Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas (4tema)

Cia ivyniota i tampru popieriu(pergamentinis lygtais vadinasi blush-anim-cl.gif ).
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
BabyGrite o jau puokstes grozis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Turiu pas jus klausima ???? g.gif
Kokia oaze dedasi norint padaryti tokia puokste ? ir kaip prittvirtinti ??
Gal kam teko daryti?? Labai parasu paaiskinkit blush2.gif blush2.gif
http://ivs.aiva.lt/t...ermark=logo.gif

Pavieksliuka rodo paspaudus ant nuorodos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimuze: 18 balandžio 2009 - 22:01
QUOTE(Demokratija @ 2009 04 19, 09:53)
kad nerodo tos nuorodos  smile.gif

Paspaudus ant nuorodos rodo puokste g.gif
Man rodo . g.gif
user posted image

Nu va radau kita panasiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimuze: 19 balandžio 2009 - 17:58
sveikos smile.gif

QUOTE(rimuze @ 2009 04 18, 21:59)
Kokia oaze dedasi norint padaryti tokia puokste ? ir kaip prittvirtinti ??

nesimato, koks ten to stiklinio stovo virsus, pagal mane tai jis turetu uzsibaigt kazkokiu platesniu nei apacia pagrindu (tarsi padeklu), ant kurio dedasi ta oaze g.gif Na bent as bandyciau prie stovo tvirtint kazkokia lekstele oazei rolleyes.gif

praeita paskaita kaip tik isbandziau teipavima ir supazindino su glamelijos technika (sios technikos paprastesniuoju budu viena is paskutiniu paskaitu darysim nuotakos puokste). Kuo toliau, tuo idomiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rimuze @ 2009 04 19, 18:50)
Paspaudus ant nuorodos rodo puokste  g.gif
Man rodo . g.gif
user posted image

Nu va radau kita panasiai.

rimuze, sia puokste as daryciau taip:
is oazes issipjauti rutuli, apsiausti ji floristiniu tinklu, idurciau iki vidurio pagali, kuris butu kaip kotas ir laikiklis ikistas i vaza. dar pritvirtinciau ji prie vazos su floristine siaura lipnia juostele.

BabyGrite, grazi puokste thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzzyte5 @ 2009 04 21, 17:43)
Tinkas papratas, lyg tvoros smile.gif buna ju visokiu dydziu ir formu smile.gif as pavyzdziui apsukciau su tokiu zaliu tinklu kurio kiaurimes lyg korio, na net nemoku paaiskinti smile.gif

Tas tinklas ir yra kaip korys supintas is nestoros vielos, lengvai lankstosi.

Rimuze, gerai isiziurejus ten yra aukstos siauros vazos, tikrai ne zvakides. Musu parduotuvese ju daznai yra pirkti.
Atsakyti
Taip, taip, visikai teisingai pasakyta apie ta floristini tinkla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimuze @ 2009 04 23, 21:47)
As tokias vazas jau turiu,kaip pirkau buvo parasyta zvakides  g.gif
Bet jokio skirtumo kas  mirksiukas.gif man dabar rupi, kaip padaryt ant ju graziais puokstes  g.gif  umn.gif

O naudojam kaip vazas biggrin.gif galetum pameginti ikisti "mikrofona", nuotakos puokstes laikikli su oaze. bet gal jo rankena bus per stora. lekstutes ten nepritvirtinsi. oaze bus sunki su gelemis ir nukris pajudinta.
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2009 05 04, 18:09)

o i mikrofona daug kvietku prikist galima? nors kazkada teko daryt puokstes, tai nemazai tiplo..

as buvau sukisusi 19 rozyciu, bet manau kad galima ir daugiau, tik koteli reikia ilgesni palikt
Atsakyti
QUOTE(julune @ 2009 05 10, 22:03)
as buvau sukisusi 19 rozyciu, bet manau kad galima ir daugiau, tik koteli reikia ilgesni palikt

O kisant geles i mikrafona sutvirtinat vielute g.gif kad neiskristu.
Niekada nedariau puoksteles i mikrafona schmoll.gif Tik kaip lankiau kursus tai rode.Tai ten kiekviena zieda tvirtino.
Atsakyti
QUOTE(rimuze @ 2009 05 11, 15:22)
O kisant geles i mikrafona sutvirtinat vielute  g.gif kad neiskristu.
Niekada nedariau puoksteles i mikrafona  schmoll.gif Tik kaip lankiau kursus tai rode.Tai ten kiekviena zieda tvirtino.

Nieko nereikia tvirtinti. Kisi kotelius i oaze ir viskas.
Atsakyti
Sveikos, merginos.

Atleiskit, kad lendu i Jusu bureli ir pasnekesius, bet turiu viena klausima. Floristika zaviuosi, geles myliu, bet sis menas ne man... doh.gif Bet vat, ieskau floristiniu karkasiniu sketuku. Perziurejau Jusu visas 4 temeles dalis ir vienoje ju radau Inc paaiskinima kaip paciai pasigaminti suskleisto skecio karkasa.
cia:
http://www.supermama...?...ikos&st=156
Prisipazinsiu, man tai skamba kaip aukstasis pilotazas ir nieko nesuprantu. blush2.gif

Bet vat teko is tolo matyti, kad yra tokie skeciai nedidukai prie kuriu karkaso floristai tvirtina geles, daro puokstes. Jie berods, buna ivairiu spalvu. Skecio placioji dalis-virsus padaryta is dekoratyvios medziagos ir atrodo tikrai labai labai ispudingai bei puosniai.
Tik vat beda, kad ju niekur Lietuvoje pastaruoju metu nematau. As tiesiog nezinau kur galima paieskoti tarp floristikos prekiu ( kai nesu sios srities zinove, o tik gerbeja, tai net neisivaizduoju kur ieskoti). Prasau Jusu patarimo kur galeciau tokiu paieskoti. O gal galima ir paciai pasigaminti?
Atsakyti