Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas (4tema)

Pink kaip vainiką, bus gražu ir tvirta.
Atsakyti
mergaitės,
kaip prie išpūsto kiaušinio virvelę - kaspinėlį pritvirtint g.gif
Atsakyti
A6 priklijuoju su Moment'u. smile.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2010 03 14, 21:40)
mergaitės,
kaip prie  išpūsto kiaušinio virvelę - kaspinėlį pritvirtint g.gif

Aš tai viską karštais klijais darau. Esu mačius labai gražiau pervertą kiašinio lukštą, apačioj kažkos karoliukas su kutu pakabintu, perverta per patį kiaušinį, o viršuj kaspinėlis. Nelabai moku paaiškint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2010 03 14, 16:54)
Pink kaip vainiką, bus gražu ir tvirta.

Dekui 4u.gif Bandysiu smile.gif
Atsakyti
Cia labai tylu ax.gif
O as taip laukiu pavasario ir tos zalios spalvos aplinkui wub.gif
Siandien pasisejau Velyku zolyte. Truputi susivelinau, bet tikiuosi, kad spes isaugti smile.gif Paskui ka nors sukomponuosiu su ja smile.gif
Atsakyti
Labas, mamytės, šiuo metu man "lizdo sukimo" sindromas lotuliukas.gif nestuke.gif , tai kraustau namus nuo nereikalingų (nepanaudotų) daiktų. Esu prisipirkus floristikai reikalingų dalykėlių, dalį panaudojau-kas liko, tai tiesiog dulka, o išmest gaila (vistik pinigai nemaži mokėta unsure.gif ), tai va, gal kam prisireiks? Keičiu į butelį šampės vacation4.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Veiksmas Vilniuje, jei ką sudomins ir tik per až. Tikiuosi nieks nesupyks už tokį "skelbimą" blush2.gif
Atsakyti

Sveikos visos 4u.gif
Budinam tema doh.gif doh.gif doh.gif

Gal galit patarti kaip, ir is ko, graziai, idomiai padaryti skaicius ???????????18
Atsakyti
QUOTE(rimuze @ 2010 08 25, 17:17)
Sveikos visos  4u.gif
Budinam tema  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Gal galit patarti kaip, ir is ko, graziai, idomiai padaryti skaicius ???????????18

Paprastai ir kukliai - samanos ant kartono. O jei rimtai, gal atsižvek į jubilijato pomėgius ar šventės vietą, gal tada daugiau variantų bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2010 08 25, 20:09)
Paprastai ir kukliai - samanos ant kartono. O jei rimtai, gal atsižvek į jubilijato pomėgius ar šventės vietą, gal tada daugiau variantų bus smile.gif

Aciu uz ideja aciuks.gif aciuks.gif Vieta grazi medine vila .Jubiliatui tai turi buti staigmena su juo tiesiogiai negaliu bendrauti.Teks per aplinkui pasidometi doh.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Keliam temą aukštyn mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 14 rugsėjo 2010 - 13:14