Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas (4tema)

QUOTE(GAGA @ 2010 11 09, 11:48)
Sveikos 4u.gif
kalėda o kodėl pati nesuki iš šieno vainikų g.gif
Aš vakar iš parafino dariau vazelę-bliūdelį lotuliukas.gif kaip pirmas kartas thumbup.gif
rimuze-baltai pavydžiu ax.gif

Mieloji, nemoku blush2.gif
Papasakok apie bliūdelį ir parodyk 4u.gif
Be to, jei dar šieno parsineščiau, tai turbūt mano namiškių kantrybė pasibaigtų biggrin.gif Jie ir taip jau "ant ribos".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaleda: 09 lapkričio 2010 - 11:51
QUOTE(kaleda @ 2010 11 09, 11:50)
Mieloji, nemoku blush2.gif
Papasakok apie bliūdelį ir parodyk 4u.gif

g.gif Tai kaip čia tave pamokyt g.gif biggrin.gif Kai suksiu vainiką pafotkinsiu visą procesą mirksiukas.gif tikrai nesudėtinga 4u.gif Tik db sergu tai tikrai artimiausiu metu nesuksiu 4u.gif
Einu nufotografuosiu ir parodysiu ax.gif
user posted image
user posted image
Ir sekmadienio kursų puokštė
user posted image

Tik truputį kreivokas lotuliukas.gif bet kai dariau valgyt,klausinėkau sūnų "Gamtos pažinimą" ir dariau bliudelį tai neblogas rezultatas lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(kaleda @ 2010 11 09, 11:50)

Be to, jei dar šieno parsineščiau, tai turbūt mano namiškių kantrybė pasibaigtų biggrin.gif  Jie ir taip jau "ant ribos".

lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif Čia visoms turbūt taip kurios dirba namuose,aš vakar kai pradėjau žvakes lydyti tai galvoju kai vyras užuos ,tai išmes mane su visais rakandais,bet nieko savo reikalais buvo užsiėmęs tai pamatė tik galutinį rezultatą biggrin.gif
Beje žvakes pirkau Jyske,tai vienos kaina 1,26,ar 1,36 neprisimenu,ir yra visokių spalvų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAGA: 09 lapkričio 2010 - 12:07

Gaga Grazus bliudelis ir puokste thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Stai toks kuklus mano skyriukas blush2.gif Cia pernai fotkinta
user posted image

Kaip lankiau kursus pas Gvildy tai mes darem is parafino tokius stovus
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(rimuze @ 2010 11 09, 14:23)

Čia Kaune? bigsmile.gif

Labai smagu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2010 11 09, 11:36)
Aš naudoju 25 ir 35 cm skersmens pagrindus. O kiekis, kaip ir viskas dabar - nuo kainos priklausytų 4u.gif

pas mus truputuką kiti standartai yra 20 27 30 32 35 ir 37 skersmens šiaudiniai lankai vienpusiam ir dvipusiam pynimui kainos nuo 60ct iki 2Lt priklauso nuo paties vainikėlio, parašyk į emailą inesa.k@windowslive.com ir susitarsim kaip pristatyti ir kiek ir t.t. 4u.gif
Papildyta:
o gal galiu ir savo "meną" parodyti kad ir pavėluotai ? vainikėlis kapams
user posted image

ir jau gal šiek tiek kalėdiškesni "šuniukai"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2010 11 09, 10:26)
laukiu šios dienos, kaip ir Berta, ji mus padarė priklausomas nuo jos lankomų seminarų lotuliukas.gif
boruzzze, vis dar ant polisterolio. Nupirkau visus likusius Macuičiuose šiaudinius su samanom, man nelabai, jie kreivi kažkokie g.gif  Norėčiau gauti paprastų šiaudinių, bet naujų niekur neteko matyti.

nu tikrai tapom priklausomi nuo bertos ir jos seminaru thumbup.gif blush2.gif
a tai tu maciuiciuose dar ir vainikelio pagrindu matei blink.gif matyt ten labai jau daznas svecias esi biggrin.gif

QUOTE(rimuze @ 2010 11 09, 11:53)
  As jau 1metai ir 10men. dirbu sau  thumbup.gif turiu norfos parduotuvei nedideli geliu skyriuka  wub.gif ir labai dziaugiuosi  thumbup.gif

bigsmile.gif sveikinu labai labai thumbup.gif ir kai sekasi, ar nebuvo baugu pereiti ant saves?del viso biurokratizmo bei algos poziuriu - kiek uzsidirbsi tiek ir turesi?..

