Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas (4tema)

bonda, kaaaaaaaaaaaaaip glazuuuuuuuuuu wub.gif wub.gif wub.gif ir gera padejeja auginiesi thumbup.gif
Atsakyti
Burbulai wub.gif wub.gif wub.gif , o koks po jais pagrindas? smile.gif ta prasme ant ko klijuoti konkoreziai?
Atsakyti
O stai cia dar vienas mano Kaledinis bandymas smile.gif Kaledinis vazonikas smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Boruzzyte5 @ 2009 12 14, 20:11)
O stai cia dar vienas mano Kaledinis bandymas smile.gif Kaledinis vazonikas smile.gif

vaizdelis super thumbup.gif o ką dėjai į vazono vidų, kad tie kankorėžiai "stovėtų"? biggrin.gif gal ir aš tokį pasigaminčiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pyragiuke: 14 gruodžio 2009 - 19:58
I vazonika dejau tuos pacius konkorezius ir taip vis kilo ir kilo aukstyn smile.gif
Beje, aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesita @ 2009 12 14, 20:36)
nuu nerealiai grazu!!!! thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

PRITARIU! thumbup.gif Pasakiski burbuliai, isimylejau! wub.gif Originalu ir kartu paprasta tas pakabinamas kankoreziukas thumbup.gif Noriu ir as tokiu bigsmile.gif
Atsakyti
nezinau gal ir ne i tema bet cia mano darytas darbelis seses vestuvems... blush2.gif http://public.fotki....dekoracija.html
Atsakyti
bonda, bigsmile.gif fantastiški tavo burbulai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Merginos, jūs - fantastiškos thumbup.gif Aš apakus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Boruzzyte5 @ 2009 12 11, 14:21)
Sveikos paneles, turiu pasiulyma Jums smile.gif Gal kam reikia pririnktu konkoreziu?, turiu ju visa maisa ir dar daugiau smile.gif Dar turiu pintu vainikeliu is vijoklinio medzio, isdziovinti jie, paruosti, galima kurti kazkokias tai kompozicijas smile.gif Samanu idomiu labai turiu, taip pat isdziovintos. Dar siaip tokiu ale "vyteliu", galima deti jas prie puoksciu kokiu tai, nupurksti kokia norite spalva.
Pati esu florsite, tai pas mane taip yra prisikaupe, tad kazkam siulau visa tai uz simboline kaina smile.gif Labiau tiktu vilnietems, nes viso sios prekes Vilniuje. Gal kam prireiks smile.gif Gal turite kokia savo parduotuvele ir pan kur tikrai reikalingi visi sie daiktai dekoravimui, graziu darbu darymui. smile.gif 
P.s turiu ir pridarytu ranku darbo Kalediniu nykstuku smile.gif Taip pat siulau tikrai pigiai smile.gif
Rasykit, gal ka sudominau smile.gif

Oi prisižiūrėjau aš čia pas jus grožybių ir užsimaniau pati kažką pasidaryt. Visai gal ir praverstų man tavo atliekamos gėrybės... ax.gif Tik bijau kad prisipirksiu visko ir neturėsiu kada daryt doh.gif
O kur visos šios gėrybės gyvena? Kuriame mikrorajone? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kirameki: 14 gruodžio 2009 - 22:44
dkeui labai ax.gif wub.gif prisiprasiau blush2.gif ax.gif 4u.gif biggrin.gif
QUOTE(Boruzzyte5 @ 2009 12 14, 18:54)
, o koks po jais pagrindas? smile.gif ta prasme ant ko klijuoti konkoreziai?

nera pagrindo, cia vienas prie kitos klijuota, formuota, o papuosimais nerodytini dalykai taisyti tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
laba,norejau jusu paklausti gal galetumet mane apsviesti kiek lieutvoje oazes kainuoja? noriu nusipirkti vestuvem ir galvoju ar neapsiperkciau uk .gal lietuvoje pigiau...
Atsakyti
QUOTE(Gytute_ @ 2009 12 17, 02:46)
laba,norejau jusu paklausti gal galetumet mane apsviesti kiek lieutvoje oazes kainuoja? noriu nusipirkti vestuvem ir galvoju ar neapsiperkciau uk .gal lietuvoje pigiau...

ziurint lir pirktum.. kiek pamenu viena kempine pirkgdavau mazdaug uz 1.30 Lt.
Atsakyti