QUOTE(ermute @ 2010 11 11, 17:54)
As darau pati - labai nesunku.....tik pabandyk, tikrai iseis O siaip dar jei reikia, nusiperkame is |Viskas Jusu sodui" vazineja toks Vidmantas juos...ivairiu diametru..kainos nesikandzioja, bet pigiau savais siaudais ir savomis rankomis..
Super suniukai Beje, is kur Jus? Mane beveik ir domintu.....
WAU
Beje, merginos, vaziuoju 17 d. i seminara pas Vida Saltiene, niekas is Jusu nevaziuoja ? Siaip, as irgi turiu savo parduotuvele ...nedidele, bet sava Nesu baigusi jokiu mokslu, nieko, dirbu jau 4 metai, ir kolkas visai neblogai is to gyvenu....(Patarimas visoms, kurios apie tai svajoja - nebijokite, rizikuokite, ir tikrai laimesite.....) Berta, tu tai gali - nelauk ne sekundes, tam tikrai nereikia daug investiciju....
Super suniukai Beje, is kur Jus? Mane beveik ir domintu.....
WAU
Beje, merginos, vaziuoju 17 d. i seminara pas Vida Saltiene, niekas is Jusu nevaziuoja ? Siaip, as irgi turiu savo parduotuvele ...nedidele, bet sava Nesu baigusi jokiu mokslu, nieko, dirbu jau 4 metai, ir kolkas visai neblogai is to gyvenu....(Patarimas visoms, kurios apie tai svajoja - nebijokite, rizikuokite, ir tikrai laimesite.....) Berta, tu tai gali - nelauk ne sekundes, tam tikrai nereikia daug investiciju....
Aš važiuoju,bet ne septynioliktą,o aštuonioliktą jei nemaišau
Sveikos
Berta didelis nuoširdus ačiū
Man tos žvaigždės labai ,labai ,bet kur tų žvaigždučių gauti,na tų kur prie cinamono
ermute,kaip smagiai parašei o tu patalpas nuomuoji