Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas (4tema)

Šie šviestuvai padaryti iš vaikiškų senų pėdkelnių thumbup.gif user posted image
user posted image
Čia labai gera ideja wub.gif toms kas vaikučiams kabinate Advento kalendorius.
24 eglutės formos ledinukai wub.gif thumbup.gif
user posted image
Ir dar idėja,kurią galima panaudoti kaip Advento kalendorių keptos meduolinės žvaigždutės wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berta75: 09 lapkričio 2010 - 22:14
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berta75: 09 lapkričio 2010 - 22:31
Renginio pabaigoje vaišino karštu vynu,taip pakvipo Kalėdomis wub.gif
user posted image user posted image
user posted image

Na,ką gi, ko gero ir viskas ax.gif yra dar dovanėlės dekoruotos,bet vėliau kada nors įkelsiu.

Gal Nekava dar ką įkels mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berta75: 09 lapkričio 2010 - 22:58
QUOTE(rimuze @ 2010 11 09, 14:23)

Stai toks kuklus mano skyriukas  blush2.gif Cia pernai fotkinta

Kaip lankiau kursus pas Gvildy tai mes darem is parafino tokius stovus

Rimuže,gražus tavo skyriukas,šaunuolė thumbup.gif

Papasakok apie tuos stovus,kai turėsi laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū berta už įkeltus grožius wub.gif
tai tuos visus darbelius jau buvo pasidarę? juos tik demonstravo ir pasakojo kaip kas padaryta?
Atsakyti
Viskas labai gražu wub.gif Man labai linksma žiūrėti į tuos kalėdinius konservus thumbup.gif lotuliukas.gif
Noriu visko wub.gif
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(sapnelyte @ 2010 11 09, 15:33)
ir jau gal šiek tiek kalėdiškesni "šuniukai"
user posted image

Gal gali pasakyti, kaip padaryti tie suniukai g.gif g.gif

berta75 labai tau didelis aciu uz nuotraukas 4u.gif aciuks.gif aciuks.gif Viskas taip grazu thumbup.gif thumbup.gif

Tie stovai skirti vieno ziedo dekorui.Apacia padaryta is gipso ,o virsus ta tubele is parafino.Nieko ten ipatingo.

Gvildys man patiko tuo ,kad jis dirba is paprastu medziagu sedulu,samanu,saknu kaip jis pats sako ;is sito sudo daug galima isspausti.; blush2.gif

Uz savo mylima versla esu dekinga savo vyrui thumbup.gif
Zinoma, kad buvo baisu dar net kaip,ir laikas toks (krize doh.gif )bet laukiu geresniu laiku ir tikiuosi ,kad viskas bus gerai.Jug turiu toki darba apie, kuri visada svajojau. thumbup.gif thumbup.gif Svajokit nes svajones pildosi !!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimuze: 10 lapkričio 2010 - 18:19
QUOTE(rimuze @ 2010 11 10, 19:16)

Gvildys man patiko tuo ,kad jis dirba is paprastu medziagu sedulu,samanu,saknu kaip jis pats sako ;is sito sudo daug galima isspausti.; blush2.gif

V abūtent jis man dėl to ir patinka. Nes nusipirkti brangias medžiagas ir jas padėlioti, tai visi gudrūs, bet kai reikia iš to ką turi padaryti, va čia tai menas bigsmile.gif

Labai ačiū už nuotraukas, noriu visko!! Ypač šviestuvų lotuliukas.gif

Gal kuriom kaunietėms reikia buko vaisių g.gif Nuo pernai turiu, tai galėčiau duoti, sunaudotumėt. Esu su kursais botanikos sode prisirinkus labai daug, tai gaila, kad stovi. Visai nemažai. Kalėdoms?
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 11 10, 19:58)
Labai ačiū už nuotraukas, noriu visko!! Ypač šviestuvų  lotuliukas.gif

Forget,kai pamačiau šviestuvus iškarto pagalvojau apie tave drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berta75: 10 lapkričio 2010 - 21:19
QUOTE(boruzzze @ 2010 11 10, 15:28)
ačiū berta už įkeltus grožius  wub.gif
tai tuos visus darbelius jau buvo pasidarę? juos tik demonstravo ir pasakojo kaip kas padaryta?

Nėra už ką mirksiukas.gif

Taip,viskas jau buvo padaryta ir A.Ž. pristatė floristes,kurios darė tuos darbus ir pasakojo apie,tai,kas buvo padaryta.
Papildyta:
QUOTE(kaleda @ 2010 11 10, 16:13)
Viskas labai gražu wub.gif  Man labai linksma žiūrėti į tuos kalėdinius konservus thumbup.gif  lotuliukas.gif
Noriu visko wub.gif

drinks_cheers.gif
Man virtuvės papuošimai arčiausiai širdies wub.gif
Papildyta:

berta75 labai tau didelis aciu uz nuotraukas  4u.gif  aciuks.gif  aciuks.gif  Viskas taip grazu  thumbup.gif  thumbup.gif

4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
Uz savo mylima versla esu dekinga savo vyrui thumbup.gif
Zinoma, kad buvo baisu dar net kaip,ir laikas toks (krize doh.gif )bet laukiu geresniu laiku ir tikiuosi ,kad viskas bus gerai.Jug turiu toki darba apie, kuri visada svajojau. thumbup.gif  thumbup.gif Svajokit nes svajones pildosi !!!!

drinks_cheers.gif Svajoju ax.gif svajoju wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2010 11 09, 10:26)
Norėčiau gauti paprastų šiaudinių, bet naujų niekur neteko matyti.

As darau pati - labai nesunku.....tik pabandyk, tikrai iseis smile.gif O siaip dar jei reikia, nusiperkame is |Viskas Jusu sodui" vazineja toks Vidmantas juos...ivairiu diametru..kainos nesikandzioja, bet pigiau savais siaudais ir savomis rankomis.. rolleyes.gif

QUOTE(sapnelyte @ 2010 11 09, 15:33)
pas mus truputuką kiti standartai yra 20 27 30 32 35 ir 37 skersmens šiaudiniai lankai vienpusiam ir dvipusiam pynimui kainos nuo 60ct iki 2Lt priklauso nuo paties vainikėlio, parašyk į emailą inesa.k@windowslive.com ir susitarsim kaip pristatyti ir kiek ir t.t. 4u.gif
ir jau gal šiek tiek kalėdiškesni "šuniukai"
user posted image

Super suniukai 4u.gif Beje, is kur Jus? Mane beveik ir domintu..... smile.gif

QUOTE(kaleda @ 2010 11 09, 18:03)
Dėl paskutinio darbelio, visiškai teisingai parašei, viela su lininiu špagatu. Paskui razgau aplink, dar kai kur sutvirtinu viela.user posted image

WAU wub.gif

Beje, merginos, vaziuoju 17 d. i seminara pas Vida Saltiene, niekas is Jusu nevaziuoja ? Siaip, as irgi turiu savo parduotuvele ...nedidele, bet sava wub.gif Nesu baigusi jokiu mokslu, nieko, dirbu jau 4 metai, ir kolkas visai neblogai is to gyvenu....(Patarimas visoms, kurios apie tai svajoja - nebijokite, rizikuokite, ir tikrai laimesite.....) Berta, tu tai gali - nelauk ne sekundes, tam tikrai nereikia daug investiciju.... thumbup.gif
Atsakyti
Kokie gražūs padrąsinantys žodžiai wub.gif
Atsakyti