Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas (4tema)

Kaip čia tylu verysad.gif
Rytoj einu į seminarą,grįšiu su nuotraukytėm thumbup.gif , tai manau temelė atgis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2010 11 08, 22:08)
Kaip čia tylu verysad.gif
Rytoj einu į seminarą,grįšiu su nuotraukytėm thumbup.gif , tai manau temelė atgis  ax.gif

ach tu musu gelbetoja thumbup.gif
beje jei nepaslaptis - ar dirbi kam nors, ar pati sau seimininke esi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2010 11 08, 22:12)
ach tu musu gelbetoja  thumbup.gif
beje jei nepaslaptis - ar dirbi kam nors, ar pati sau seimininke esi?  ax.gif

Ne paslaptis,dirbu pas darbdavius.Bet tikiuosi,kad ateis ta diena,kai dirbsiu sau thumbup.gif labai to noriu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2010 11 08, 22:32)
Ne paslaptis,dirbu pas darbdavius.Bet tikiuosi,kad ateis ta diena,kai dirbsiu sau thumbup.gif labai to noriu  wub.gif

noras geras thumbup.gif linkiu kad ir issipildytu 4u.gif

rimuze, o kaip tu dirbi? ax.gif

kaleda, labai grazus tavieji vainikeliai, ant kokio pagrindo juos darai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2010 11 09, 08:33)
noras geras  thumbup.gif  linkiu kad ir issipildytu  4u.gif

Ačiū,mergyt 4u.gif
Papildyta:
kaleda, labai grazus tavieji vainikeliai, ant kokio pagrindo juos darai?  ax.gif

O kalėdos vainikėliai wub.gif tikrai labai labai gražūs wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berta75: 09 lapkričio 2010 - 09:03
Labas rytas,
laukiu šios dienos, kaip ir Berta, ji mus padarė priklausomas nuo jos lankomų seminarų lotuliukas.gif
boruzzze, vis dar ant polisterolio. Nupirkau visus likusius Macuičiuose šiaudinius su samanom, man nelabai, jie kreivi kažkokie g.gif Norėčiau gauti paprastų šiaudinių, bet naujų niekur neteko matyti.
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2010 11 09, 10:26)
Labas rytas,
laukiu šios dienos, kaip ir Berta, ji mus padarė priklausomas nuo jos lankomų seminarų lotuliukas.gif
boruzzze, vis dar ant polisterolio. Nupirkau visus likusius Macuičiuose šiaudinius su samanom, man nelabai, jie kreivi kažkokie g.gif  Norėčiau gauti paprastų šiaudinių, bet naujų niekur neteko matyti.

Manau,kad galėsiu tau tų šiaudinių gauti mirksiukas.gif Tik pasidomėt galėsiu rytoj ax.gif
Atsakyti
Sveikutes

Laukiu,nesulaukiu Bertos 75 wub.gif su nuotraukytem is seminaro thumbup.gif thumbup.gif

noras geras  thumbup.gif  linkiu kad ir issipildytu  4u.gif
rimuze, o kaip tu dirbi?  ax.gif

As jau 1metai ir 10men. dirbu sau thumbup.gif turiu norfos parduotuvei nedideli geliu skyriuka wub.gif ir labai dziaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rimuze @ 2010 11 09, 10:53)
Sveikutes

Laukiu,nesulaukiu Bertos 75  wub.gif su nuotraukytem is seminaro  thumbup.gif  thumbup.gif
  As jau 1metai ir 10men. dirbu sau  thumbup.gif turiu norfos parduotuvei nedideli geliu skyriuka  wub.gif ir labai dziaugiuosi  thumbup.gif

Rimuze, wub.gif thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
laba diena merginos.Kokio diametro ir kokio kiekio reikia šiaudiniu vainiku?
Atsakyti
QUOTE(sapnelyte @ 2010 11 09, 11:34)
laba diena merginos.Kokio diametro ir kokio kiekio reikia šiaudiniu vainiku?

Aš naudoju 25 ir 35 cm skersmens pagrindus. O kiekis, kaip ir viskas dabar - nuo kainos priklausytų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2010 11 09, 11:36)
Aš naudoju 25 ir 35 cm skersmens pagrindus. O kiekis, kaip ir viskas dabar - nuo kainos priklausytų 4u.gif

Sveikos 4u.gif
kalėda o kodėl pati nesuki iš šieno vainikų g.gif
Aš vakar iš parafino dariau vazelę-bliūdelį lotuliukas.gif kaip pirmas kartas thumbup.gif
rimuze-baltai pavydžiu ax.gif
Atsakyti