Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas (4tema)

QUOTE(kaleda @ 2010 10 29, 22:24)
O tu dar abejojai??? Neabejok, tikrai teisingame kely.  4u.gif

friends.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
berta - nu tikrai tavo darbeliai wub.gif wub.gif wub.gif ir tikrai esi savo veziose thumbup.gif del kainu - manau visai normalios.. as kai pasiziuriu kokias pas mus kaime daro ir pardavineja - uz 6-8-12 lt, tai ner i ka paziureti.. tiksliau man nesinoretu savo vardo gadinti taip puokstytes darant.. aisku jiems svarbiausia paklausa, kad zmones priktu.. ax.gif
o kaip tie kryzeliai atrodo is kinieciu? blush2.gif

QUOTE(kaleda @ 2010 10 29, 21:15)
Beje, ką tik per TV žiūrėjau reportažą apie prekybą ėlėmis kapinėms. Keistas kompozcijas perka žmonės g.gif Jau geriau pirkti mažiau, bet pvz. tokį estetišką kompoziciją ar kryželį, kuriuos daro Berta.

niugi niugi per ka rode apir puokstes?

Atsakyti
Berta, tavo darbai nuostabūs, išskirtiniai. Šaunuolė. Kazi kokioj pardej tuos kryziukus gatavus perki, jei ne paslaptis? thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šitos šiandien buvo "topinės",tik nuotraukoje ne taip gražiai atrodo kaip "gyvai"-1nuotrauka
user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(boruzzze @ 2010 10 30, 07:04)
berta - nu tikrai tavo darbeliai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  ir tikrai esi savo veziose  thumbup.gif  del kainu - manau visai normalios.. as kai pasiziuriu kokias pas mus kaime daro ir pardavineja - uz 6-8-12 lt, tai ner i ka paziureti.. tiksliau man nesinoretu savo vardo gadinti taip puokstytes darant.. aisku jiems svarbiausia paklausa, kad zmones priktu..  ax.gif 
o kaip tie kryzeliai atrodo is kinieciu?  blush2.gif
niugi niugi per ka rode apir puokstes?

Ačiū už pagyrimus.Bijau,kad užriesiu nosį g.gif blush2.gif Juokauju tongue.gif aišku mirksiukas.gif
Tuščių kryželių dabar neturiu ir bazėje jų nebėra.Kai atveš,tai nufotografuosiu ir įdėsiu nuotrauką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berta75: 30 spalio 2010 - 19:08
QUOTE(barbora666 @ 2010 10 30, 14:03)
Berta, tavo darbai nuostabūs, išskirtiniai. Šaunuolė.  Kazi kokioj pardej tuos kryziukus gatavus perki, jei ne paslaptis? thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ačiū aciuks.gif
Parašiau tau į AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2010 10 15, 22:15)
user posted image
Čia nuotrauka iš seminaro mirksiukas.gif

o ant ko tuos karoliukus tvirtinai? labai man idomu g.gif

QUOTE(berta75 @ 2010 10 26, 13:24)
Gavau pakvietimą į renginį: mirksiukas.gif

Keliu temą mirksiukas.gif
Nuotraukos iš seminaro !!!
user posted image
user posted image
user posted image

QUOTE(berta75 @ 2010 10 26, 19:27)

o seminarus tu pati vedi, ar juose dalyvauji? Tavo darbai nuostabus wub.gif kiekvienu galima zavetis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nekava @ 2010 10 31, 11:26)
o ant ko tuos karoliukus tvirtinai? labai man idomu  g.gif
o seminarus tu pati vedi, ar juose dalyvauji? Tavo darbai nuostabus  wub.gif kiekvienu galima zavetis  wub.gif

Seminaruose dalyvauju mirksiukas.gif
Puokštelė su karoliukais iš seminaro,kurį vedė floristas Aleksandras Bermyakovas iš Sankt-Peterburgo,tai jo darbas.
Papasakojo teshnologiją,bet aš iki šiol neišbandžiau,nes tai nepigus "reikalas" mirksiukas.gif
Ant maistinės plėvelės reikia papilti gerą sluoksnį biserio karoliukų,tada sluoksnį akvariumams skirto silikono ir ant to silikono vėl gerą sluoksnį biserio.Visas tas "reikalas" stingsta apie 10 h.
Pažiūrėjus į reikiamą kiekį biserio ,atšoko visas noras bandyti doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2010 10 31, 20:09)
Seminaruose dalyvauju mirksiukas.gif
Puokštelė su karoliukais iš seminaro,kurį vedė floristas  Aleksandras Bermyakovas iš Sankt-Peterburgo,tai jo darbas.
Papasakojo teshnologiją,bet aš iki šiol neišbandžiau,nes tai nepigus "reikalas" mirksiukas.gif
Ant maistinės plėvelės reikia papilti gerą sluoksnį biserio karoliukų,tada sluoksnį akvariumams skirto silikono ir ant to silikono vėl gerą sluoksnį biserio.Visas tas  "reikalas" stingsta apie 10 h.
Pažiūrėjus į reikiamą kiekį biserio ,atšoko visas noras bandyti  doh.gif  blush2.gif

