GAGA, man patiko tavo darbai Labai mielas daiktas su gerbera, labai jaukiai žiūrisi. O po jos tas ragelis su rože - kas tie apvalūs mažučiai?
Vainikas dailiai padarytas Tik nesuprantu ar lapai dažyti?
boruzzze, vieną kart ir man teko laimė dalyvaut Latvijos meistrų seminare, ten irgi Aija buvo tai jos darbus tik pabaiginėjo, į seminarą atsinešė beveik baigtus. Bet jis truko tik pusę dienos, gal čia kitaip buvo. Gaila, kad dukra sugadino to kompo kietąjį diską, nebeturiu tų nuotraukų
QUOTE(kaleda @ 2010 10 19, 13:25)
GAGA, man patiko tavo darbai Labai mielas daiktas su gerbera, labai jaukiai žiūrisi. O po jos tas ragelis su rože - kas tie apvalūs mažučiai?
boruzzze, vieną kart ir man teko laimė dalyvaut Latvijos meistrų seminare, ten irgi Aija buvo tai jos darbus tik pabaiginėjo, į seminarą atsinešė beveik baigtus. Bet jis truko tik pusę dienos, gal čia kitaip buvo. Gaila, kad dukra sugadino to kompo kietąjį diską, nebeturiu tų nuotraukų
Ačiū
kalėda ten sedulos šakelė tokiom ripkėm sukarpyta ir suklijuota,o vainiko lapai tiksliai nepaskysiu kokio medžio jis panašus į drebulę ,o jo išvirkščia lapo pusė turi labai gražią spalvą
Sakykit , o kiek metų Jūs gyvenate floristika Ir kada ateina pasitikėjimas savimi,savo darbais
QUOTE(GAGA @ 2010 10 19, 13:46)
Įdėsiu ir aš kelias savo kursų nuotraukas,jos juokingai atrodys po bertos nuotraukyčių,ale aš drąsi
nu kaip grazu o cia tame paciame seminare buvai kaip ir berta? mat man labai panasu i stilou kur as kursus lankiau
QUOTE(kaleda @ 2010 10 19, 14:25)
tai deste latviu ar rusu kalba? o gal lietuviskai ot butu geras..
QUOTE(GAGA @ 2010 10 19, 14:33)
Sakykit , o kiek metų Jūs gyvenate floristika Ir kada ateina pasitikėjimas savimi,savo darbais
wat wat ir tai mna butu labai idomu suzinoti
Ačiū, GAGA. Taip ir maniau, kad sedula, bet išduokit paslaptį - kaip ją tokiom gražiom "ripkėm" sukarpot?
Į antrą klausimą atsakyt galiu tik iš savo bendragyvenimiškų pastebėjimų - manau, kad viskas priklauso nuo žmogaus, būna tokių, kurie gimsta su pasitikėjimu savimi, o būna kurie niekada nepasitiki.
Papildyta:
boruzzze, aš atsakysiu apie tą, kuriame buvau aš. jis vyko Jurmaloj, taigi buvo latviškai, bet kadangi buvo daug svečių iš LT, tai Aija dažnai pavertėjaudavo rusų kalba. Po to mūsų kompanija apsilankė Rygos Schetelig'e, tai po jo aš į klaipėdietiškąjį net užeiti nebenoriu
Į antrą klausimą atsakyt galiu tik iš savo bendragyvenimiškų pastebėjimų - manau, kad viskas priklauso nuo žmogaus, būna tokių, kurie gimsta su pasitikėjimu savimi, o būna kurie niekada nepasitiki.
Papildyta:
boruzzze, aš atsakysiu apie tą, kuriame buvau aš. jis vyko Jurmaloj, taigi buvo latviškai, bet kadangi buvo daug svečių iš LT, tai Aija dažnai pavertėjaudavo rusų kalba. Po to mūsų kompanija apsilankė Rygos Schetelig'e, tai po jo aš į klaipėdietiškąjį net užeiti nebenoriu
QUOTE(kaleda @ 2010 10 19, 15:34)
tai as pas ja nuvykus nieko nesuprasciau turi omeny kad rygos pardeje pasirinkimas didesnis? o klp kur bera schetelig parde?
QUOTE(boruzzze @ 2010 10 19, 14:17)
nu kaip grazu o cia tame paciame seminare buvai kaip ir berta? mat man labai panasu i stilou kur as kursus lankiau
Ačiū kaip smagu ,kad patiko
Ne, aš lankau kursus Kaune pas Vidą Šaltienę ,kol kas dar tik antra pakopa
Papildyta:
QUOTE(kaleda @ 2010 10 19, 14:34)
Ačiū, GAGA. Taip ir maniau, kad sedula, bet išduokit paslaptį - kaip ją tokiom gražiom "ripkėm" sukarpot?
