įdėkite kokių idėjų vėlinėms
QUOTE(MELDA @ 2010 10 04, 17:11)
įdėkite kokių idėjų vėlinėms
Va čia keli darbeliai
ant ko pasmeigti kaštonai?
QUOTE(MELDA @ 2010 10 04, 22:49)
ant ko pasmeigti kaštonai?
Priklijuoti su karštais klijais.
Gražios kompozicijos, skoningos. O į ką darytos?
QUOTE(kaleda @ 2010 10 04, 23:45)
Gražios kompozicijos, skoningos. O į ką darytos?
Ačiū
1 ir 2 nuotraukose šiaudinis žiedas apipintas kėnių šakelėmis,o 3 ir 4 nuotraukose tiesiog sutvirtintos kėnių šakos viela ir papuošta kankorėžiais. Tuos pagrindus perku jau padarytus,nes tokio kiekio kiek reikia vėlinėms nepajėgčiau padaryt
sveikos
laaabai grazus visi tavo darbeliai
veliniu puokstes irgi
QUOTE(berta75 @ 2010 10 04, 21:46)
Va čia keli darbeliai
laaabai grazus visi tavo darbeliai
veliniu puokstes irgi
QUOTE(rimuze @ 2010 10 08, 16:00)
Ačiū
QUOTE(bonda @ 2009 12 14, 14:42)
ir vel as
pridariau tokiu syskiuku -kazka puosiu dar nezinau ar langa,ar kazka, bet lauke ant medziu labai super ir atrodo
nu ir mano rutuliai
sis pagal Saule (mano dukryte 4metu) ka liepe, ta sudejau
pridariau tokiu syskiuku -kazka puosiu dar nezinau ar langa,ar kazka, bet lauke ant medziu labai super ir atrodo
nu ir mano rutuliai
sis pagal Saule (mano dukryte 4metu) ka liepe, ta sudejau
Užmačiau ir susižavėjau Ėjom su dukriuku į lauką, tai prisirinkom kankorėžių, bandysim kažką panašaus daryti
Dėl vieno kankorėžio kaip ir viskas aišku, tik norėjau paklaust kaip tvirtinot juostelę pakabinimui? (su vielute?)
Ir gal galit detaliau papasakoti kaip tą burbulą sulipdėt Neįsivaizduoju nuo ko pradėt o tie ružavi pumpuriukai ne maumedžio?
Iš anksto dėkoju
QUOTE(Burtininke @ 2010 10 11, 13:38)
Užmačiau ir susižavėjau Ėjom su dukriuku į lauką, tai prisirinkom kankorėžių, bandysim kažką panašaus daryti
Dėl vieno kankorėžio kaip ir viskas aišku, * tik norėjau paklaust kaip tvirtinot juostelę pakabinimui? (su vielute?)
**Ir gal galit detaliau papasakoti kaip tą burbulą sulipdėt Neįsivaizduoju nuo ko pradėt ***o tie ružavi pumpuriukai ne maumedžio?
Iš anksto dėkoju
Dėl vieno kankorėžio kaip ir viskas aišku, * tik norėjau paklaust kaip tvirtinot juostelę pakabinimui? (su vielute?)
**Ir gal galit detaliau papasakoti kaip tą burbulą sulipdėt Neįsivaizduoju nuo ko pradėt ***o tie ružavi pumpuriukai ne maumedžio?
Iš anksto dėkoju
dekui
* tvirtnau as karstais klijais
**irgi karstais klijais konkorezi prie konkorezio -cia ne paprastosios pusies konkoreziai, o juodosios -tai ir patys konkoreziai ir gerokai didesnis, ir siek tiek kitokios formos bet ir is paprastosios, manyciau, iseitu -tik gal geriau tad aimti koki apvalu pagrinda
*** ne, ne maumedzio -cia buvo pirktas dziovintu augalu koks tai rinkinukas -nu kur buna, kur kvepia -tai man gera medziaga tokiem darbeliam
Bonda, dėkoju už paaiškinimus , šiomis dienomis bandysiu kažką lipdyt, tikiuosi nors kas nors pavyks