Labai graži kompozicija nuotraukoje. Bandysi? O prizas apsilankyt tam renginy - svajonė. Jei turėčiau kažką, kas tinka, pabandyčiau nedvejodama. Bandom, merginos...
Man irgi ji patiko. Dėl bandymo, dar nežinau, vakar draugė el. paštu atsiuntė šitą nuorodą, tai galvojau gal dar kažkam įdomu būtų sudalyvauti ir įkėliau čia. Reikia kažką kurti, kad sudalyvauti...
QUOTE(Jurgita Decor @ 2009 11 19, 11:51)
Sveikos, gal kažkas norėsit išbandyt savo jėgas?
niam niam kaip skaniai ir graziai atrodo o gal pati sudalyvausi
QUOTE(kaleda @ 2009 11 19, 12:50)
Labai graži kompozicija nuotraukoje. Bandysi? O prizas apsilankyt tam renginy - svajonė. Jei turėčiau kažką, kas tinka, pabandyčiau nedvejodama. Bandom, merginos...
niu tikrai galetum sudalyvaut - turi tokiu darbeliu
O, kodėl nenorit pačios sudalyvauti, gal visos draugiškai pabandom? Netinginiaujam prie šventes ....
Labas vakaras, merginos
Kaip sekasi? Gal konkursui ruošiatės?
Įdedu nuorodą apie Kalėdos 2009. Gal kas susigundys padaryt ką nors pagal šių metų tendencijas... Aš kažkodėl neužsikabinau
Kaip sekasi? Gal konkursui ruošiatės?
Įdedu nuorodą apie Kalėdos 2009. Gal kas susigundys padaryt ką nors pagal šių metų tendencijas... Aš kažkodėl neužsikabinau
Seniai jau cia buvau apsilankius, o ir su floristika seniai draugavau
bet stai ka sian pavyko padaryti
bet stai ka sian pavyko padaryti
kodel cia taip tylu? as taip laukiau laukiau cia kaledu ypac
tai ideisu savo pora siemetiniu darbeliu pafotkinau gal pajudes reikalai tada ir cia
dicke
samanine-syskine-kastinine
is arciau tas riuzavas elementas
tai ideisu savo pora siemetiniu darbeliu pafotkinau gal pajudes reikalai tada ir cia
dicke
samanine-syskine-kastinine
is arciau tas riuzavas elementas
Ikebanos ziemine paroda
Cia Maskvoj Nezinau, ar Lietuvoje kas ikebana uzsiima, bandziau rasti koki bureli, bet nepavyko
QUOTE(Laura @ 2009 12 11, 13:18)
kas cia do daiktas
zinai, kaip buna aromatizuoti misiniai pirkt is dziovintu augalu? ta va vienas toks is ten tiksliau ne vienas
QUOTE(bonda @ 2009 12 10, 13:36)
kodel cia taip tylu? as taip laukiau laukiau cia kaledu ypac
labai gražūs tavo darbeliai ypač ta eglutė su samanom
o man kažkodėl nekyla rankos gamint papuošimus Kalėdoms nors turiu viską, ko reikia jų gamybai, nu bet nedaeinu kažkaip
QUOTE(bonda @ 2009 12 11, 14:20)
zinai, kaip buna aromatizuoti misiniai pirkt is dziovintu augalu? ta va vienas toks is ten tiksliau ne vienas
Supratau, galvojau gal koki muiliuka drozei ir ridenai i rutuliuka grazu