Įkraunama...
Įkraunama...

Lopšinės

QUOTE(Ir Guste @ 2008 05 13, 15:24)
Ar šitų teko klausytis? http://www.youtube.c...feature=related
Dėjau į savo puslapį, gal ir jums pravers  smile.gif

Vaje, kaip grazu! wub.gif
O gal kas zinote - kas yra muzikos ir zodziu autoriai "Dedes miego", kuris kadais per "Labanakt vaikuciai" skambejo??? blush2.gif
Atsakyti
Man rodos, ją Bagdonas dainavo, o kieno žodžiai ir muzika - neįsivaizduoju...
Irgi kartais prisimenam 4u.gif Youtube'je mačiau tik dainelę, kurią po rusiškų multikų grodavo.
Atsakyti
Labai gera tema wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2007 12 29, 13:10)
Meginos, tai nieka nezino sitos lopsines..? As atejau i sita tema noredama butent toki pat klausima uzduoti  smile.gif  Pasirodo, jis jau uzduotas. Tai kaip su ta NEGRIUKO LOSINE? Gal kuri turit mineta vadoveli ir galit nurasyti..? Aciu labai labai

As bandysiu prisiminti, savo leliukui vis padainuoju :
Mik, mazyti, tavo riesta nosyte, tu garbanotas ir dailus negriukas tu meilus, uuuu- uuus.
Mik liulia liulia bye bye akeles uzmerki greitai ir pamatysi daug drambliu ir tigru daug meiliu, galesi su bezdzionemis pabuti, kolei patekes saulute, ten zais jos su tavim smagiai, mik liulia liulia bye.

O kitu stulpeliu nelabai pamenu.
Papildyta:
QUOTE(Ewe @ 2007 10 23, 17:46)
turiu kelis CD lopšinių nuko ir garsių mamyčių kompakučiuką su lopšinėm Starošaitė, gintarė, pilypaitė ir kt. galiu kam reik atsiųsti į el. paštą  ax.gif

Jei vis daar galioja, labai noreciau, musu mailiukas rimandzi@yahoo.com

Didelis dekui
Atsakyti
turiu kompe 38 lopsines, jei kam reikia dalinu per skype 4u.gif (my2000life)
Atsakyti
QUOTE(Ir Guste @ 2008 05 21, 17:26)
Man rodos, ją Bagdonas dainavo, o kieno žodžiai ir muzika - neįsivaizduoju...
Irgi kartais prisimenam  4u.gif Youtube'je mačiau tik dainelę, kurią po rusiškų multikų grodavo.

Išsiaiškinau smile.gif Kompozitorius Laimis Vilkončius, dainuoja irgi jis, o žodžius parašė Violeta Palčinskaitė.
Atsakyti
svekos neiseina man parsisiuusti is tos dainu dezutes , gal kas turi daug ju tai i skypa atsiust galetu 4u.gif
Atsakyti
Tu užmik, o sapne tau drugeliai sapnuosis,
Jie sparnais tave mariomis neš,
Tu miki miegoki, aš tave paliūliuosiu
Ir naktį per naktį budėsiu šalia. (2 k)

Paklausyk, sode vyšnios ir obelys miega,
Greit naktis stebuklinga ateis,
Atjos karalaitis per kvepiantį sniegą,
Bus viskas nuberta baltaisiais žiedais. (2 k)

Šią lopšinę man dainuodavo tėtis, man rodos turėtų būt dar vienas ar du stulpeliai, gal kas prisimena...

O dainų dėžutė streikuoja...
Atsakyti
unsure.gif
o mano vaikas lopšinių net nėra girdėjęs... nes muzika, kaip pastebėjau, jį išbudina unsure.gif tad tenka vaikui užmigti pačiam be jokio garsinio fono.
unsure.gif
Atsakyti

Ewe, labai labai ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mamytės, kurios prašėt lopšinių į el.paštus, banžiau siųsti, tačiau failas per didelis. Todėl lopšines sudėjau į internetą, galite atsisiųsti pačios 4u.gif Gero klausymosi biggrin.gif

Mamyciu lopsines

Nuko lopsines

reikia palaukti kol uzkraus ir po to spausti Save file to your PC: click here
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ewe: 16 rugpjūčio 2008 - 14:13
mes neklausom lopsinių
geriausios dainos per M1 blush2.gif
Atsakyti