Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas (4tema)

QUOTE(boruzzze @ 2010 10 20, 13:54)
jetau kokie grooooooooooooziai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  aciu berta  4u.gif o ypac paskutinis vainikas - kooooks kruopstumas  bigsmile.gif  thumbup.gif

tai viskas i oaze smaigstoma? nu jo, jei vien juos pirkt - vien kiek kainuotu  doh.gif

Vainikai daromi va ant tokio vamzdžio,tik tą vamzdį reikia apvyniot plačia lipnia juosta,tam,kad būtų tvirtas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2010 10 20, 16:39)
Vainikai daromi va ant tokio vamzdžio,tik tą vamzdį reikia apvyniot plačia lipnia juosta,tam,kad būtų tvirtas.

blink.gif nu buvau apie ji girdejus, bet nzn kad realiai galima... pliusas is sitokio - taisyklingas apskritimas thumbup.gif
o kur tokiu rast ir kokios kainos buna? rolleyes.gif
Atsakyti
boruzzze, kituose miestuose apsiprekinu tik prie progos smile.gif Net Berlyne viešėdama pas draugę buvau baisiai laiminga, kad ji man parodė parduotuvę, skirtą visokiems menams, rankdarbiams ir pan. O pastoviai tai tik Macuičiuose.
To vamzdžio yra statybinių prekių parduotuvėse, kainos nežinau. g.gif
Atsakyti
Čia akims paganyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berta75: 21 spalio 2010 - 10:29
QUOTE(berta75 @ 2010 10 21, 10:21)
Čia akims paganyti

Vau wub.gif Kažin kiek trečiam hortenzijų žiedų reikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 21 spalio 2010 - 11:20
QUOTE(bytte @ 2010 10 21, 12:19)
Vau wub.gif  Kažin kiek trečiam hortenzijų žiedų reikia?

Manau,kad 2-3 "galvos" sueitų smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

O jau kiek grozybiu prideta thumbup.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(berta75 @ 2010 10 18, 21:14)

Tavo darbai thumbup.gif thumbup.gif laaaaaaabai grazus thumbup.gif Tiek ideju galima pasisemti .
O jau tie vainikai is lapu nerealus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O tas vainikas kur per viduri virziai g.gif kaip tie lapai suklujuoti ar, kaip pritvirtinti.
ir dar klausimas blush2.gif o ta gofruota vamzdy kuo nors apsuki ar tik lipniai juosta ir viskas ????

Aciu tau aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(rimuze @ 2010 10 22, 08:42)
Sveikos  4u.gif

O jau kiek grozybiu prideta  thumbup.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Tavo darbai  thumbup.gif  thumbup.gif laaaaaaabai grazus  thumbup.gif Tiek ideju galima pasisemti .
O jau tie vainikai is lapu nerealus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O tas vainikas kur per viduri virziai  g.gif kaip tie lapai suklujuoti ar, kaip pritvirtinti.
ir dar klausimas  blush2.gif o ta gofruota vamzdy kuo nors apsuki ar tik lipniai juosta ir viskas ????

Aciu tau  aciuks.gif  aciuks.gif

Čia ne mano darbai schmoll.gif atidžiau pasiskaityk, mirksiukas.gif ten nuotraukos iš seminaro mirksiukas.gif ir apie vamzdį viskas parašyta. mirksiukas.gif
Atsakyti
berta75 o tie su hortenzijomis vainikai irgi iš seminaro? Man tas trečias toks 50 cm atrodo, ar teisingai man atrodo? Norėčiau kažką panašaus vėlinėms pasidaryt blush2.gif
Aš daryčiau kažkur 30 cm, gal mažesnį, visai nedidelį.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2010 10 22, 10:30)
berta75 o tie su hortenzijomis vainikai irgi iš seminaro? Man tas trečias toks 50 cm atrodo, ar teisingai man atrodo? Norėčiau kažką panašaus vėlinėms pasidaryt blush2.gif
Aš daryčiau kažkur 30 cm, gal mažesnį, visai nedidelį.

Atsakysiu už Bertą - iš seminaro.
Atsakyti
hmmm, vienu zodziu- kazkada dariau as ant to vamzdzio, jie nebrangiai iseina, nes pjauni per puse, o dar jie tamposi. BET- gal mazai as tos lipnios juostos, ar kas do biesas, bet man jis nebuvo tvirtas...tai ta ismeciau lauk, o is kitos dalies vamzdzio neklijavau nieko, puosiau tiesiai ant jo, tada, pamenu, buvo kaledinis vainikas, bet visai nieko gavosi, toks "kosminis" smile.gif
Atsakyti
Gavau pakvietimą į renginį: mirksiukas.gif

KALĖDOS MANO NAMUOSE
Renginyje bus pristatomos dekoracijos Advento, Kalėdų,
Naujųjų Metų temomis
Vilniaus Paslaugų Verslo darbuotojų profesinio rengimo centre (Didlaukio g. 84, Vilnius)
Š.m. lapkričio mėn. 9d. 13val.
Kompozicijų autoriai - Riona Ēce (Ziedu Dizains, Ventspils, Latvija)
Agita Akmentiņa – Kūliņa (Sorbusdeko, Rīga, Latvija)
Agra Maulāne (Ziedu salons Ansis, Rīga, Latvija)
Ieva Ģērmane (Floristikas meistardarbnīca Grieta 3, Jelgava,Latvija)
Renginio vedėja Aija Žagariņa(Latvija)
Papildyta:
Keliu temą mirksiukas.gif
Nuotraukos iš seminaro !!!
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berta75: 26 spalio 2010 - 13:40