Sveikos, mačiau kad kalbėjote apie floristikos prekiu parduotuve kuri buvo šeškinės turgelyje, o po to persikėlė. Tai va dabar jau yra tinklapis ir visa info. (Atsiprasau už reklamą , bet manau info pravers).
QUOTE(GAGA @ 2010 11 03, 15:24)
Nu man iki tokio lygio kursų dar toli ,bet jau kaina o kur dar nakvynė, nevalgius tai gali pabūti,o va galvą reikia kur nors priglausti
Rodausi su savo savaitgalio mokslais
Rodausi su savo savaitgalio mokslais
labai grazus darbai is sedulu
man jos irgi labai patinka
QUOTE(GAGA @ 2010 11 03, 18:27)
Forget-o kaip tu džiovintus augaliukus užtvirtinai,laku Labai gražus šviestuvas
Ačiū. Niekuo netvirtinau nuo vasario naudojamas stovi ir nieko, nei nubluko nei susigadino.
Sveikos
Ačiū rimuze
Forget-kaip įdomiai,net lemos kaitra neveikia
Va ką radau,dalinuos
Sveiki visi,
lapkričio mėn 21d. 12val I.S.Deco organizuoja advento vainikų gamybos kalėdinius kursus!!!Grupės formuojamos po 5 žmones.Po užsiėmimų šiltai susėsime prie arbatos, kavos puodelio ar vyno taurės, padarysime darbų aptarimą, parodėlę. Na, o Jūsų sukurtais darbais galės pasidžiaugti Jūsų draugai ar šeimos nari...ai, kuriuos pakviesite į parodą. Užsiėmimų kaina 50lt. Į kainą įskaičiuotos medžiagos. Reikia turėti: sekatorių, žirkles, žnyplutes, ylą, floristinį peiliuką.Registruotis iki lapkričio 17d. telefonu : 8 614 78977
Kažin čia Vilniuje
Ačiū rimuze
Va ką radau,dalinuos
Sveiki visi,
lapkričio mėn 21d. 12val I.S.Deco organizuoja advento vainikų gamybos kalėdinius kursus!!!Grupės formuojamos po 5 žmones.Po užsiėmimų šiltai susėsime prie arbatos, kavos puodelio ar vyno taurės, padarysime darbų aptarimą, parodėlę. Na, o Jūsų sukurtais darbais galės pasidžiaugti Jūsų draugai ar šeimos nari...ai, kuriuos pakviesite į parodą. Užsiėmimų kaina 50lt. Į kainą įskaičiuotos medžiagos. Reikia turėti: sekatorių, žirkles, žnyplutes, ylą, floristinį peiliuką.Registruotis iki lapkričio 17d. telefonu : 8 614 78977
Kažin čia Vilniuje
QUOTE(GAGA @ 2010 11 04, 14:45)
Kažin čia Vilniuje
O nebuvo parasyta adreso visai sudominai.
QUOTE(rimuze @ 2010 11 04, 14:08)
O nebuvo parasyta adreso visai sudominai.
Nebuvo,reikėtų pasiskambinti
Mergaitės, čia Klaipėdoje
Forget, pamiršau vakar pasakyt, kad labai gražūs darbai. Koliažai - mano neišbandyta sritis. O dekoruoti lempas vis neišdrįstu. Šauniai atrodo
GAGA, aš girdėjau, kad tavo dėstytoja mokosi Gvildžio-Heso mokykloje, ar ką nors pasakoja?
Forget, pamiršau vakar pasakyt, kad labai gražūs darbai. Koliažai - mano neišbandyta sritis. O dekoruoti lempas vis neišdrįstu. Šauniai atrodo
GAGA, aš girdėjau, kad tavo dėstytoja mokosi Gvildžio-Heso mokykloje, ar ką nors pasakoja?
QUOTE(GAGA @ 2010 11 04, 14:45)
Sveikos
Ačiū rimuze
Ačiū rimuze
Kad lemputės nekaitrinės
QUOTE(kaleda @ 2010 11 04, 16:28)
Koliažai mano labai mylima sritis, ne tik floristiniai Ačiū!
QUOTE(kaleda @ 2010 11 04, 15:28)
Aišku,tai aš nepapulsiu
Taip mokosi pasakoja,labai patenkinta,praėjusią pamoką darė kompozicijas pagal kvapus Aukštasis pilotažas
Papildyta:
QUOTE(Forget @ 2010 11 04, 15:36)
Kad lemputės nekaitrinės
Supratau,aš blondinė jei ką
O manęs koliažas gal dar nedaaugus
Labas vakaras, kreipiuosi į Jus pagalbos, gal turite minčių tema "kalėdinė puokštė"
QUOTE(SoKoLedine @ 2010 11 05, 21:10)
Labas vakaras, kreipiuosi į Jus pagalbos, gal turite minčių tema "kalėdinė puokštė"
Čia nuotraukos iš seminaro
Sveikos,merginos auksinem rankelem.
Savo kuriniuose naudojate aliuminine vielute.Skaiciau,kad perkate senukuose.Kuriame skyriuje jos ieskoti?Ir kaip ten ja pirkti ar atmatuoja reikiama ilgi?
Savo kuriniuose naudojate aliuminine vielute.Skaiciau,kad perkate senukuose.Kuriame skyriuje jos ieskoti?Ir kaip ten ja pirkti ar atmatuoja reikiama ilgi?