Įkraunama...
Įkraunama...

Lopšinės

smile.gif tajos lopsines leidziame visada.
Atsakyti
bet kokias megstam , kad tik butu zodis miegok lotuliukas.gif
Atsakyti
Tajos lopsines pacios geriausios ir megiamiausios. Keletas lopsiniu ir jau miega mano mazoji panele 4u.gif
Atsakyti
mes irgi turimm TAjos lopsines. bet jas klausosi siaip ne pries miega. o uzmiega su manom lopsinem. moki tik kelias tokias kaip aaa pupa, miki miegoki brangus ir svirpli. dar uzmega kai daunuoju salia kelio karciama.

o cia mano Svirplio lopsines variantas. tai vienintele daina, kuria atsimenu is vaikysteje lankyto choro, bet su uzmigdydavau sese vaikus, o dabar is savo suneli.

miki, nurim sunau brangus,
tik paziurek koksai dangus
ir paklausyk kaip ciu cia liu
groja svirpliukas smuikeliu (3k)

spindi zvaigzdutes saltyje,
plaukia menulis valtyje,
tik nebeverk, nurimk brangus,
plauksim ir mes su juo kartu (3k)

rasime mes ten riesutu,
rasim meduoliu ten skaniu
ir katineli murkianti,
tau batukus besiuvanti (3k)
Atsakyti
Man tai šita lopšinė pati geriausia, ne tik vaikui leidžiu, bet ir pati pasiklausau, net siurpuliukai krecia wub.gif thumbup.gif Čia nuoroda, kur galima paklausyti, vadinasi lopšinė angeliukuii
Atsakyti
Geriausia ir mylimiausia lopšinė, kurią atlieka "Pelenai" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(atine @ 2010 04 13, 00:37)
Geriausia ir mylimiausia lopšinė, kurią atlieka "Pelenai" thumbup.gif

jooo.. ji nuostabi.. O pati visada migdau su "Aaa pupa.." "Miki, vaikeli brangus.."
Atsakyti
QUOTE(Rimant3 @ 2010 03 26, 00:22)
Man tai šita lopšinė pati geriausia, ne tik vaikui leidžiu, bet ir pati pasiklausau, net siurpuliukai krecia  wub.gif  thumbup.gif  Čia nuoroda, kur galima paklausyti, vadinasi lopšinė angeliukuii

drinks_cheers.gif thumbup.gif as dar nescia budama jos klausydavaus, vaikams tai irgi ji labai patinka
Atsakyti
labukas mamytes gal katra turite ar koki nuoroda turite lopsiniu kur apie svirpliuka uzkrosni dainuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimant3 @ 2010 03 25, 21:22)
Man tai šita lopšinė pati geriausia, ne tik vaikui leidžiu, bet ir pati pasiklausau, net siurpuliukai krecia  wub.gif  thumbup.gif  Čia nuoroda, kur galima paklausyti, vadinasi lopšinė angeliukuii

as ja daznai dainuoju maziui,o diena jungiu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
O man nuo jos paciai kazkodel asaros kaupias blush2.gif
Atsakyti
Labai daug gražių lietuvių liaudies lopšinių yra
http://www.lopsiniuradijas.lt/
Atsakyti