QUOTE(kaleda @ 2010 11 09, 12:50)
  Jie ir taip jau "ant ribos".

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(GAGA @ 2010 11 09, 13:06)
Ir sekmadienio kursų puokštė

labai grazu thumbup.gif

QUOTE(rimuze @ 2010 11 09, 14:23)
Kaip lankiau kursus pas Gvildy tai mes darem is parafino tokius stovus

kokie idomus bigsmile.gif

QUOTE(sapnelyte @ 2010 11 09, 15:33)
o gal galiu ir savo "meną"  parodyti kad ir pavėluotai ? vainikėlis kapams

ir jau gal šiek tiek kalėdiškesni "šuniukai"

labai grazus darbeliai thumbup.gif o pati ka nors baigei ar is prigimimo jautei kaip ka daryti ax.gif
Papildyta:
kaleda, jei nepaslaptis, kaip darai paskutini vainika bei egle wub.gif kaip isivaizduoju apvynioji su sniuru, o apipavidalinimui skirta - vielute apvynioji sniuru? ar kaip? o po to raizgai aplink? blush2.gif
Atsakyti
sapnelyte, mieli darbeliai wub.gif
O karkasus darot rankom ar mašina?
boruzzze, vasarą jų buvo, 4 voliojosi niekam nereikalingi, tai paėmiau biggrin.gif
Dėl paskutinio darbelio, visiškai teisingai parašei, viela su lininiu špagatu. Paskui razgau aplink, dar kai kur sutvirtinu viela.user posted image
Mane tas parafinas domina. Ir koliažai. Bet po koliažų, mane tikrai išvytų iš namų. lotuliukas.gif
Rimuze, papasakok apie Gvildžio kursus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2010 11 09, 18:03)
Dėl paskutinio darbelio, visiškai teisingai parašei, viela su lininiu špagatu. Paskui razgau aplink, dar kai kur sutvirtinu viela

tai tu viela apsukineji su siulu? blink.gif is kur pas taves tiek kantrybes??? cool.gif o tai taip paprastai ir laikosi ant vielos siulas? ar dar klijus naudoji?

berta, matau kybai, kaip seminaras bigsmile.gif
Atsakyti
Aš jau čia 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berta75: 09 lapkričio 2010 - 18:17
QUOTE(boruzzze @ 2010 11 09, 17:29)
tai tu viela apsukineji su siulu?  blink.gif  is kur pas taves tiek kantrybes??? cool.gif  o tai taip paprastai ir laikosi ant vielos siulas? ar dar klijus naudoji?

berta, matau kybai, kaip seminaras  bigsmile.gif

Galus paklijuoju. Kantrybės turiu kartais biggrin.gif , kiti vynioja su grąžtu, bet man nepavyko. g.gif
Berta, labai gražu, tylim ir laukiam dar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaleda: 09 lapkričio 2010 - 18:01
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berta75: 09 lapkričio 2010 - 18:26
QUOTE(kaleda @ 2010 11 09, 19:01)
Galus paklijuoju. Kantrybės turiu kartais  biggrin.gif , kiti vynioja su grąžtu, bet man nepavyko. g.gif

nu tikrai kantrybe bigsmile.gif saunuole thumbup.gif

berta - grazu wub.gif man tie laiveliai ypac... beje ar tu is savu lesu seminarus lankai - ar ir darbas kiek paremia ax.gif
Atsakyti