bonda, kaaaaaaaaaaaaaip glazuuuuuuuuuu ir gera padejeja auginiesi
Burbulai , o koks po jais pagrindas? ta prasme ant ko klijuoti konkoreziai?
O stai cia dar vienas mano Kaledinis bandymas Kaledinis vazonikas
QUOTE(Boruzzyte5 @ 2009 12 14, 20:11)
O stai cia dar vienas mano Kaledinis bandymas Kaledinis vazonikas
vaizdelis super o ką dėjai į vazono vidų, kad tie kankorėžiai "stovėtų"? gal ir aš tokį pasigaminčiau
I vazonika dejau tuos pacius konkorezius ir taip vis kilo ir kilo aukstyn
Beje, aciu
Beje, aciu
QUOTE(agnesita @ 2009 12 14, 20:36)
nuu nerealiai grazu!!!!
PRITARIU! Pasakiski burbuliai, isimylejau! Originalu ir kartu paprasta tas pakabinamas kankoreziukas Noriu ir as tokiu
nezinau gal ir ne i tema bet cia mano darytas darbelis seses vestuvems... http://public.fotki....dekoracija.html
bonda, fantastiški tavo burbulai
Merginos, jūs - fantastiškos Aš apakus
Oi prisižiūrėjau aš čia pas jus grožybių ir užsimaniau pati kažką pasidaryt. Visai gal ir praverstų man tavo atliekamos gėrybės... Tik bijau kad prisipirksiu visko ir neturėsiu kada daryt
O kur visos šios gėrybės gyvena? Kuriame mikrorajone?
QUOTE(Boruzzyte5 @ 2009 12 11, 14:21)
Sveikos paneles, turiu pasiulyma Jums Gal kam reikia pririnktu konkoreziu?, turiu ju visa maisa ir dar daugiau Dar turiu pintu vainikeliu is vijoklinio medzio, isdziovinti jie, paruosti, galima kurti kazkokias tai kompozicijas Samanu idomiu labai turiu, taip pat isdziovintos. Dar siaip tokiu ale "vyteliu", galima deti jas prie puoksciu kokiu tai, nupurksti kokia norite spalva.
Pati esu florsite, tai pas mane taip yra prisikaupe, tad kazkam siulau visa tai uz simboline kaina Labiau tiktu vilnietems, nes viso sios prekes Vilniuje. Gal kam prireiks Gal turite kokia savo parduotuvele ir pan kur tikrai reikalingi visi sie daiktai dekoravimui, graziu darbu darymui.
P.s turiu ir pridarytu ranku darbo Kalediniu nykstuku Taip pat siulau tikrai pigiai
Rasykit, gal ka sudominau
Pati esu florsite, tai pas mane taip yra prisikaupe, tad kazkam siulau visa tai uz simboline kaina Labiau tiktu vilnietems, nes viso sios prekes Vilniuje. Gal kam prireiks Gal turite kokia savo parduotuvele ir pan kur tikrai reikalingi visi sie daiktai dekoravimui, graziu darbu darymui.
P.s turiu ir pridarytu ranku darbo Kalediniu nykstuku Taip pat siulau tikrai pigiai
Rasykit, gal ka sudominau
Oi prisižiūrėjau aš čia pas jus grožybių ir užsimaniau pati kažką pasidaryt. Visai gal ir praverstų man tavo atliekamos gėrybės... Tik bijau kad prisipirksiu visko ir neturėsiu kada daryt
O kur visos šios gėrybės gyvena? Kuriame mikrorajone?
dkeui labai prisiprasiau
nera pagrindo, cia vienas prie kitos klijuota, formuota, o papuosimais nerodytini dalykai taisyti
QUOTE(Boruzzyte5 @ 2009 12 14, 18:54)
, o koks po jais pagrindas? ta prasme ant ko klijuoti konkoreziai?
nera pagrindo, cia vienas prie kitos klijuota, formuota, o papuosimais nerodytini dalykai taisyti
laba,norejau jusu paklausti gal galetumet mane apsviesti kiek lieutvoje oazes kainuoja? noriu nusipirkti vestuvem ir galvoju ar neapsiperkciau uk .gal lietuvoje pigiau...
QUOTE(Gytute_ @ 2009 12 17, 02:46)
laba,norejau jusu paklausti gal galetumet mane apsviesti kiek lieutvoje oazes kainuoja? noriu nusipirkti vestuvem ir galvoju ar neapsiperkciau uk .gal lietuvoje pigiau...
ziurint lir pirktum.. kiek pamenu viena kempine pirkgdavau mazdaug uz 1.30 Lt.