QUOTE(Mililė @ 2010 10 11, 16:46)
Norėjau pasiteirauti, gal patarsit dėl gyvų gėlių. Esu mačius orchidėjos cimbidžio žiedą nuskintą ir įdėtą ir tokį plastmasinį induką su vandeniu. Kaip ilgiau laikosi šis žiedas, ar oazėje, ar tame indelyje. O gal į oazę orchidėjos nededamos?
tas indelis yra pripildytas vandens,tad ne tik symbidiumas,bet ir kitos gėlės jame laikysis ilgiau negu oazėje
QUOTE(Pumpuryte @ 2010 10 14, 17:02)
Aš irgi ruošiuos Vėlinėms
Beje gal patartumėt kur Kaune priemonių pigiau įsigyt? iki šiol pirkdavau bazėse, bet gal kitur pigiau buna?
Beje gal patartumėt kur Kaune priemonių pigiau įsigyt? iki šiol pirkdavau bazėse, bet gal kitur pigiau buna?
Gražu
Aš noriu daryti su gyva pušimi ir dirbtinėmis gėlėmis,kokią oazę reikėtų naudoti
Čia šiandieninis darbelis ,tik nelabai vykęs
Papildyta:
Aš darau su gyvoms gėlėms skirta oaze
Papildyta:
QUOTE(GAGA @ 2010 10 15, 10:14)
Gražu
Aš noriu daryti su gyva pušimi ir dirbtinėmis gėlėmis,kokią oazę reikėtų naudoti
Čia nuotrauka iš seminaro
Gražus darbelis O tas antram plane aukštoj vazoj, kas ten?
QUOTE(kaleda @ 2010 10 15, 23:49)
Gražus darbelis O tas antram plane aukštoj vazoj, kas ten?
Vestuvinė puokštė
Audžiau tokią mintį,kad SKYPE persiūsti tau to seminaro nuotraukas,bet vis neprisiruošiu tau parašyt Tema buvo "Vestuvės".Man labai patiko,ilgai vaikščiojau pakylėta
Spalio 18 dieną taip pat einu į seminarą,bet ten daugiau vėlinių tema bus.Taip pat bus pristatytos rudens ir Kalėdų ekspozicijos.Būtinai pasiimsiu fotiką ,o grįžusi vakare galėsiu sukelti nuotraukytes (jei nesupyksit)Gal ir mergaitėms bus kokių idėjų vėlinėms
Berta, tai būtų nerealiai šaunu
Papasakok, kas veda seminarus. Man, kaip truputį nusivylusiai floristikos pedagogine sisitema, tai būtų puikus spyris į ... vieną vietą, kad vėl pradėti ieškoti žinių. Ačiū, tau.
Beje, tavo puslapyje darbai Einu slėptis po lapais. Kiek įvairiausių darbų įvairiausiomis technikomis. Man tikrai labai patiko.
Papasakok, kas veda seminarus. Man, kaip truputį nusivylusiai floristikos pedagogine sisitema, tai būtų puikus spyris į ... vieną vietą, kad vėl pradėti ieškoti žinių. Ačiū, tau.
Beje, tavo puslapyje darbai Einu slėptis po lapais. Kiek įvairiausių darbų įvairiausiomis technikomis. Man tikrai labai patiko.
QUOTE(berta75 @ 2010 10 15, 23:00)
Čia šiandieninis darbelis ,tik nelabai vykęs
Papildyta:
Papildyta:
Berta75 - Tavo darbai nuostabus. Paziurejau tavo darbus internetiniame puslapyje, ziauriai suzavejo! Jeigu kada reiktu kokiai progai geliu turbut kreipciausi i tave neabejodama
Sveikinu turint tokia kuribine gyslele!
QUOTE(kaleda @ 2010 10 16, 14:20)
Berta, tai būtų nerealiai šaunu
Ačiū
Nuotraukas persiūsiu manau trečiadienį,gerai?
Pavasarį,kai buvau seminare,tai vedė Aleksandras Bermyakovas iš Sankt-Peterburgo.Beje keletas nuotraukų iš to seminaro yra "Floristikos" rudens numeryje.
O pirmadienį seminarą ves viena iš geriausių Latvijos florisčių-Aja Žagarina.
Seminaras nemokamas Gal atvažiuotum? Būtų smagu susipažint
QUOTE(berta75 @ 2010 10 16, 19:01)
Ačiū
Pavasarį,kai buvau seminare,tai vedė Aleksandras Bermyakovas iš Sankt-Peterburgo.Beje keletas nuotraukų iš to seminaro yra "Floristikos" rudens numeryje.
Aja turėjo dėstyt pas Kaminską. Apie ją iš buvusių studentų - tik patys geriausi atsiliepimai. Kur vyks? Kaip tik šiandien skaitau apie mokyklą LV, kur ji dėsto su Agra Maulame ir kt.