Pink kaip vainiką, bus gražu ir tvirta.
mergaitės,
kaip prie išpūsto kiaušinio virvelę - kaspinėlį pritvirtint
kaip prie išpūsto kiaušinio virvelę - kaspinėlį pritvirtint
A6 priklijuoju su Moment'u.
QUOTE(jurginėlis @ 2010 03 14, 21:40)
Aš tai viską karštais klijais darau. Esu mačius labai gražiau pervertą kiašinio lukštą, apačioj kažkos karoliukas su kutu pakabintu, perverta per patį kiaušinį, o viršuj kaspinėlis. Nelabai moku paaiškint
QUOTE(kaleda @ 2010 03 14, 16:54)
Pink kaip vainiką, bus gražu ir tvirta.
Dekui Bandysiu
Cia labai tylu
O as taip laukiu pavasario ir tos zalios spalvos aplinkui
Siandien pasisejau Velyku zolyte. Truputi susivelinau, bet tikiuosi, kad spes isaugti Paskui ka nors sukomponuosiu su ja
O as taip laukiu pavasario ir tos zalios spalvos aplinkui
Siandien pasisejau Velyku zolyte. Truputi susivelinau, bet tikiuosi, kad spes isaugti Paskui ka nors sukomponuosiu su ja
Labas, mamytės, šiuo metu man "lizdo sukimo" sindromas , tai kraustau namus nuo nereikalingų (nepanaudotų) daiktų. Esu prisipirkus floristikai reikalingų dalykėlių, dalį panaudojau-kas liko, tai tiesiog dulka, o išmest gaila (vistik pinigai nemaži mokėta ), tai va, gal kam prisireiks? Keičiu į butelį šampės
Veiksmas Vilniuje, jei ką sudomins ir tik per až. Tikiuosi nieks nesupyks už tokį "skelbimą"
Veiksmas Vilniuje, jei ką sudomins ir tik per až. Tikiuosi nieks nesupyks už tokį "skelbimą"
Sveikos visos
Budinam tema
Gal galit patarti kaip, ir is ko, graziai, idomiai padaryti skaicius ???????????18
QUOTE(rimuze @ 2010 08 25, 17:17)
Sveikos visos
Budinam tema
Gal galit patarti kaip, ir is ko, graziai, idomiai padaryti skaicius ???????????18
Budinam tema
Paprastai ir kukliai - samanos ant kartono. O jei rimtai, gal atsižvek į jubilijato pomėgius ar šventės vietą, gal tada daugiau variantų bus
QUOTE(kaleda @ 2010 08 25, 20:09)
Paprastai ir kukliai - samanos ant kartono. O jei rimtai, gal atsižvek į jubilijato pomėgius ar šventės vietą, gal tada daugiau variantų bus
Aciu uz ideja Vieta grazi medine vila .Jubiliatui tai turi buti staigmena su juo tiesiogiai negaliu bendrauti.Teks per aplinkui pasidometi
Keliam temą aukštyn