Šiandien daryti darbeliai:
Labai dailu. Visi trys darbai labai gražūs.
Aš šiemet nieko šia proga nedariau
Aš šiemet nieko šia proga nedariau
QUOTE(kaleda @ 2010 10 28, 22:24)
Ačiū
O pas mane pats darbų įkarštis.
Diskai jau įrašyti,tik manau,akd išsiūsiu aš juos jau po švenčių,gerai?
QUOTE(berta75 @ 2010 10 28, 22:10)
Ačiū
Žinoma, gerai. Geros prekybos
berta, aciu uz grozybes ir pacios darbai labai labai jei ne paslaptis, kiek imi uz tokius kryzelius?
as kaip niekad siemet inikus i puoksteliu gamyba... nu patinka man lapkricio pirmoji matyt todel kad prie kapu uzaugusi..
as kaip niekad siemet inikus i puoksteliu gamyba... nu patinka man lapkricio pirmoji matyt todel kad prie kapu uzaugusi..
QUOTE(boruzzze @ 2010 10 29, 13:59)
berta, aciu uz grozybes ir pacios darbai labai labai jei ne paslaptis, kiek imi uz tokius kryzelius?
Nėra už ką dėkoti 35-30lt(pats kryželis nėra pigus)
Ir man patinka šiemet kaip užsuktas vilkelis plušu.Mane užbūrė viržiai nu toooks nerealus grožis
berta75,
Čia šiandien daryti darbai:
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(jurginėlis @ 2010 10 29, 20:22)
Super, čia chrizantemos?
Tai tie kryželiai gal Oasis firmos?
Beje, ką tik per TV žiūrėjau reportažą apie prekybą ėlėmis kapinėms. Keistas kompozcijas perka žmonės Jau geriau pirkti mažiau, bet pvz. tokį estetišką kompoziciją ar kryželį, kuriuos daro Berta.
Beje, ką tik per TV žiūrėjau reportažą apie prekybą ėlėmis kapinėms. Keistas kompozcijas perka žmonės Jau geriau pirkti mažiau, bet pvz. tokį estetišką kompoziciją ar kryželį, kuriuos daro Berta.
QUOTE(kaleda @ 2010 10 29, 21:15)
Super, čia chrizantemos?
Taip chrizantemos
Ne kryželiai ne Oasis gaminti,manau,kad kiniečiai gamina.Gailiuosi dabar,kad per mažai aš jų užsipirkau.
Tikrai keistas kompozicijas perka bet va pas mane brangu ir daug kas tiesiog neįperka.Ir ne kiekvienam išaiškint gali,kad brangu ne dėl to,kad man tiesiog tiek šauna į galvą užsiprašyt..... nesupranta,kad kainą sudaro kokybiškos gėlės,priedai,Oasis ar kitos firmos gaminiai.
Noriu pasigirt ,kad šiandien kaip niekad daug komplimentų išgirdau
Vadinasi esu teisingame kelyje
O tu dar abejojai??? Neabejok, tikrai teisingame kely.