Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas (4tema)

QUOTE(kaleda @ 2010 10 16, 22:19)
thumbup.gif Aja turėjo dėstyt pas Kaminską. Apie ją iš buvusių studentų - tik patys geriausi atsiliepimai. Kur vyks? Kaip tik šiandien skaitau apie mokyklą LV, kur ji dėsto su Agra Maulame ir kt.

Taip norėčiau dar daug ko išmokt wub.gif ,norėčiau pas Kaminską pasimokyti,tik ......su pinigėliais paskutiniu metu nelabai doh.gif verysad.gif
Nebent Tele-loto išloščiau blush2.gif lotuliukas.gif

Labai laukiu wub.gif pirmadienio wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berta75: 16 spalio 2010 - 21:58
QUOTE(berta75 @ 2010 10 15, 22:00)
Čia šiandieninis darbelis ,tik nelabai vykęs blush2.gif

labai grazu bigsmile.gif nepasakyciau kad nevykes thumbup.gif

QUOTE(berta75 @ 2010 10 16, 00:45)
Audžiau tokią mintį,kad SKYPE persiūsti tau to seminaro nuotraukas,bet vis neprisiruošiu tau parašyt blush2.gif Tema buvo "Vestuvės".Man labai patiko,ilgai vaikščiojau pakylėta thumbup.gif  wub.gif

Spalio 18 dieną taip pat einu į seminarą,bet ten daugiau vėlinių tema bus.Taip pat bus pristatytos rudens ir Kalėdų ekspozicijos.Būtinai pasiimsiu fotiką ,o grįžusi  vakare galėsiu sukelti nuotraukytes ax.gif (jei nesupyksit)Gal ir mergaitėms bus kokių idėjų vėlinėms smile.gif

kaip faina.. net neisivaizdavau kad ir nemokamu seminaru buna bigsmile.gif bet cia turbut savas medziagas turi but atsineses?
ir tikri butu smagu pamatyti seminaro nuotraukas bigsmile.gif
Atsakyti
Populiariausia šios savaitės puokštė ax.gif
user posted image

Į seminarą organizatoriai paprašė atsinešti gerą nuotaiką mirksiukas.gif thumbup.gif ,jokių medžiagų neštis nereikia mirksiukas.gif
Tikiuosi,kad nuotraukas rytoj įkelsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2010 10 17, 21:43)

Į seminarą organizatoriai paprašė atsinešti gerą nuotaiką mirksiukas.gif  thumbup.gif ,jokių medžiagų neštis nereikia mirksiukas.gif

grazi ta populiarioji savaites puokste thumbup.gif
o kad i seminara tik nuotaika nestis - tai isvis thumbup.gif o kaip apie tokius seminarus suzinot? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(berta75 @ 2010 10 17, 21:43)
user posted image

Į seminarą organizatoriai paprašė atsinešti gerą nuotaiką mirksiukas.gif  thumbup.gif ,jokių medžiagų neštis nereikia mirksiukas.gif

Atsakyti
O štai ir aš ax.gif laiminga ir pakylėta wub.gif
Pradedu foto reportažą mirksiukas.gif
user posted image
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berta75: 18 spalio 2010 - 19:57
thumbup.gif wub.gif O paskutinis vainikas ... pritrūkau žodžių, man labai labai gražu. Ačiū už nuotraukas, Berta 4u.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(kaleda @ 2010 10 18, 21:03)
thumbup.gif  wub.gif O paskutinis vainikas ... pritrūkau žodžių, man labai labai gražu. Ačiū už nuotraukas, Berta 4u.gif

Ir man labai gražu thumbup.gif O Aja Žagarina wub.gif iš vis be žodžių wub.gif thumbup.gif
Įsijunk skype mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berta75: 18 spalio 2010 - 20:11
Nuėjau savo mažiaus maitint, bet "išdaviau" jį ir parbėgau, nes supratau kad čia dar ne viskas. O!!! thumbup.gif
Papildyta:
Įdomu, Berta, man visada mintyse sukasi klausimas kaip tuos puikiuosius vainikus padėti/pastatyti prie kapo? Su stovu? O jei guldyti? Man ant žemės - nelabai, puikiai žiūrisi ant akmeninių kapų. Ką manai?
Matau, kad turėjai puikią dieną wub.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berta75: 18 spalio 2010 - 20:41
QUOTE(kaleda @ 2010 10 18, 21:24)
Nuėjau savo mažiaus maitint, bet "išdaviau" jį ir parbėgau, nes supratau kad čia dar ne viskas. O!!! thumbup.gif
Papildyta:
Įdomu, Berta, man visada mintyse sukasi klausimas kaip tuos puikiuosius vainikus padėti/pastatyti prie kapo? Su stovu? O jei guldyti? Man ant žemės - nelabai, puikiai žiūrisi ant akmeninių kapų. Ką manai?
Matau, kad turėjai puikią dieną wub.gif

Neskriausk mažiuko mirksiukas.gif
Kažin kodėl taip lėtai keliasi nuotraukos? g.gif
Kitas nuotraukas sukelsiu rytoj,noriu dar rytojui pasiruošti ir eiti jau gulti.
Kai kurie vainikai turi spec. kojelę. Ant žemės ir man nelabai jau kaip atrodo,o ant akmenukų visai kas kita thumbup.gif

Labanakt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2010 10 18, 20:14)
user posted image

Ir man labai gražu thumbup.gif O Aja Žagarina  wub.gif iš vis be žodžių  wub.gif  thumbup.gif
Įsijunk skype mirksiukas.gif

Ačiū berta wub.gif
Man va šita labai patiko thumbup.gif
Ant kokio pagrindo ji padaryta,šieno g.gif
Įdėsiu ir aš kelias savo kursų nuotraukas,jos juokingai atrodys po bertos nuotraukyčių,ale aš drąsi lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Laukiu kritikos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAGA: 19 spalio 2010 - 13:14
berta - ačiū laaaaaaaaaabai 4u.gif

tikrai gražūs darbai wub.gif thumbup.gif ir visus juos padarete kelios floristes per viena diena? tikrai šaunų laiką turėjai thumbup.gif
beje, kaip tie kryžiai su samanomis - pgrindą jau turėjote, ar darėtė? ant ko? rolleyes.gif
ir dar - kokia kalba vyko mokymai? isivaizduoju kad rusų? g.gif
Atsakyti