Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas (4tema)

QUOTE(ermute @ 2010 11 11, 17:54)
As darau pati - labai nesunku.....tik pabandyk, tikrai iseis smile.gif O siaip dar jei reikia, nusiperkame is |Viskas Jusu sodui" vazineja toks Vidmantas juos...ivairiu diametru..kainos nesikandzioja, bet pigiau savais siaudais ir savomis rankomis..  rolleyes.gif
Super suniukai  4u.gif Beje, is kur Jus? Mane beveik ir domintu..... smile.gif
WAU  wub.gif 

Beje, merginos, vaziuoju 17 d. i seminara pas Vida Saltiene, niekas is Jusu nevaziuoja ? Siaip, as irgi turiu savo parduotuvele ...nedidele, bet sava  wub.gif  Nesu baigusi jokiu mokslu, nieko, dirbu jau 4 metai, ir kolkas visai neblogai is to gyvenu....(Patarimas visoms, kurios apie tai svajoja - nebijokite, rizikuokite, ir tikrai laimesite.....) Berta, tu tai gali - nelauk ne sekundes, tam tikrai nereikia daug investiciju.... thumbup.gif

Aš važiuoju,bet ne septynioliktą,o aštuonioliktą jei nemaišau g.gif
Sveikos 4u.gif
Berta didelis nuoširdus ačiū wub.gif
Man tos žvaigždės labai ,labai ,bet kur tų žvaigždučių gauti,na tų kur prie cinamono g.gif
ermute,kaip smagiai parašei smile.gif o tu patalpas nuomuoji g.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif atsakau klaususioms- šuniukai padaryti ant medinio karkaso apipinant spečialias eglių šakeles, mes juos gaminam eksportui į daniją tai masinė gamyba jokio meno schmoll.gif nu gal šiek tiek meno.
Šiaudinius pagrindus pinam mašinomis tik sukam rankom. Aš pati esu iš Smalininkų Jurbarko rajonas. berods viską pasakiau rolleyes.gif atleiskit jei ką pamiršau galva nelabai dirba po to kai visą dieną dirbo rankos - šiandien nupyniau 20ekslkiuzyvinio pynimo vainikėliu
Atsakyti
QUOTE(sapnelyte @ 2010 11 11, 19:31)
sveikos merginos 4u.gif  atsakau klaususioms- šuniukai padaryti ant medinio karkaso apipinant spečialias eglių šakeles, mes juos gaminam eksportui į daniją tai masinė gamyba jokio meno schmoll.gif  nu gal šiek tiek meno.
Šiaudinius pagrindus pinam mašinomis tik sukam rankom. Aš pati  esu iš Smalininkų Jurbarko rajonas. berods viską pasakiau rolleyes.gif  atleiskit jei ką pamiršau galva nelabai dirba po to kai visą dieną dirbo rankos - šiandien nupyniau 20ekslkiuzyvinio pynimo vainikėliu

bigsmile.gif sapnelyte ,koks įdomus verslas,na man šuniukai labai mieli wub.gif O kaip atrodo ekskliuziviniai vainikai ax.gif Ar viską eksportuojat,jei ne tai kokią dalį paliekate Lietuvoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2010 11 11, 18:54)
Beje, merginos, vaziuoju 17 d. i seminara pas Vida Saltiene, niekas is Jusu nevaziuoja ?

O kur tas seminaras vyks?
Papildyta:
Siaip, as irgi turiu savo parduotuvele ...nedidele, bet sava  wub.gif  Nesu baigusi jokiu mokslu, nieko, dirbu jau 4 metai, ir kolkas visai neblogai is to gyvenu....(Patarimas visoms, kurios apie tai svajoja - nebijokite, rizikuokite, ir tikrai laimesite.....) Berta, tu tai gali - nelauk ne sekundes, tam tikrai nereikia daug investiciju.... thumbup.gif

wub.gif Rizikuoti aš tikrai nebijau schmoll.gif ,bet nerandu tinkamos vietos verysad.gif arba nuoma nereali,arba vieta prasta... Vilnius jau visas užkimštas gėlių skyriukais ir parduotuvėlėmis.Daug parduotuvėlių bankrutuoja verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(kaleda @ 2010 11 11, 19:30)
Kokie gražūs padrąsinantys žodžiai wub.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(GAGA @ 2010 11 11, 19:50)

Berta didelis nuoširdus ačiū wub.gif

mirksiukas.gif
Papildyta:

Man tos žvaigždės labai ,labai ,bet kur tų žvaigždučių gauti,na tų kur prie cinamono g.gif

