Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas (4tema)

GAGA, man patiko tavo darbai thumbup.gif Labai mielas daiktas su gerbera, labai jaukiai žiūrisi. O po jos tas ragelis su rože - kas tie apvalūs mažučiai?
Vainikas dailiai padarytas thumbup.gif Tik nesuprantu ar lapai dažyti?
boruzzze, vieną kart ir man teko laimė dalyvaut Latvijos meistrų seminare, ten irgi Aija buvo tai jos darbus tik pabaiginėjo, į seminarą atsinešė beveik baigtus. Bet jis truko tik pusę dienos, gal čia kitaip buvo. Gaila, kad dukra sugadino to kompo kietąjį diską, nebeturiu tų nuotraukų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2010 10 19, 13:25)
GAGA, man patiko tavo darbai thumbup.gif  Labai mielas daiktas su gerbera, labai jaukiai žiūrisi. O po jos tas ragelis su rože - kas tie apvalūs mažučiai?
Vainikas dailiai padarytas  thumbup.gif  Tik nesuprantu ar lapai dažyti?
boruzzze, vieną kart ir man teko laimė dalyvaut Latvijos meistrų seminare, ten irgi Aija buvo tai jos darbus tik pabaiginėjo, į seminarą atsinešė beveik baigtus. Bet jis truko tik pusę dienos, gal čia kitaip buvo. Gaila, kad dukra sugadino to kompo kietąjį diską, nebeturiu tų nuotraukų verysad.gif

Ačiū 4u.gif
kalėda ten sedulos šakelė tokiom ripkėm sukarpyta ir suklijuota,o vainiko lapai tiksliai nepaskysiu kokio medžio jis panašus į drebulę ,o jo išvirkščia lapo pusė turi labai gražią spalvą thumbup.gif
Sakykit , o kiek metų Jūs gyvenate floristika ax.gif Ir kada ateina pasitikėjimas savimi,savo darbais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GAGA @ 2010 10 19, 13:46)
Įdėsiu ir aš kelias savo kursų nuotraukas,jos juokingai atrodys po  bertos  nuotraukyčių,ale aš drąsi lotuliukas.gif

nu kaip grazu bigsmile.gif thumbup.gif o cia tame paciame seminare buvai kaip ir berta? g.gif mat man labai panasu i stilou kur as kursus lankiau ax.gif

QUOTE(kaleda @ 2010 10 19, 14:25)

tai deste latviu ar rusu kalba? o gal lietuviskai lotuliukas.gif ot butu geras..

QUOTE(GAGA @ 2010 10 19, 14:33)
Sakykit , o  kiek  metų Jūs  gyvenate floristika ax.gif  Ir kada ateina pasitikėjimas savimi,savo darbais smile.gif

wat wat ir tai mna butu labai idomu suzinoti biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū, GAGA. Taip ir maniau, kad sedula, bet išduokit paslaptį - kaip ją tokiom gražiom "ripkėm" sukarpot?
Į antrą klausimą atsakyt galiu tik iš savo bendragyvenimiškų pastebėjimų - manau, kad viskas priklauso nuo žmogaus, būna tokių, kurie gimsta su pasitikėjimu savimi, o būna kurie niekada nepasitiki. 4u.gif
Papildyta:
boruzzze, aš atsakysiu apie tą, kuriame buvau aš. jis vyko Jurmaloj, taigi buvo latviškai, bet kadangi buvo daug svečių iš LT, tai Aija dažnai pavertėjaudavo rusų kalba. Po to mūsų kompanija apsilankė Rygos Schetelig'e, tai po jo aš į klaipėdietiškąjį net užeiti nebenoriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2010 10 19, 15:34)
boruzzze, aš atsakysiu apie tą, kuriame buvau aš. jis vyko Jurmaloj, taigi buvo latviškai, bet kadangi buvo daug svečių iš LT, tai Aija dažnai pavertėjaudavo rusų kalba. Po to mūsų kompanija apsilankė Rygos Schetelig'e, tai po jo aš į klaipėdietiškąjį net užeiti nebenoriu smile.gif

tai as pas ja nuvykus nieko nesuprasciau blush2.gif turi omeny kad rygos pardeje pasirinkimas didesnis? o klp kur bera schetelig parde?
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2010 10 19, 14:17)
nu kaip grazu  bigsmile.gif  thumbup.gif  o cia tame paciame seminare buvai kaip ir berta?  g.gif  mat man labai panasu i stilou kur as kursus lankiau  ax.gif
tai deste latviu ar rusu kalba? o gal lietuviskai  lotuliukas.gif ot butu geras..
wat wat ir tai mna butu labai idomu suzinoti  biggrin.gif

Ačiū 4u.gif kaip smagu ,kad patiko smile.gif
Ne, aš lankau kursus Kaune pas Vidą Šaltienę ,kol kas dar tik antra pakopa biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kaleda @ 2010 10 19, 14:34)
Ačiū, GAGA. Taip ir maniau, kad sedula, bet išduokit paslaptį - kaip ją tokiom gražiom "ripkėm" sukarpot?
Į antrą klausimą atsakyt galiu tik iš savo bendragyvenimiškų  pastebėjimų - manau, kad viskas priklauso nuo žmogaus, būna tokių, kurie gimsta su pasitikėjimu savimi, o būna kurie niekada nepasitiki.  4u.gif
Papildyta:

