Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas (4tema)

labas rytas 4u.gif

QUOTE(berta75 @ 2010 10 30, 20:13)
Šitos šiandien buvo "topinės",tik nuotraukoje ne taip gražiai atrodo kaip "gyvai"-1nuotrauka

thumbup.gif thumbup.gif darbai nuostabus .Aciu tau 4u.gif 4u.gif

Pas mus tai perka standartines puokstes su dirbtinom gelem doh.gif doh.gif kazka idomesnio praktiskai daraisi tik del saves ,ir keliu isskirtiniu klijantu thumbup.gif kurie ivertina grozi ir darba .
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2010 11 01, 12:36)

Todėl, manau, kad floristas gali būti tik tas, kuris laabai myli šį darbą ir nepaisant visų sunkumų, nepatogumų, eina tolyn nepramintu keliu. Manau, kad tokia yra Berta.  4u.gif

drinks_cheers.gif
Žinai, šiaip esu menininkė visai kitos srities, bet manau, kad akį turiu smile.gif na bent jau estetikos išprusimą. Labai norėjau pasimokyt floristikos, manau, jau kaip "pavarysiu" novatoriškai su naujom medžiagom (esu stikliorė). Ir ką jūs galvojat bigsmile.gif tuose kursuose buvau taip greit pastatyta ant žemės su: nieks taip nedaro, taip negalima ir pan. Mokytojų lygis įstrigęs dešimtmečiu atgal. Kai viršūnė grožio buvo spiralinė išplėsta rožių puokštė su blizgučiais ir karoliukais... nenoriu nieko įžeisti, bet norint pasiektį aukštesnį lygį reikia labai daug pinigų, darbo, noro ir vis dėl to meninio išprusimo. Nes dabar save floristu vadina tas kas moka į celofaną gėlę įsukti.

Bertos 75 darbai labai gražūs ir manau jei ji turėtų galimybę darbe save atskleisti be ribų, tai pragriūtume mes čia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2010 11 01, 23:24)
Pavydžiu stovo, reikalingas daiktas, tik kai pamačiau kainą  g.gif Man žadėjo tokį padaryt, bet matyt padarys, kai svajonės pildytis pradės mirksiukas.gif

Man stovą iš Lenkijos draugė atvežė,bet kainavo tikrai daug doh.gif aš dar užsisakiau du papildomus laikiklius,tai iš vis doh.gif
Man anksčiau draugas buvo paprastą padaręs,tai daug metų tarnavo thumbup.gif bet gi va užsimaniau firminio blush2.gif thumbup.gif

O svajonės būtinai išsipildys drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(rimuze @ 2010 11 02, 09:44)

thumbup.gif  thumbup.gif darbai nuostabus .Aciu tau  4u.gif  4u.gif

Ačiū aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(Forget @ 2010 11 02, 14:57)
Bertos 75 darbai labai gražūs ir manau jei ji turėtų galimybę darbe save atskleisti be ribų, tai pragriūtume mes čia  biggrin.gif

Ačiū aciuks.gif
Džiaugiuosi,kad turiu ir taip nemažai galimybių realizuoti savo mintis drinks_cheers.gif ir mano pastovūs klientai labai "klusnūs" biggrin.gif ir geranoriški thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berta75: 03 lapkričio 2010 - 08:14
Vakar mąsčiau apie Forget žinutę - įdomu, kokie tai buvo kursai g.gif Aš nesu 100 procentų patenkinta tuo , ką gavau savuosiuose, bet mus mokydavo technikos ir vertindavo tik už techniką, o visa kita buvo kiekvieno skonio ir supratimo reikalas. Mačiau visko: ir celofano, ir plaušo neįmanomais kiekiais, boružių, drugelių, karoliukų (nors nesu prieš juos nusiteikus, jei jie laiku ir vietoj). Mane bardavo už minimalizmą, aš labai bijau perkrauti, kad dažnai darau monochrominius darbus, arba max 3 spalvų (čia man jau doh.gif )
Manau, kad tokie kursai, kokius lankė Forget, turėtų būti įstaigoj, kurios uždavinys, greitai paruošti darbuotoją gėlių salonui/parduotuvei, kuris greitai ir gerai darytų komercinius gaminius ir turėtų tam darbui reikiamas žinias ir įgūdžius. Bet mokytojas tokioj įstaigoj turėtų būti su išlavintu skoniu ir giliomis kompozicijos, spalvotyros ir t.t. žiniomis.
Kai pagalvoju, kokios galimybės atsiveria gėlininkui kartu su "stiklioriumi". keramiku wub.gif
O jei dar viso pasaulio gėlės augtų mano balkone for free wub.gif Ėch, pasvajojau ir grįžtu į šlapią ir ūkanotą realybę.
Atsakyti
Tai buvo darbo biržos kursai.

Visų pirma, manau patekau ne į savo vėžes, nes save laikyčiau truputi "labiau pažengusia", o ten susirinko žmonės be jokio estetinio, kompozicinio supratimo. Ir mano bandymams parodyti, kad kompozicijoje nebūtinai turi būti 3 kaip prikalti kertiniai taškai buvo atsakoma: "neišsidirbinėk" biggrin.gif Daug celfano, blizgučių ir drugelių buvo norma biggrin.gif
Deja, deja visos juos pabaigę laikė save labai kietomis floristėmis biggrin.gif tuo tarpu aš linkusi į aukštesnį lygį, negalėčiau savęs taip pavadinti, nors net popierių turiu biggrin.gif Labai norėčiau savoo galimybes atverti kažkokiuose rimtesniuose moksluose, bet... tam reikia pinigų, o gyventi reikia dabar ir čia.

