Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas (4tema)

išsiaiškinau 4u.gif
Atsakyti
Tai Corilus šakos, arba lazdynas 4u.gif
Papildyta:
oi, nemačiau, kad jau išsiaiškinai 4u.gif
Atsakyti
aciu zinosiu biggrin.gif
Atsakyti
labai grazios saknys yra jaunu tresniu ,labai tinka puokstems thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
gaivinu tema ir jungiuosi i Jusu buri biggrin.gif uzsirasiau i floristikos kursus, laukiu zinutes kada prasides ir tuomet galesiu pasidalinti ir as savo darbeliais mirksiukas.gif
Papildyta:
esu Klaipediete, mane domina lenku zurnalai floristikos, gal zinote kur juos galima isigyti.... g.gif jei zinote rasykite kad ir Vilniuje, vaziuosiu ten ir nusipirksiu ax.gif
Atsakyti
Sveika prisijungus drinks_cheers.gif 4u.gif

Lauksim Tavo darbeliu bei subtilybiu suzinotu kursuose wink.gif

Beja o zurnaliukus, jei nori gali uzsisakyti lietuvos paste ax.gif O kad pirkt butu tai nemaciau verysad.gif
Atsakyti
gal galit kas apsviesti, kaip dazomos kiskiu ir lapiu uodegeles?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Rodau kokią kompoziciją sumąsčiau... Tašytę dariau iš tinklo, dekoravau flizelinu, kriauklytėmis, karoliukais...

user posted image
Atsakyti
laaabai grazu, taip pavasariska wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2010 02 23, 19:09)
Beja o zurnaliukus, jei nori gali uzsisakyti lietuvos paste  ax.gif  O kad pirkt butu tai nemaciau  verysad.gif

Kaune tai žurnalų FLORUM (kurie man ko gero labiausiai verti savo kainos), yra pirkti floristikos prekių parduotuvėje. taip pat būna mugėse, Vilniaus knygų mugėje taip pat mačiau. Per "Moters pasaulis" paroda, viena vilnietė moteris davė savo vizitinę kortelę, jie veža visokius žurnalus, taip pat ir floristinius. Ji sakė galima į namus ateiti. Bet nepatikėsit, aš tą kortelę kažkur nukišau... blush2.gif gal dar atrasiu.

Dedu pavasarinę puokštę smile.gif
user posted image

gaila foto nekokia...
Karkasas iš forzicijų surištas, tada jos pražydintos, baltos frezijos, geltonos tulpės, dar neprasiskleidę paukštapienės. Užduotis buvo puokštė motinos dienai smile.gif
Atsakyti
Demokratija, labai gražu.
Forget The Pain, graži puokštė, kvepia pavasariu.
Florum mačiau Macuičiuose (klaipėdiečiams).
Atsakyti
Gražios kompozicijos thumbup.gif
Atsakyti