Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas (4tema)

Sveikutes jau seniai buvau pas jus uzsukusi blush2.gif
Gal kokiu ideju turit Kovo 8 g.gif g.gif

QUOTE(Demokratija @ 2010 02 24, 10:16)
Sveikos 4u.gif
Rodau kokią kompoziciją sumąsčiau... Tašytę dariau iš tinklo, dekoravau flizelinu, kriauklytėmis, karoliukais...

thumbup.gif thumbup.gif Kaip grazu wub.gif

QUOTE(Forget The Pain @ 2010 02 24, 13:48)
Dedu pavasarinę puokštę smile.gif

Labai grazi puokste thumbup.gif
Atsakyti

Kur visos prapuole? g.gif g.gif

SU PAVASARIUI

user posted image
Atsakyti
Visos tikriausiai uzsieme Velykiniu vainiku darymu smile.gif
Atsakyti
Tikrai, labai ramu šioje temoje g.gif
Atsakyti
Turiu prasyma blush2.gif Gal kuri turit kokiu minciu Velykiniams vainikams? Kazkaip labai norisi pasidaryti ka nors pavasarisko, o vaizdiniuose kol kas tik kalediniai blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
Yugi, o iš ko norėtum daryti velykinius?
Atsakyti
merginos, gal kuri turit praeitų metų paskutinį "Floristikos" žurnalo numeriuką? gal galėtumėt nuskenuoti keletą puslapių? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2010 03 10, 22:52)
Labas vakaras,
Yugi, o iš ko norėtum daryti velykinius?

Geras klausimas smile.gif Tiesiog noretusi, kad butu pavasariski smile.gif Turejau minti kazka is samanu daryti, nes esu kaledoms kazka panasaus darius ir labai patiko, bet kad neturiu galimybes i miska nueiti samanu, tai kaip ir neturiu medziagos...
Atsakyti
QUOTE(Yugi @ 2010 03 11, 13:48)
Geras klausimas smile.gif Tiesiog noretusi, kad butu pavasariski smile.gif Turejau minti kazka is samanu daryti, nes esu kaledoms kazka panasaus darius ir labai patiko, bet kad neturiu galimybes i miska nueiti samanu, tai kaip ir neturiu medziagos...

Pink iš šakelių, Velykoms turėtų būt l.gražu.
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2010 03 11, 17:08)

O kokio medzio sakeles geriausiai tiktu? Kazkaip galvoju, kad turetu buti kazkoks lankstesnis medelis ar tinka bet kokios sakos? 4u.gif
Atsakyti
Berzo turetu tikti sakeles
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2010 03 11, 17:08)

Ar yra kazkoks specifinis sakeliu pynimo ar isdestymo budas? Ar tiesiog jas paprastai galima sudeti viena salia kitos ir suristi?
Atsakyti