Galvoju ką galėčiau iš savo darbų parodyti g.gif
Šviestuvą lyg ir rodžiau, o daugiau nėra dėmesio vertų darbų
Papildyta:
QUOTE(kaleda @ 2010 11 03, 11:27)
Bet mokytojas tokioj įstaigoj turėtų būti su išlavintu skoniu ir giliomis kompozicijos, spalvotyros ir t.t. žiniomis.

Va šito man ir trūko. Technika, viskas lyg ir gerai, bet visa kita, tai kaip tarybiniais laikais biggrin.gif biggrin.gif į celofaną gvazdikus įsuki ir tai yra proginė puokštė biggrin.gif
Atsakyti
Šviestuvą? Parodykit 4u.gif Nebeatseku, kur rodėt. Rodykit viską 4u.gif
Susirašinėjau su Aija Žagarinia, kuri vedė Bertos aplankytą seminarą gedulo tematika-Dobrij den! ja ocen rada cto vas zainteresovala nasa ucoba. na russkom jazike u nas zanatije nacinajetsa na sledujuscij god v aprele. Zanatije 4x v god po 7 dnei i tak 2 goda, to jest 8 nedel, a 9 nedelja ekzameni. stoimost odnoi nedele 175 euro + za materiali primerno 15- 30 euro za nedelju. ja dumaju cto vam tocno ponravitsa:))) i budu zdat informacii. i konecno, jesli znajete jesco kogo, to mozete i drugim soobscit. Aija
Va, ta mokykla mokykla
Na, ir Gvildys su Hesu lieka čia LT, pagal matytus student darbus tai thumbup.gif dar PL šalia, apie tenykštes mokyklas rašiau čia
Daugiau aš nieko neradau, tiems, kurie nori daugiau verysad.gif
Dabar lieka tik viena problema - iš kur gauti tų nelemtų pinigėlių...
Todėl šiandien bent jau man galimas tik savišvieta ir mokymasis savarankiškai, i"išradinėjant dviratį" pačiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Gvildį truputi pažįstu, tai tikrai jo kursai būna fantastiški, nors visų paslapčių jis neatskleidžia, pats taip sakė biggrin.gif

Gal ne šitoj temoj rodžiau:

šviestuvas dekoruotas slėgimo budu džiovintais augalais:
user posted image
user posted image

Papildyta:
Koliažas:
user posted image
Dar vienas:
user posted image

Ir Kalėdinis parduotuvės vitrinai:
user posted image
Atsakyti
Nu man iki tokio lygio kursų dar toli ax.gif ,bet jau kaina unsure.gif o kur dar nakvynė, nevalgius tai gali pabūti,o va galvą reikia kur nors priglausti biggrin.gif
Rodausi su savo savaitgalio mokslais biggrin.gif
Širdies karkasas
user posted image
Kryžius
user posted image
Sedulų vainikas, tik galvoju gal jį kokiu siūlu truputį pavynioti g.gif kol sudžius g.gif
user posted image
Vainikas iš samanų
user posted image
Ir kryžiaus karkasas ,aptaisytas eglišakiais ax.gif
user posted image
Žodžiu mokausi ,net mazoliai ant rankų biggrin.gif ,o širdį ir sieloj toks pasitenkinimas kokio seniai nejaučiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAGA: 03 lapkričio 2010 - 14:29
Nevyniok, labai gražiai supynei. Man taip neišeina blush2.gif
Kryžius iš sedulų thumbup.gif Dar keletą priedų ir wub.gif
Ir kiti puikūs.
Puikiai mokaisi thumbup.gif
Einu ir aš ko nors nokintis, nes gėda pasidarė blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2010 11 03, 15:53)
Einu ir aš ko nors nokintis, nes gėda pasidarė blush2.gif  verysad.gif

drinks_cheers.gif Ir kaip sekasi? Manau medžiagos gavai pakankamai? biggrin.gif ,bent jau kol kas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Forget @ 2010 11 03, 13:27)

Gražūs darbeliai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(GAGA @ 2010 11 03, 15:24)
Nu man iki tokio lygio kursų dar toli ax.gif ,bet jau kaina unsure.gif  o kur dar nakvynė, nevalgius tai gali pabūti,o va galvą reikia kur nors priglausti biggrin.gif

Labai gražūs tavo darbeliai.Vainikas iš sedulų wub.gif
Šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Sedulos labai nuostabus dalykas wub.gif labai gražu 4u.gif Niekur nevyniok, palik taip.
Atsakyti
Ačiū mergaitės,man labai svarbi jūsų nuomonė ir patarimai ax.gif
Kalėda, o kas nesigauna g.gif svarbu tris bangas susiformuoti ir vainiką sukant jų nepamesti smile.gif
Susisukau dar šiandien iš vijoklių,bet jau pavėlavau nes kai kurie lūžinėja doh.gif
Forget-o kaip tu džiovintus augaliukus užtvirtinai,laku g.gif Labai gražus šviestuvas wub.gif
Atsakyti