Nežinau kur tų žvaigždžių gauti.Aš tai mėgėja "šturmuoti" parduotuves ir bazes.Visada ką nors pritaikau mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš važiuoju,bet ne septynioliktą,o aštuonioliktą jei nemaišau g.gif
ermute,kaip smagiai parašei smile.gif  o tu  patalpas nuomuoji g.gif

negali vaziuoti 18, nes seminaras kiek zinau tik 16 ir 17 bus ax.gif dar gruodzio 10 taip pat pas ja uzsirasiau... Jie vyksta kaune, gal nelabai as cia reklamos pavarysiu, bet paieskokite www.floravida.lt cool.gif
taip, patalpas nuomoju...smile.gif Berta minejo, kad Vilnius uzkistas geliu skyriais, bet pasakykite, kuris Lietuvos galas jais neuzkistas ??? Kas link nuomojamu patalpu, jei vieta gera, nebijokite nuomos kainu...(aisku, jei jos ne is pirsto lauztos), atsipirks, o kas svarbiausia - jausite bagalini pasitenkinima dirbdamos miela sirdziai darba, budamos tokios, kokios norite buti, nepriklausomos nuo seimininku uzgaidu ir taip toliau - galeciau vardint ir vardint mirksiukas.gif Buna menesiu, kai alga pasiimi tikrai ne su penkiolika nuliu cool.gif ..bet buna dienu kad wub.gif Cia pinigine prasme, o pasitenkinimo dirbant neimanoma nusakyti wub.gif Ziurint siu dienu mano akimis ir patirtimi, atrodo, niekada nebesurizikuociau su tokia suma kazko pradeti (nes pradejau praktiskai nuo nulio ir neturedama JOKIOS patirties..), bet jaunatviskas anu dienu maksimalizmas nugalejo, o siai dienai esu labai patenkinta cool.gif ptfu ptfu, ptfu tongue.gif
Atsakyti
O apie "tas žvaigždes" kur šnekat, tai čia anyžiai ar kažką praleidau? g.gif

Ermute, ech kaip aš gailiuosi, kad mano jaunatviškas entuziazmas nenugalėjo. ketinau pernai atidaryti parduotuvę(tokią specifinė, ne vien gėlių, visokių papuošalų savos gamybos, interjero detalių). Manau, turiu ir meninės ir visokios kitokios patirties, ne tokios atidaro ir verčiasi, bet....turiu kitą darbą, nuomos kainos didelės, vietos geros nebuvo, dar visi karksėjo "krizė krizė" doh.gif tai va ir sėdžiu mianinykė prie kompo doh.gif tik papildomais darbais save realizuoju....
O reikėjo neklausyt.
Šaunuolė tu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimuze @ 2010 11 10, 19:16)
Uz savo mylima versla esu dekinga savo vyrui thumbup.gif
Zinoma, kad buvo baisu dar net kaip,ir laikas toks (krize doh.gif )bet laukiu geresniu laiku ir tikiuosi ,kad viskas bus gerai.Jug turiu toki darba apie, kuri visada svajojau.  Svajokit nes svajones pildosi !!!!

smagu kad vyras palaiko thumbup.gif
o as nezinau ar svajot... ar tiesiog tai tebuna mano pomegis ir toliau.. kazkada buvo galimybe isidarbinti geliu salone, bet nepasinaudojau - pabijojau kad savo pomegio - pradesiu neapkesti... unsure.gif

Beje, merginos, vaziuoju 17 d. i seminara pas Vida Saltiene, niekas is Jusu nevaziuoja ? Siaip, as irgi turiu savo parduotuvele ...nedidele, bet sava  wub.gif  Nesu baigusi jokiu mokslu, nieko, dirbu jau 4 metai, ir kolkas visai neblogai is to gyvenu....(Patarimas visoms, kurios apie tai svajoja - nebijokite, rizikuokite, ir tikrai laimesite.....) Berta, tu tai gali - nelauk ne sekundes, tam tikrai nereikia daug investiciju.... thumbup.gif

ir vida seminarus veda bigsmile.gif
sveikinu kad turi savo sielos kertele 4u.gif
o man kazkaip atrodo kad investiciju reikia... neskaitant to, ka siaip jau turiu susipirkusi, tai kai pamastau kiek dar visko rieketu..
o ir taip, net neisivaizduoju nuo ko reiketu pradeti dokumentiskai cool.gif o apie patalpas tai isvis...

QUOTE(sapnelyte @ 2010 11 11, 20:31)
sveikos merginos 4u.gif  atsakau klaususioms- šuniukai padaryti ant medinio karkaso apipinant spečialias eglių šakeles, mes juos gaminam eksportui į daniją tai masinė gamyba jokio meno schmoll.gif  nu gal šiek tiek meno.
Šiaudinius pagrindus pinam mašinomis tik sukam rankom. Aš pati  esu iš Smalininkų Jurbarko rajonas. berods viską pasakiau rolleyes.gif  atleiskit jei ką pamiršau galva nelabai dirba po to kai visą dieną dirbo rankos - šiandien nupyniau 20ekslkiuzyvinio pynimo vainikėliu

nu tikrai faini suniukai!ir dar lt nepasilieka? o jie is gyvu egliu?
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 11 12, 01:37)
ketinau pernai atidaryti parduotuvę(tokią specifinė, ne vien gėlių, visokių papuošalų savos gamybos, interjero detalių). Manau, turiu ir meninės ir visokios kitokios patirties, ne tokios atidaro ir verčiasi, bet....turiu kitą darbą, nuomos kainos didelės, vietos geros nebuvo, dar visi karksėjo "krizė krizė"  doh.gif  tai va ir sėdžiu mianinykė prie kompo  doh.gif  tik papildomais darbais save realizuoju....
O reikėjo neklausyt.

