Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas (4tema)

Norėjau pasiteirauti, gal patarsit dėl gyvų gėlių. Esu mačius orchidėjos cimbidžio žiedą nuskintą ir įdėtą ir tokį plastmasinį induką su vandeniu. Kaip ilgiau laikosi šis žiedas, ar oazėje, ar tame indelyje. O gal į oazę orchidėjos nededamos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mililė: 11 spalio 2010 - 15:47
QUOTE(Mililė @ 2010 10 11, 16:46)
Norėjau pasiteirauti, gal patarsit dėl gyvų gėlių. Esu mačius orchidėjos cimbidžio žiedą nuskintą ir įdėtą ir tokį plastmasinį induką su vandeniu. Kaip ilgiau laikosi šis žiedas, ar oazėje, ar tame indelyje. O gal į oazę orchidėjos nededamos?

tas indelis yra pripildytas vandens,tad ne tik symbidiumas,bet ir kitos gėlės jame laikysis ilgiau negu oazėje
Atsakyti
Aš irgi ruošiuos Vėlinėms 4u.gif

user posted image

Beje gal patartumėt kur Kaune priemonių pigiau įsigyt? iki šiol pirkdavau bazėse, bet gal kitur pigiau buna?
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2010 10 14, 17:02)
Aš irgi ruošiuos Vėlinėms  4u.gif

Beje gal patartumėt kur Kaune priemonių pigiau įsigyt? iki šiol pirkdavau bazėse, bet gal kitur pigiau buna?

Gražu thumbup.gif
Aš noriu daryti su gyva pušimi ir dirbtinėmis gėlėmis,kokią oazę reikėtų naudoti g.gif
Atsakyti
Čia šiandieninis darbelis ,tik nelabai vykęs blush2.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(GAGA @ 2010 10 15, 10:14)
Gražu thumbup.gif
Aš noriu daryti su gyva pušimi ir dirbtinėmis gėlėmis,kokią oazę reikėtų naudoti g.gif

Aš darau su gyvoms gėlėms skirta oaze mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Čia nuotrauka iš seminaro mirksiukas.gif
Atsakyti
Gražus darbelis wub.gif O tas antram plane aukštoj vazoj, kas ten?
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2010 10 15, 23:49)
Gražus darbelis wub.gif O tas antram plane aukštoj vazoj, kas ten?

Vestuvinė puokštė mirksiukas.gif

Audžiau tokią mintį,kad SKYPE persiūsti tau to seminaro nuotraukas,bet vis neprisiruošiu tau parašyt blush2.gif Tema buvo "Vestuvės".Man labai patiko,ilgai vaikščiojau pakylėta thumbup.gif wub.gif

Spalio 18 dieną taip pat einu į seminarą,bet ten daugiau vėlinių tema bus.Taip pat bus pristatytos rudens ir Kalėdų ekspozicijos.Būtinai pasiimsiu fotiką ,o grįžusi vakare galėsiu sukelti nuotraukytes ax.gif (jei nesupyksit)Gal ir mergaitėms bus kokių idėjų vėlinėms smile.gif
Atsakyti
Berta, tai būtų nerealiai šaunu wub.gif
Papasakok, kas veda seminarus. Man, kaip truputį nusivylusiai floristikos pedagogine sisitema, tai būtų puikus spyris į ... vieną vietą, kad vėl pradėti ieškoti žinių. Ačiū, tau. 4u.gif
Beje, tavo puslapyje darbai wub.gif Einu slėptis po lapais. Kiek įvairiausių darbų įvairiausiomis technikomis. Man tikrai labai patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaleda: 16 spalio 2010 - 13:24
QUOTE(berta75 @ 2010 10 15, 23:00)
Čia šiandieninis darbelis ,tik nelabai vykęs blush2.gif
user posted image

Papildyta:

Aš darau su gyvoms gėlėms skirta oaze  mirksiukas.gif

Berta75 - Tavo darbai nuostabus. wub.gif 4u.gif Paziurejau tavo darbus internetiniame puslapyje, ziauriai suzavejo! thumbup.gif mirksiukas.gif Jeigu kada reiktu kokiai progai geliu turbut kreipciausi i tave neabejodama blush2.gif 4u.gif
Sveikinu turint tokia kuribine gyslele! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2010 10 16, 14:20)
Berta, tai būtų nerealiai šaunu wub.gif
Papasakok, kas veda seminarus. Man, kaip truputį nusivylusiai floristikos pedagogine sisitema, tai būtų puikus spyris į ... vieną vietą, kad vėl pradėti ieškoti žinių. Ačiū, tau. 4u.gif
Beje, tavo puslapyje darbai  wub.gif Einu slėptis po lapais. Kiek įvairiausių darbų įvairiausiomis technikomis. Man tikrai labai patiko.

Ačiū blush2.gif mirksiukas.gif

Nuotraukas persiūsiu manau trečiadienį,gerai?
Pavasarį,kai buvau seminare,tai vedė Aleksandras Bermyakovas iš Sankt-Peterburgo.Beje keletas nuotraukų iš to seminaro yra "Floristikos" rudens numeryje.
O pirmadienį seminarą ves viena iš geriausių Latvijos florisčių-Aja Žagarina.
Seminaras nemokamas thumbup.gif Gal atvažiuotum? Būtų smagu susipažint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2010 10 16, 19:01)
Ačiū blush2.gif  mirksiukas.gif

Nuotraukas persiūsiu manau trečiadienį,gerai?
Pavasarį,kai buvau seminare,tai vedė Aleksandras Bermyakovas iš Sankt-Peterburgo.Beje keletas nuotraukų iš to seminaro yra "Floristikos" rudens numeryje.
O pirmadienį seminarą ves viena iš geriausių Latvijos florisčių-Aja Žagarina.
Seminaras nemokamas thumbup.gif Gal atvažiuotum? Būtų smagu susipažint mirksiukas.gif

thumbup.gif Aja turėjo dėstyt pas Kaminską. Apie ją iš buvusių studentų - tik patys geriausi atsiliepimai. Kur vyks? Kaip tik šiandien skaitau apie mokyklą LV, kur ji dėsto su Agra Maulame ir kt.
Atsakyti