Su sekaroriumi mirksiukas.gif ir tikrai nėra jos labai gražios,nuotraukose gal nesimato,kai kurio yra ir įskilę ax.gif
O iš tikrųjų jau buvo užduotas šis klausimas,bet pakartosiu,kaip sužinote kur ir kada vyks kursai g.gif
Nu viskas aišku su tuo pasitikėjimu doh.gif pas mane jo kol kas 0, bet tikiuos su patirtim ir klientų pagyrom ir pastabom jį pričiupsiu lotuliukas.gif
O kainos Scheteligo kažin labai skirias g.gif
Atsakyti
QUOTE(GAGA @ 2010 10 19, 15:45)
Ačiū 4u.gif kaip smagu ,kad patiko smile.gif
Ne, aš lankau kursus Kaune pas Vidą Šaltienę ,kol kas dar tik antra pakopa biggrin.gif

ir as ten mokiaus biggrin.gif patiko.. o trecia pakopa ar bera? ar vida atskirai atsidariusi savo pamokas ar prie firmos vienos prisisliejusi tebera?
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2010 10 19, 14:51)
ir as ten mokiaus  biggrin.gif  patiko.. o trecia pakopa ar bera? ar vida atskirai atsidariusi savo pamokas ar prie firmos vienos prisisliejusi tebera?

Yra ir trečia ir ketvirta,parašysiu prieš prasidedant trečiai pakopai,gal prisijungsi mirksiukas.gif Atsidariusi atskirai,buvusiame Dailės kombinate smile.gif
Atsakyti
nu, miarginos, priimsit mane i savo buri ? smile.gif 4u.gif siaip as irgi "nuo klp" puses smile.gif lankausi pas tuos pacius uzsakovus kur ir jus, taip kad galesime pasidalinti patirtimi smile.gif SM kazkada skaiciau sita tema, bet kiek pamenu, taip ir neprisijungiau prie bendraujanciu.... smile.gif Kas link veliniu, tai keliu prejusiu metu vainika. Jis buvo dedamas grynai ant zemes.
Nebepamenu kaip bereik kelti fotkes....... sad.gif
Atsakyti
ermute, malonu, junkis prie mūsų ir kelk nuotraukas 4u.gif
Ar manot, ką padarė vienas žmogus? Berta suaktyvino šią temą, kaip smagu thumbup.gif
Klp Schetelig'as yra PC Grandus antram aukšte. Bet ten ir kainos nemažos, ir pasirinkimas skurdokas. Rygoj pirmą kart pamačiau visokias smulkmenas, kurias anksčiau tik "Fleur creatif" buvau mačiusi. Kainos panašios.
boruzzze, suprastum latviškai biggrin.gif
Atsakyti
bandau.....
user posted image
Papildyta:
atrodo, kad atmintis dar nepavede smile.gif Siaip turiu ziauria mada - niekada beveik nefotkinu savo darbu....teks atprast smile.gif Sakykit, ar matosi kas nors? Kokybes aisku, nerasite, bet gal kazka iziuresite smile.gif
Papildyta:
user posted image

is arciau
Papildyta:
kitas - cia mergaite ji laiko pasislepusi ant ranku, bet siaip - irgi padedamas ant zmes turi but
user posted image
Papildyta:
tiesa, pamirsau pamineti - pirmas vainikas - skersmuo apie 95-100 cm, antras mazesnis, kiek pamenu apie 50-60 cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GAGA @ 2010 10 19, 15:58)
Yra ir trečia ir ketvirta,parašysiu prieš prasidedant trečiai pakopai,gal prisijungsi mirksiukas.gif Atsidariusi atskirai,buvusiame Dailės kombinate smile.gif

nepavyks prisijungti.. kol studijavau kaune tai pasinaudojau galimybe lankyti kursus.. o dabar per toli.. unsure.gif

QUOTE(ermute @ 2010 10 19, 16:02)
nu, miarginos, priimsit mane i savo buri ? smile.gif  4u.gif  siaip as irgi "nuo klp" puses smile.gif lankausi pas tuos pacius uzsakovus kur ir jus, taip kad galesime pasidalinti patirtimi smile.gif SM kazkada skaiciau sita tema, bet kiek pamenu, taip ir neprisijungiau prie bendraujanciu.... smile.gif

saunu kad prisijungi thumbup.gif kaip supratau si darba dirbi tiesiogiai?

QUOTE(kaleda @ 2010 10 19, 16:19)
ermute, malonu, junkis prie mūsų ir kelk nuotraukas 4u.gif
Ar manot, ką padarė vienas žmogus? Berta suaktyvino šią temą, kaip smagu thumbup.gif
Klp Schetelig'as yra PC Grandus antram aukšte. Bet ten ir kainos nemažos, ir pasirinkimas skurdokas. Rygoj pirmą kart pamačiau visokias smulkmenas, kurias anksčiau tik "Fleur creatif" buvau mačiusi. Kainos panašios.
boruzzze, suprastum latviškai biggrin.gif

tikrai kaip saunu kad berta suaktyvino tema 4u.gif
jo, latviskai gal ir suprasciau lotuliukas.gif
o kur tas pc grandus? cool.gif
Atsakyti