Pas mane ne vien geles....dar kosmetika, parfumerija, papuosalai, geliu trasos, zemes, vazonai, ir etc.... (gaila, bet papuosalai ne mano gamybos blush2.gif , tiesiog nemoku...o gal net laabai gerai moku, tik nebandziau dar doh.gif )

QUOTE(boruzzze @ 2010 11 12, 07:55)
o man kazkaip atrodo kad investiciju reikia... neskaitant to, ka siaip jau turiu susipirkusi, tai kai pamastau kiek dar visko rieketu..
o ir taip, net neisivaizduoju nuo ko reiketu pradeti  dokumentiskai cool.gif o apie patalpas tai isvis...

Siandienai turi sautuva, pora kokiu suktuku, is ju padarai puokste, ja parduodi, is gautu pinigeliu nusiperki jau nebe pora, o kokius 5 suktukus, tada jau padarai dvi puokstes, jas parduodi, is gautu pinigeliu vel kazka nusiperki.....va taip - pasaka be galo....ir tik po kokiu puses metu is savo uzdirbtu pinigeliu galesi nusipirkti skanesnio sokolado plytele wub.gif tik tada.....smile.gif

Kaleda, turiu pasakyti, kad esu labai labai ant jusu supykusi ph34r.gif vakar, kai perskaiciau a.z. nutariau panagrineti kas sedi "anoj pusej kompo", paspaudziau tavo sukurtas temas, ir taip atradau floros jausma.....nu ir prasidejo...issedejau iki velyvos nakties, taip uzsikabliavau....finale - vyras zyze ko miegot neinu, siandien sunku keltis buvo verysad.gif doh.gif zodziu......o isties - tu fantastiska thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tavo darbai wub.gif wub.gif wub.gif apskritai tai nepakartojama....... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ermute: 12 lapkričio 2010 - 09:39
QUOTE(ermute @ 2010 11 11, 23:33)
negali vaziuoti 18, nes seminaras kiek zinau tik 16 ir 17 bus  ax.gif  dar gruodzio 10 taip pat pas ja uzsirasiau... Jie vyksta kaune, gal nelabai as cia reklamos pavarysiu, bet paieskokite www.floravida.lt  cool.gif
taip, patalpas nuomoju...smile.gif Berta minejo, kad Vilnius uzkistas geliu skyriais, bet pasakykite, kuris Lietuvos galas jais neuzkistas ??? Kas link nuomojamu patalpu, jei vieta gera, nebijokite nuomos kainu...(aisku, jei jos ne is pirsto lauztos), atsipirks, o kas svarbiausia - jausite bagalini pasitenkinima dirbdamos miela sirdziai darba, budamos tokios, kokios norite buti, nepriklausomos nuo seimininku uzgaidu ir taip toliau - galeciau vardint ir vardint  mirksiukas.gif Buna menesiu, kai alga pasiimi tikrai ne su penkiolika nuliu  cool.gif ..bet buna dienu kad  wub.gif Cia pinigine prasme, o pasitenkinimo dirbant neimanoma nusakyti  wub.gif Ziurint siu dienu mano akimis ir patirtimi, atrodo, niekada nebesurizikuociau su tokia suma kazko pradeti (nes pradejau praktiskai nuo nulio ir neturedama JOKIOS patirties..), bet jaunatviskas anu dienu maksimalizmas nugalejo, o siai dienai esu labai patenkinta cool.gif ptfu ptfu, ptfu tongue.gif

ermute sumaišiau doh.gif lapkritį adventiniai,o gruodį kalėdiniai ,tai aš į kalėdinius važiuosiu smile.gif
Sveikos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Forget @ 2010 11 12, 00:37)
O apie "tas žvaigždes" kur šnekat, tai čia anyžiai ar kažką praleidau?  g.gif

Taip,taip Forget apie šias kalbu,kažin kur jų ieškoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(GAGA @ 2010 11 12, 10:43)

Taip,taip Forget apie šias kalbu,kažin kur jų ieškoti g.gif

Aš daug turiu bigsmile.gif lotuliukas.gif

Kaune:
Dovisoje tikrai yra
Senukuose (tik brangios lb)
Shatellinge (nežinau kaip rašosi pavadinimas blush2.gif )
Atsakyti
Temos paįvairinimui, nors ir pernai metų, bet dedu:
Advento vainikas su tikrais rojaus obuoliukais smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 11 12, 10:35)
Aš daug turiu  bigsmile.gif lotuliukas.gif

Kaune:
Dovisoje tikrai yra
Senukuose (tik brangios lb)
Shatellinge (nežinau kaip rašosi pavadinimas blush2.gif )

Ačiū Forget ,reikės užsukti į Dovisą 4u.gif
Oi kok jaukus ,o apelsinus gal pati džiovinai ax.gif
Atsakyti