Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas (4tema)

Įtariu kad vėl bus šaunus renginys. Kokia dalyvavimo kaina?
Turiu klausimėlį - ar kas gandėte dirbti su vašku(pvz. šakų, kankorėžių apliejimas, važkiniai indai ir pan.)?
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2010 10 26, 14:47)
Įtariu kad vėl bus šaunus renginys. Kokia dalyvavimo kaina?
Turiu klausimėlį - ar kas gandėte dirbti su vašku(pvz.  šakų, kankorėžių apliejimas, važkiniai indai ir pan.)?

Kaina 50lt.
Kai dirbau pas N.Beliakienę,tai vieną kartą mačiau kaip indus darė.Bet,kadangi parafinas brangus,tai namuose dariau iš žvakių,į vidų dėjau šieną.Tai gavosi visai neblogas indas Velykiniems kiaušiniams sudėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2010 10 26, 14:20)
Kaina 50lt.
Kai dirbau pas N.Beliakienę,tai vieną kartą mačiau kaip indus darė.Bet,kadangi parafinas brangus,tai namuose dariau iš žvakių,į vidų dėjau šieną.Tai gavosi visai neblogas indas Velykiniems kiaušiniams sudėti mirksiukas.gif

Indas - jėga, aš svajoju kažką tokio pasidaryt. Nesugalvoju ką vietoj formų panaudoti. g.gif
Seminaro kaina labai protinga thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(kaleda @ 2010 10 26, 15:45)
Indas - jėga, aš svajoju kažką tokio pasidaryt. Nesugalvoju ką vietoj formų panaudoti. g.gif
Seminaro kaina labai protinga thumbup.gif

Seminaro kaina mane labai džiugina. thumbup.gif
Aš pirkau indams daryti dubenėlius plastmasinius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berta75: 26 spalio 2010 - 14:51
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berta75: 26 spalio 2010 - 15:21
Radau kažką panašaus į vaškinius indus, dabar reikia tik naudojamus indus supaprastinti biggrin.gif vaškas
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berta75: 26 spalio 2010 - 19:49
merginos,gal galit pasakyti,kokioj parduotuvėj perkat teipą,tą juostą,Vilniuje,labai ąčiū už atsakymą blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos noreciau jusu minciu smile.gif turiu kapa kureme geles nusalo kapas akmenukais piltas tik viduje rombas kaip man ta romba isgrazinti ? nreciau negivom gelem g.gif
Atsakyti
mergaitės,
gėles kaišioti į šlapią oazę reikia g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2010 10 27, 19:44)
mergaitės,
gėles kaišioti  į šlapią  oazę reikia g.gif  blush2.gif

Tai žiūrint ką darai,jeigu iš gyvų gėlių ir eglišakių,tai į šlapią,o jei gėlės ir žaluma dirbtinės,tai tuomet galima ir į spec. oazę skirtą sausiems augalams. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(karalyste @ 2010 10 27, 09:42)
Merginos noreciau jusu minciu smile.gif  turiu kapa kureme geles nusalo kapas akmenukais piltas tik viduje rombas kaip man ta romba isgrazinti ? nreciau negivom gelem  g.gif

Daryk rombo dydžio kompociciją su negyvom gėlėm ir bus uždengta.Nes kaip supratau nenori,kad matytūsi plika žemė.
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2010 10 28, 21:29)
Tai žiūrint ką darai,jeigu iš gyvų gėlių ir eglišakių,tai į šlapią,o jei gėlės ir žaluma dirbtinės,tai tuomet galima ir į spec. oazę skirtą sausiems augalams. mirksiukas.gif
Papildyta:

Daryk rombo dydžio kompociciją su negyvom gėlėm  ir bus uždengta.Nes kaip supratau nenori,kad matytūsi plika žemė.

aciukas:) kaip ir kitokio varianto neismasciau
Atsakyti