Įkraunama...
Įkraunama...

Lopšinės

QUOTE(Ewe @ 2008 08 16, 14:55)
reikia palaukti kol uzkraus ir po to spausti Save file to your PC: click here

Man neišmeta šito užrašo, negaliu atsisiųsti schmoll.gif
Atsakyti
help.gif Mamytes,ar prisimenat ta garsiaja lopsine is filmo ''Ilga kelione per kopas"? Gal kuri nors turit sios lopsines lietuviska teksta? Buciau dekinga aciuks.gif
Papildyta:
blush2.gif blush2.gif Perverciau ankstesnius puslapius ir radau!
Atsakyti
QUOTE(grateful @ 2008 09 20, 19:29)
Man neišmeta šito užrašo, negaliu atsisiųsti  schmoll.gif

Reikia truputėlio kantrybės mirksiukas.gif , užrašas atsiranda lentelės dešiniam kampe , apačioje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nerutė * @ 2008 09 25, 19:35)
Reikia truputėlio kantrybės  mirksiukas.gif , užrašas atsiranda lentelės dešiniam kampe , apačioje  mirksiukas.gif

Jau siunčiuosi, ačiū thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas turit CD "Baby sleep sound" (ar kazkaip panasiai vadinasi). labai noriu savo maziui, bet niekur nerandu iraso rolleyes.gif

o as parsisiunciau baby einstein klasikines muzikos, jei kam reikia galiu pasidalint mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš nusipirkau autentiškų lietuvių liaudies lopšinių ir žaidinimų diską. Super thumbup.gif Kalba graži, tarmiška, o lopšinės be jokių ten tų depresoniškų aranžuočių lotuliukas.gif Lapelyje dar ir aprašymai kaip žaidinti vaikelį yra. Taip su meile padaryta. wub.gif
Atsakyti
Nezinau,ar cia sutapimas ir tokie mazuciai kaip manoji ka supranta,bet uz dainavus Cicinui,iskart puola i asaras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DIVELONA @ 2008 10 01, 22:55)
Nezinau,ar cia sutapimas ir tokie mazuciai kaip manoji ka supranta,bet uz dainavus Cicinui,iskart puola i asaras lotuliukas.gif

... o suskambus klasikai, nurimsta... ax.gif
Jaučia mažiukai - ką nori, gali sakyt, bet jaučia, kur geras dalykas, o kur ne itin .... g.gif
Atsakyti
Mamytes, o is kur galima parsisiusti delfinu garsu, nors mano kudikis dar pilvelyje, bet manau jam patiktu jau dabar girdeti tuos garsus, nes as labai myliu siuos gyvunus. Kazkada turejau kompakta kur delfino garsai buvo sujungti su muzika, tai galedavau klausytis ir klausytis, deja, tas kompaktas kazkur dingo verysad.gif
Atsakyti
Oi kokia faina tema, reiks visa perskaityti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linciuke5 @ 2008 09 24, 14:18)
help.gif Mamytes,ar prisimenat ta garsiaja lopsine is filmo ''Ilga kelione per kopas"? Gal kuri nors turit sios lopsines lietuviska teksta? Buciau dekinga aciuks.gif
Papildyta:
blush2.gif  blush2.gif Perverciau ankstesnius puslapius ir radau!

Jei reikia, turiu ir latvišką variantą, jis mano dukroms labai patinka, vis prašo, kad kita kalba padainuočiau svirplio lopšinę.

Dzied circenitis aizkrasne,
Nac, puisit, matei azote.
Ak, neprasi, nav maizites-
Skat, skat, tur lauka zvaigznites(kartojama paskutinė eilutė).

Lai citiem riekstniš piradzinš,
mum, luk, tur loga menestinš.
Tads mils, balts, apalš menestinš,
Tik spoži citiem nespid vinš.(vėl kartojama paskutinė eilutė).

Beidz, raudat, delin, rimsti nu,
Es tad ko jauku stastišu.
Mes runci ratos iejugsim, uz menestinu nobrauksim(kartojimas).

Tikn noriu priminti, kad latvių kalboj o reikia skaityti kaip uo...
Atsakyti
cia lietuviskas dainos variantas

zemę užmigdė sutema
lyg motinėlė ta gera
laikas miegot visiems vaikams
kloniams miškams žaliems laukams(dar 2 kartus)

miki užmiki vaikeliuk
mažas tu mano žiogeliuk
mama tau dainą padainuos
sapną gražiausią pasapnuos (dar du kartus)

tik tiek atsimenu
Atsakyti