išsiaiškinau
Tai Corilus šakos, arba lazdynas
Papildyta:
oi, nemačiau, kad jau išsiaiškinai
Papildyta:
oi, nemačiau, kad jau išsiaiškinai
aciu zinosiu
labai grazios saknys yra jaunu tresniu ,labai tinka puokstems
sveikutes
gaivinu tema ir jungiuosi i Jusu buri uzsirasiau i floristikos kursus, laukiu zinutes kada prasides ir tuomet galesiu pasidalinti ir as savo darbeliais
Papildyta:
esu Klaipediete, mane domina lenku zurnalai floristikos, gal zinote kur juos galima isigyti.... jei zinote rasykite kad ir Vilniuje, vaziuosiu ten ir nusipirksiu
gaivinu tema ir jungiuosi i Jusu buri uzsirasiau i floristikos kursus, laukiu zinutes kada prasides ir tuomet galesiu pasidalinti ir as savo darbeliais
Papildyta:
esu Klaipediete, mane domina lenku zurnalai floristikos, gal zinote kur juos galima isigyti.... jei zinote rasykite kad ir Vilniuje, vaziuosiu ten ir nusipirksiu
Sveika prisijungus
Lauksim Tavo darbeliu bei subtilybiu suzinotu kursuose
Beja o zurnaliukus, jei nori gali uzsisakyti lietuvos paste O kad pirkt butu tai nemaciau
Lauksim Tavo darbeliu bei subtilybiu suzinotu kursuose
Beja o zurnaliukus, jei nori gali uzsisakyti lietuvos paste O kad pirkt butu tai nemaciau
gal galit kas apsviesti, kaip dazomos kiskiu ir lapiu uodegeles?
Sveikos
Rodau kokią kompoziciją sumąsčiau... Tašytę dariau iš tinklo, dekoravau flizelinu, kriauklytėmis, karoliukais...
Rodau kokią kompoziciją sumąsčiau... Tašytę dariau iš tinklo, dekoravau flizelinu, kriauklytėmis, karoliukais...
laaabai grazu, taip pavasariska
QUOTE(Koxamte @ 2010 02 23, 19:09)
Kaune tai žurnalų FLORUM (kurie man ko gero labiausiai verti savo kainos), yra pirkti floristikos prekių parduotuvėje. taip pat būna mugėse, Vilniaus knygų mugėje taip pat mačiau. Per "Moters pasaulis" paroda, viena vilnietė moteris davė savo vizitinę kortelę, jie veža visokius žurnalus, taip pat ir floristinius. Ji sakė galima į namus ateiti. Bet nepatikėsit, aš tą kortelę kažkur nukišau... gal dar atrasiu.
Dedu pavasarinę puokštę
gaila foto nekokia...
Karkasas iš forzicijų surištas, tada jos pražydintos, baltos frezijos, geltonos tulpės, dar neprasiskleidę paukštapienės. Užduotis buvo puokštė motinos dienai
Demokratija, labai gražu.
Forget The Pain, graži puokštė, kvepia pavasariu.
Florum mačiau Macuičiuose (klaipėdiečiams).
Forget The Pain, graži puokštė, kvepia pavasariu.
Florum mačiau Macuičiuose (klaipėdiečiams).
Gražios kompozicijos