Merginos
gal kuri žinote: Vilniuje, prie Šeškinės gėlių turgelio ( o tiksliau pačiame jame) yra tokia floristikos parduotuvė.
Taigi, koks šios parduotuvės darbo laikas? nes buvau kurią dieną nuvažiavusi ir grįžau it musę kandus (visos durys užrakintos, nors pats darbymetis buvo)
ir gal kuri netyčia dar telefoniuką žinot? būtų super
pasireiskiu ir as truputi, su savo floristine sirma
Tiesa, merginos, gal žinote, kur Vilniuje galima nebrangiai įsigyti širmų, nes labai jau reikia...
QUOTE(enija05 @ 2009 05 26, 14:07)
Tiesa, merginos, gal žinote, kur Vilniuje galima nebrangiai įsigyti širmų, nes labai jau reikia...
na cia padidintas vaizdas
o sirmu kur isigyti net nezinau, man tai padare brolis rema o gal galima uzsisakyti rema ir kur baldus daro...
QUOTE(enija05 @ 2009 05 26, 20:14)
o ten popieriaus ar medziagos kvadrateliai?
Ta prasme tie lakstai? tai jei apie juos tai jie popieirniai, ranku darbo popierius.
QUOTE(enija05 @ 2009 05 26, 21:20)
o ar sunku juos pasidaryti, gal gali ,,receptuka" parasyti?
Na nera sunku, bet reikia priemoniu: serveteliu minsktu, lipalo, mikserio.
Serveteles suplesomos, ipili lipalo siek tiek, vandens verdancio, kad serveteles geriau istirptu ir viska plaki su mikseriu iki vientisos mases.
O toliau net nezinau kaip papasakoti visa darymo eiga, nes as tai su spec karkasu tokiu darau, ir dzziovinu sauleje ta popieriu.
Siaip pasiziureti gali kaip kitos daro be to karkaso, cia buvo tema maciau papje mashe.
Ech, vargais negalais susižinojau, atkapsčiau ir su jumis pasidalinsiu šia info
ši floristikos parduotuvėlė iš Šeškinės turgelio persikėlė prie Konarskio gėlių turgelio ir dirba nuo 9 ryto iki 17 val. vakaro.
ši floristikos parduotuvėlė iš Šeškinės turgelio persikėlė prie Konarskio gėlių turgelio ir dirba nuo 9 ryto iki 17 val. vakaro.
Na, ir man panašu į kermėką (pamiršau, kad jo ir iš Olandijos parveža).
QUOTE(~saulyte~ @ 2009 05 29, 18:35)
Dekui uz patikslinima. Reiks kuria diena ten apsilankyti.
Oi, ten labai daug visko , aš užlėkiau vos kelioms sekundėms prigriebiau ko labai prireikė ir išdūmiau, sakau kitądien reikės ten ilgiau pavarlinėti, plius, kiek pastebėjau didesnis asortimentas, nei kad buvusioje prie Šeškinėse gėlių turgelyje