Rudeninė juosta. Šiandien "gimęs" darželinukų darbelis
Noriu prie jusu prisijungti. parodyt savo darbelius
viniojau dovana savo vyrui angelu sargu diena
Dariau puokste tecio gimtadieniui
vyras baisiai uzpavydejo, tai teko ir jam is likuciu padaryt puokstyte prie lovos miegamajam
viniojau dovana savo vyrui angelu sargu diena
Dariau puokste tecio gimtadieniui
vyras baisiai uzpavydejo, tai teko ir jam is likuciu padaryt puokstyte prie lovos miegamajam
QUOTE(@lone @ 2009 10 06, 18:54)
Rudeninė juosta. Šiandien "gimęs" darželinukų darbelis
grazu mazieji floristai auga...
QUOTE(raganiukė78 @ 2009 10 07, 08:12)
Noriu prie jusu prisijungti. parodyt savo darbelius
saunu tikrai rudenines puokstes
Laba diena,
gražu darželinukų darbas: didelis, kruopštus, spalvingas
raganiukė78, puikus vyras, mažai yra tokių, kur į gėles reaguoja (arba apsimeta)
Mėgstu rudenines puokštes. O ant dovanų maišelio klijuota kažkas, neįžiūriu
gražu darželinukų darbas: didelis, kruopštus, spalvingas
raganiukė78, puikus vyras, mažai yra tokių, kur į gėles reaguoja (arba apsimeta)
Mėgstu rudenines puokštes. O ant dovanų maišelio klijuota kažkas, neįžiūriu
ant dovanu maiselio sudziovintas orchidejos ziedas. kai jau pradejo vyst, skabiau ir greit i knyga kisau po metu radau kaip apsidziaugiau labai graziai atrodo. tokios permatomos vos ne kaip tie lapai gysloti
Geras, negalvojau, kad orchidėjos. Gražiai gavosi.
aciu uzsikreciau visu tuo. lauke salta o taip norisi kazkokios silumos romantikos.
o orchidejos tikrai fainai sudziuvo. tik pries kisant i knyga reik atsargiai lapukus praskleist, nes kaikurie ziedai nelabai graziai atrodo. bet paderinus pakarpius galima grozi isgaut.
o orchidejos tikrai fainai sudziuvo. tik pries kisant i knyga reik atsargiai lapukus praskleist, nes kaikurie ziedai nelabai graziai atrodo. bet paderinus pakarpius galima grozi isgaut.
QUOTE(raganiukė78 @ 2009 10 07, 14:05)
aciu uzsikreciau visu tuo. lauke salta o taip norisi kazkokios silumos romantikos.
net nepagalvočiau kad ten orchidėja. Labai gražu. Aš irgi šiuo metu užsikrėtus augalų džiovinimu knygose.
Labai gražiai atrodo rožės žiedlapiai ir chortenzijos bordinės. Visai spalva nenunyksta.
Sveikutes, ideju kupinos mamytes
bonda, plaaaasau...isduok kaip savo graziuosius konkoreziu burbulus darai Ir kaip tu konkoreziu dupciukai toki ploksti? nes kiek dziusta pas mane, tai nieko jie,rupuziokai, nesiskleidzia iki tiek
bonda, plaaaasau...isduok kaip savo graziuosius konkoreziu burbulus darai Ir kaip tu konkoreziu dupciukai toki ploksti? nes kiek dziusta pas mane, tai nieko jie,rupuziokai, nesiskleidzia iki tiek
QUOTE(triashne @ 2009 10 21, 13:01)
Sveikutes, ideju kupinos mamytes
pernai metais bonda minejo,kad ten kazkokie kitokie kankoreziai,dabar nepamenu,kaip vadinasi,tai jie tokie dideli ir labai jau grazus,bet as dariau ir is paprastu,aisku gavosi ne tokie grazus,bet nieko Dviovinau ant radiatoriau,tai daugiau issiskete jie man
QUOTE(triashne @ 2009 10 21, 12:01)
pas mane ten ne paprastosios pusies buvo, o juodoios -berods, jei gerai pamenu...gerai, kad priminei -reiks prie darbo vel pasirinkt
o siaip as juos isdziovinau -paprastai ant palanges ir su karstai klijais meistravau