nu tikrai atsoksta noras jei tiek daug buserio reikia doh.gif
jau kai zinosi ka nors apie koki nebloga seminara, tai parasyk, jei gali mirksiukas.gif as tai esu floristikos mokytoja, bt 4 metus vaikucius auginau, tai daug uzsimirso ir siaip buvau visai nuo savo darbu atsiribojus doh.gif tai dabar reikia vytis mirksiukas.gif jei gali ir man parasyk AZ kur perki tuos kryziukam pagrindus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nekava @ 2010 10 31, 21:34)
nu tikrai atsoksta noras jei tiek daug buserio reikia  doh.gif 
jau kai zinosi ka nors apie koki nebloga seminara, tai parasyk, jei gali  mirksiukas.gif  as tai esu floristikos mokytoja, bt 4 metus vaikucius auginau, tai daug uzsimirso ir siaip buvau visai nuo savo darbu atsiribojus  doh.gif  tai dabar reikia vytis  mirksiukas.gif  jei gali ir man parasyk AZ kur perki tuos kryziukam pagrindus  blush2.gif

Parašiau į AŽ mirksiukas.gif
O kur dėstei ,jei ne paslaptis?
Atsakyti
Berta75,labai grazus antras vainikas,tik mankliuva tie kaspinai juodi verysad.gif ieskojau vakar,siandien kazko panasaus ant tecio kapo..deja,tai ka suilo kiekybininkai doh.gif yra ziaurus vaizdas schmoll.gif o jei grazus,tai butinai juodas bantas verysad.gif nu nekenciu tos juodos spalvos ant kapo..man ten sviesi vieta verysad.gif taip ir likau be vainiko,nes pati laiko neturejau padaryti..todel,draugiskai sakau darancios merginoms grozius,kad dekit ir kitokius kaspinus ne tik juodus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 10 31, 22:29)
Berta75,labai grazus antras vainikas,tik mankliuva tie kaspinai juodi verysad.gif  ieskojau vakar,siandien kazko panasaus ant tecio kapo..deja,tai ka suilo kiekybininkai doh.gif  yra ziaurus vaizdas schmoll.gif  o jei grazus,tai butinai juodas bantas verysad.gif  nu nekenciu tos juodos spalvos ant kapo..man ten sviesi vieta verysad.gif  taip ir likau be vainiko,nes pati laiko neturejau padaryti..todel,draugiskai sakau darancios merginoms grozius,kad dekit ir kitokius kaspinus ne tik juodus ax.gif

Tai,kad ,žinai,kokie žmonės pas mus ........ be juodo kaspino,tai jau ne gedulingas arba ne Vėlinių vainikas.Todėl ir dėjau 2 spalvas,nes vėl gi,jei tik violetinė,tai jiems nelabai aišku... Nu vienu žodžiu.... doh.gif Kiek žmonių ,tiek nuomonių smile.gif O šiaip ,tai kaspinus visada pakeičiu,jeigu kas netinka.O,tai tau nepakeitė ar nepaprašei?
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2010 10 31, 21:45)
Tai,kad ,žinai,kokie žmonės pas mus ........ be juodo kaspino,tai jau ne gedulingas arba ne Vėlinių vainikas.Todėl ir dėjau 2 spalvas,nes vėl gi,jei tik violetinė,tai jiems nelabai aišku... Nu vienu žodžiu.... doh.gif Kiek žmonių ,tiek nuomonių  smile.gif O šiaip ,tai kaspinus visada pakeičiu,jeigu kas netinka.O,tai tau nepakeitė ar nepaprašei?

"nu kaip tai baltas?jums ka dziugi svente?niekas taip nedaro.."ir pan doh.gif kai pradeda mane aisku dar jauna ir nepatyrusia gyvenime mokyti doh.gif tai susinervinau ir isejau..ka te gincytis su varnom bash.gif aisku galejau pati pasikeisti..bet gal tai ir nebuvo toks kad imciau bet kokia kaina.. doh.gif liudna kai zmones gedula tik kaspinuose jaucia..
Atsakyti