Papildyta:
Papildyta:
Su sekaroriumi ir tikrai nėra jos labai gražios,nuotraukose gal nesimato,kai kurio yra ir įskilę
O iš tikrųjų jau buvo užduotas šis klausimas,bet pakartosiu,kaip sužinote kur ir kada vyks kursai
Nu viskas aišku su tuo pasitikėjimu pas mane jo kol kas 0, bet tikiuos su patirtim ir klientų pagyrom ir pastabom jį pričiupsiu
O kainos Scheteligo kažin labai skirias
QUOTE(GAGA @ 2010 10 19, 15:45)
Ačiū kaip smagu ,kad patiko
ir as ten mokiaus patiko.. o trecia pakopa ar bera? ar vida atskirai atsidariusi savo pamokas ar prie firmos vienos prisisliejusi tebera?
QUOTE(boruzzze @ 2010 10 19, 14:51)
ir as ten mokiaus patiko.. o trecia pakopa ar bera? ar vida atskirai atsidariusi savo pamokas ar prie firmos vienos prisisliejusi tebera?
Yra ir trečia ir ketvirta,parašysiu prieš prasidedant trečiai pakopai,gal prisijungsi Atsidariusi atskirai,buvusiame Dailės kombinate
nu, miarginos, priimsit mane i savo buri ? siaip as irgi "nuo klp" puses lankausi pas tuos pacius uzsakovus kur ir jus, taip kad galesime pasidalinti patirtimi SM kazkada skaiciau sita tema, bet kiek pamenu, taip ir neprisijungiau prie bendraujanciu.... Kas link veliniu, tai keliu prejusiu metu vainika. Jis buvo dedamas grynai ant zemes.
Nebepamenu kaip bereik kelti fotkes.......
Nebepamenu kaip bereik kelti fotkes.......
ermute, malonu, junkis prie mūsų ir kelk nuotraukas
Ar manot, ką padarė vienas žmogus? Berta suaktyvino šią temą, kaip smagu
Klp Schetelig'as yra PC Grandus antram aukšte. Bet ten ir kainos nemažos, ir pasirinkimas skurdokas. Rygoj pirmą kart pamačiau visokias smulkmenas, kurias anksčiau tik "Fleur creatif" buvau mačiusi. Kainos panašios.
boruzzze, suprastum latviškai
Klp Schetelig'as yra PC Grandus antram aukšte. Bet ten ir kainos nemažos, ir pasirinkimas skurdokas. Rygoj pirmą kart pamačiau visokias smulkmenas, kurias anksčiau tik "Fleur creatif" buvau mačiusi. Kainos panašios.
bandau.....
Papildyta:
atrodo, kad atmintis dar nepavede Siaip turiu ziauria mada - niekada beveik nefotkinu savo darbu....teks atprast Sakykit, ar matosi kas nors? Kokybes aisku, nerasite, bet gal kazka iziuresite
Papildyta:
is arciau
Papildyta:
kitas - cia mergaite ji laiko pasislepusi ant ranku, bet siaip - irgi padedamas ant zmes turi but
Papildyta:
tiesa, pamirsau pamineti - pirmas vainikas - skersmuo apie 95-100 cm, antras mazesnis, kiek pamenu apie 50-60 cm
Papildyta:
atrodo, kad atmintis dar nepavede Siaip turiu ziauria mada - niekada beveik nefotkinu savo darbu....teks atprast Sakykit, ar matosi kas nors? Kokybes aisku, nerasite, bet gal kazka iziuresite
Papildyta:
is arciau
Papildyta:
kitas - cia mergaite ji laiko pasislepusi ant ranku, bet siaip - irgi padedamas ant zmes turi but
Papildyta:
tiesa, pamirsau pamineti - pirmas vainikas - skersmuo apie 95-100 cm, antras mazesnis, kiek pamenu apie 50-60 cm
QUOTE(GAGA @ 2010 10 19, 15:58)
Yra ir trečia ir ketvirta,parašysiu prieš prasidedant trečiai pakopai,gal prisijungsi Atsidariusi atskirai,buvusiame Dailės kombinate
nepavyks prisijungti.. kol studijavau kaune tai pasinaudojau galimybe lankyti kursus.. o dabar per toli..
QUOTE(ermute @ 2010 10 19, 16:02)
nu, miarginos, priimsit mane i savo buri ? siaip as irgi "nuo klp" puses lankausi pas tuos pacius uzsakovus kur ir jus, taip kad galesime pasidalinti patirtimi SM kazkada skaiciau sita tema, bet kiek pamenu, taip ir neprisijungiau prie bendraujanciu....
saunu kad prisijungi kaip supratau si darba dirbi tiesiogiai?
QUOTE(kaleda @ 2010 10 19, 16:19)
ermute, malonu, junkis prie mūsų ir kelk nuotraukas
tikrai kaip saunu kad berta suaktyvino tema
jo, latviskai gal ir suprasciau
o kur tas pc grandus?