mokymo centre 25 savaičių kursus baigiau.
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 11 12, 12:48)
mirksiukas.gif

Tai darbo dienom pabandysiu nuskanuot. Bandžiau kelis kartu spagal tą medžiagą, puikia išėjo
schmoll.gif  schmoll.gif aš Petrašiūnų mokymo centre 25 savaičių kursus baigiau.

Supratau 4u.gif Tai tada ir aš norėsiu medžiagos smile.gif Ačiū
Atsakyti
Laba diena, visą produkciją eksportuojame, nes mūsų firmos savininkas danas, mums ir medžiagas veža iš danijos, tik darbas mūsų jiems laaabai pigiai atsieina unsure.gif šuniukai iš gyvų šakų tik supurškiam tokiu marmalu - nežinau tikslios sudėties tik žinau kad įeina į tą marmalą glicerinas biggrin.gif
Atsakyti
Forget, nepamirsk ir manes smile.gif 4u.gif
Atsakyti