Grandus - prie Baltijos žiedo, ten kur "duobė su žibintais" Pirmame aukšte Norfa.
Ermute, jie su dirbtinėmis gėlėmis? O darbus fotkinti yra gerai, pamatai savo klaidas, pasižiūri po kiek laiko ar tobulėji. Man įdomu koks tavo vainikų pagrindas?
fotikas per amzius namie vainiku pagrindas - siaudinis karkasas, apvyniotas samanomis. Taip, geles dirbtines, lapai ne visi, bet yra ir gyvu, ir dirbtiniu kiek pamenu...
QUOTE(kaleda @ 2010 10 19, 16:58)
Grandus - prie Baltijos žiedo, ten kur "duobė su žibintais" Pirmame aukšte Norfa.
aaaa kazkada esu buvus, bet maniau kad ten nebera
o jus ne viska gaunat pas Ilgini ? ten gyva bala visko, o kitko priveza dar papildomai...be to - kaune yra super vieta - geliu sala vadinas...
QUOTE(GAGA @ 2010 10 19, 13:46)
Ačiū berta
Man va šita labai patiko
Ant kokio pagrindo ji padaryta,šieno
Įdėsiu ir aš kelias savo kursų nuotraukas,jos juokingai atrodys po bertos nuotraukyčių,ale aš drąsi
Man va šita labai patiko
Ant kokio pagrindo ji padaryta,šieno
Įdėsiu ir aš kelias savo kursų nuotraukas,jos juokingai atrodys po bertos nuotraukyčių,ale aš drąsi
Nėra už ką dėkot
Kompozicija daryta ant spec. firmos OASIS pagrindo.Čia naujiena,ją vakar ir pristatinėjo.
Labai gražūs tavo darbeliai
Papildyta:
QUOTE(boruzzze @ 2010 10 19, 14:06)
berta - ačiū laaaaaaaaaabai
tikrai gražūs darbai ir visus juos padarete kelios floristes per viena diena? tikrai šaunų laiką turėjai
beje, kaip tie kryžiai su samanomis - pgrindą jau turėjote, ar darėtė? ant ko?
ir dar - kokia kalba vyko mokymai? isivaizduoju kad rusų?
tikrai gražūs darbai ir visus juos padarete kelios floristes per viena diena? tikrai šaunų laiką turėjai
beje, kaip tie kryžiai su samanomis - pgrindą jau turėjote, ar darėtė? ant ko?
ir dar - kokia kalba vyko mokymai? isivaizduoju kad rusų?
Aja Žagarina savo pradėtus darbus pabaigė mums stebint
Kryžiai su samanomis ,tai jau padarytas pagrindas - tai taip pat naujiena.
Seminaras vyko rusų kalba.
QUOTE(ermute @ 2010 10 19, 19:26)
o jus ne viska gaunat pas Ilgini ? ten gyva bala visko, o kitko priveza dar papildomai...be to - kaune yra super vieta - geliu sala vadinas...
Pagrinde ten, bet kartais reikia labai greitai, arba kokios smulkmenos. Tada neapsimoka ar nėra laiko ten važiuoti. "Gėlių saloj" nebuvau. Tik "Dovisoj".
QUOTE(GAGA @ 2010 10 19, 15:45)
O iš tikrųjų jau buvo užduotas šis klausimas,bet pakartosiu,kaip sužinote kur ir kada vyks kursai
Aš gaunu pakvietimus el paštu,o šį kartą UAB "Art Flora" savininkas į darbą atvežė pakvietimus ir išdalino.Žadėjo,kad dažniau darys tokius seminarus
Kas šita grožybė ir iš ko tas vainikas antram plane?
Papildyta:
QUOTE(kaleda @ 2010 10 19, 21:47)
Kas šita grožybė ir iš ko tas vainikas antram plane?
Oasis -naujiena knyga,tik A.J. ją padarė su foto rėmeliu,kad galima būtų padėti ant stalo mirusiam žmogui pagerbti.Labai gražu,tik va bėda,kad visi tie Oasis dalykai labai jau brangūs
Vainikas ant vielinio karkaso iš kažkokių šakų,jį A.Ž. atsivežė iš Latvijos.
Papildyta:
super...ypac ta puokste kur su kalijomis.....
o sitam, paskutiniam, kaip suprantu, rozytes darytos is klevo lapu ? Jei galima, bus nubezdzionauta
o sitam, paskutiniam, kaip suprantu, rozytes darytos is klevo lapu ? Jei galima, bus nubezdzionauta
jetau kokie grooooooooooooziai aciu berta o ypac paskutinis vainikas - kooooks kruopstumas
tai viskas i oaze smaigstoma? nu jo, jei vien juos pirkt - vien kiek kainuotu
kaleda, tai tu prekinies ne vien klp, bet ir kaune, rygoj?
tai viskas i oaze smaigstoma? nu jo, jei vien juos pirkt - vien kiek kainuotu
kaleda, tai tu prekinies ne vien klp, bet ir kaune, rygoj?