Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas (4tema)

Grandus - prie Baltijos žiedo, ten kur "duobė su žibintais" tongue.gif Pirmame aukšte Norfa.
Ermute, jie su dirbtinėmis gėlėmis? O darbus fotkinti yra gerai, pamatai savo klaidas, pasižiūri po kiek laiko ar tobulėji. Man įdomu koks tavo vainikų pagrindas?
Atsakyti
fotikas per amzius namie smile.gif vainiku pagrindas - siaudinis karkasas, apvyniotas samanomis. Taip, geles dirbtines, lapai ne visi, bet yra ir gyvu, ir dirbtiniu kiek pamenu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ermute: 19 spalio 2010 - 16:17
QUOTE(kaleda @ 2010 10 19, 16:58)
Grandus - prie Baltijos žiedo, ten kur "duobė su žibintais" tongue.gif  Pirmame aukšte Norfa.

aaaa kazkada esu buvus, bet maniau kad ten nebera ax.gif
Atsakyti
o jus ne viska gaunat pas Ilgini ? ten gyva bala visko, o kitko priveza dar papildomai...be to - kaune yra super vieta - geliu sala vadinas...
Atsakyti
QUOTE(GAGA @ 2010 10 19, 13:46)
Ačiū berta wub.gif
Man va šita labai patiko thumbup.gif
Ant kokio pagrindo ji padaryta,šieno g.gif
Įdėsiu ir aš kelias savo kursų nuotraukas,jos juokingai atrodys po  bertos  nuotraukyčių,ale aš drąsi lotuliukas.gif

Nėra už ką dėkot mirksiukas.gif
Kompozicija daryta ant spec. firmos OASIS pagrindo.Čia naujiena,ją vakar ir pristatinėjo.

Labai gražūs tavo darbeliai thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(boruzzze @ 2010 10 19, 14:06)
berta - ačiū laaaaaaaaaabai  4u.gif

tikrai gražūs darbai  wub.gif  thumbup.gif  ir visus juos padarete kelios floristes per viena diena? tikrai šaunų laiką  turėjai  thumbup.gif
beje, kaip tie kryžiai su samanomis - pgrindą jau turėjote, ar darėtė? ant ko?  rolleyes.gif 
ir dar - kokia kalba vyko mokymai? isivaizduoju kad rusų?  g.gif

Aja Žagarina savo pradėtus darbus pabaigė mums stebint mirksiukas.gif
Kryžiai su samanomis ,tai jau padarytas pagrindas - tai taip pat naujiena.
Seminaras vyko rusų kalba.
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2010 10 19, 19:26)
o jus ne viska gaunat pas Ilgini ? ten gyva bala visko, o kitko priveza dar papildomai...be to - kaune yra super vieta - geliu sala vadinas...

Pagrinde ten, bet kartais reikia labai greitai, arba kokios smulkmenos. Tada neapsimoka ar nėra laiko ten važiuoti. "Gėlių saloj" nebuvau. Tik "Dovisoj".
Atsakyti
QUOTE(GAGA @ 2010 10 19, 15:45)

O iš tikrųjų jau buvo užduotas šis klausimas,bet pakartosiu,kaip sužinote kur ir kada vyks kursai g.gif

Aš gaunu pakvietimus el paštu,o šį kartą UAB "Art Flora" savininkas į darbą atvežė pakvietimus ir išdalino.Žadėjo,kad dažniau darys tokius seminarus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berta75: 19 spalio 2010 - 20:36
user posted image
Atsakyti
Kas šita grožybė ir iš ko tas vainikas antram plane? smile.gif blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
QUOTE(kaleda @ 2010 10 19, 21:47)
Kas šita grožybė ir iš ko tas vainikas antram plane? smile.gif  blush2.gif

Oasis -naujiena knyga,tik A.J. ją padarė su foto rėmeliu,kad galima būtų padėti ant stalo mirusiam žmogui pagerbti.Labai gražu,tik va bėda,kad visi tie Oasis dalykai labai jau brangūs doh.gif

Vainikas ant vielinio karkaso iš kažkokių blush2.gif šakų,jį A.Ž. atsivežė iš Latvijos.
Papildyta:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berta75: 19 spalio 2010 - 21:19
super...ypac ta puokste kur su kalijomis.....
o sitam, paskutiniam, kaip suprantu, rozytes darytos is klevo lapu ? Jei galima, bus nubezdzionauta blush2.gif
Atsakyti
jetau kokie grooooooooooooziai wub.gif wub.gif wub.gif aciu berta 4u.gif o ypac paskutinis vainikas - kooooks kruopstumas bigsmile.gif thumbup.gif

tai viskas i oaze smaigstoma? nu jo, jei vien juos pirkt - vien kiek kainuotu doh.gif

kaleda, tai tu prekinies ne vien klp, bet ir kaune, rygoj?
Atsakyti